Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du sygeplejerske, og har du lyst til at arbejde med unge mennesker som lider af skizofreni på et åbent specialiseret afsnit?

Vi modtager patienter med diagnose indenfor det skizofrene spektrum, med en gennemsnitsalder omkring de 35 år, som alle er visiteret til specialiseret rehabiliterings afsnit. Den gennemsnitlige indlæggelsestid er 6 måneder, og vi har plads til 13 indlagte patienter.


Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Behandlingen tager udgangspunkt i miljøterapeutiske rammer og tilbud, herunder: Samtalegruppe, individuel og gruppebaseret fysioterapi, ergoterapi, individuelle samtaler med fokus på f.eks. psykoedukation og mestring af symptomer. Derudover vil der som oftest suppleres med medicinsk behandling/justering.

Med udgangspunkt i patientens eget ønske om adfærdsændringer vil du være med til at planlægge et unikt tværfagligt forløb, hvor det handler om at fastholde patientens motivation.

Vores tilgang er: hvis det giver mening for patienten, så skal det afprøves.

I tæt kontakt med de patienter du er tilknyttet, skal du:

  • være kontaktperson for ca. 4 patienter, som du skal understøtte ift. de aftaler, der er indgået i samarbejde med patienten.
  • følge op på recovery målsætning og hjælpe med til at fastholde den udvikling, der sker under indlæggelsen.
Et job der giver mening - et par udtalelser fra vores udskrivningshilsner:

” Man får god og professionel hjælp til alle de ting som man har svært ved”

”Her får du mulighed for at tænke på de glade ting og dit hjerte vil flyve på vinger for evigt på 804”

”Nu er jeg klar til et nyt kapitel i mit liv, tak til personalet og medpatienter”


Vores forventninger til dig Du er uddannet sygeplejerske, og har erfaring eller interesse for psykiatrien. Nyuddannede sygeplejersker er meget velkomne.

Derudover forventer vi, at du kan sætte flueben ved følgende:

Du er god til at samarbejde. Du skal kunne trives med tværfagligt samarbejde, da du både vil få mange samarbejdspartnere internt i afdelingen og eksternt ift. kommunen og patientens pårørende.

Du har et godt overblik. Du bliver ansvarlig for dine kontaktpersoners patientløb, så det er vigtigt, at du kan tage styringen og holde overblikket over patientforløbene.

Du kan motivere. Du er god til at motivere patienterne, der er indlagt i et længere forløb. I starten af deres patientforløb skal du hjælpe dem med at sætte mål. ift. deres eget ønske om adfærdsændringer. Disse mål skal du gennem hele patientforløbet motivere patienten til at opnå.

Du er nysgerrig. Vi arbejder med forbedringsarbejde i afsnittet, og vi er meget interesserede i at udvikle vores afsnit, både i forhold til at gøre vores patientforløb bedre, men også for at forbedre vores arbejdsmiljø.


Vi kan tilbyde Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Du vil blive tilknyttet en mentor, som du vil følges med den første tid i afsnittet.


Velkommen indenfor hos os Du vil blive mødt af engagerede kollegaer, som tager hånd om hinanden, og viser interesse for hinanden. Medarbejdergruppen består af sygeplejersker, ergoterapeut, fysioterapeut, SSA og plejer, alle med forskellige kompetencer indenfor den psykiatriske sygepleje. Samlet har vi fokus på den enkelte patients rolle i fællesskabet i afsnittet.


Ønsker du at vide mere om stillingen? Er du blevet nysgerrig på, hvem vi er, så tøv ikke med at ringe og spørge ind til afdelingssygeplejerske Karina Elm Rasmussen på telefonnr. 38645546 eller til afdelingen på telefonnr. 38645540.


Løn- og ansættelsesvilkår Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om et vikariat på 1 år. Stillingen er på 37 timer ugentlig i blandet vagter og med arbejde hver 2. weekend.

Stillingen er til ansættelse pr. 1. november 2020 eller tidligere hvis muligt.

Afsnittet ligger på Brøndbyøstervej 160, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.


Ansøgningsprocessen Ansøgningsfristen er søndag den 20. september 2020.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Indkaldes du til ansættelsessamtale, skal du være forberedt på, at der kan være patientdeltagelse i ansættelsesudvalget.I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.