Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du sygeplejerske og vil du nøjes med at arbejde hver 3. weekend, så læs videre her!

Dette er stillingen til dig, der ønsker at arbejde med retspsykiatriens komplekse patientforløb og som har brug for færre weekendvagter. På retspsykiatrisk afsnit R1 på Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde søger vi en ny sygeplejerskekollega til vores team.


Lidt om jobbet og din rolle

R1 er et lukket retspsykiatrisk afsnit for patienter, hvis behandlingsforløb kompliceres af, at de både har en sindslidelse og en retslig foranstaltning. Med afsæt i patientforløbet arbejder vi på at bygge en recovery-orienteret behandlingsindsats op, der forudsætter patientens aktive medvirken til løsning af egne problemer. Dette for at få det bedst mulige behandlingsresultat.

Du bliver plejeforløbsansvarlig sygeplejerske for tre af vores ni patienter. Dette betyder, at du i samarbejde med dit tværfaglige team og patienten er ansvarlig for at sammensætte og udvikle patienternes behandlingsforløb og planlægge en hverdag med meningsfulde aktiviteter.

Du får en alsidig arbejdsdag, hvor du sammen med patienterne udfører forskellige former for aktiviteter, hvilket vil være alt fra lægesamtaler, behandlingskonference, en tur i Roskilde by, gåtur på området. Hertil får du til opgave at arbejde målrettet sammen med patienten f.eks. ved ugentlige samtaler, samt hjælpe dem med at tackle hverdagens store og små udfordringer.


Dit team

Vi er et afsnit hvor humor og fællesskab er i højsædet. Vi tilbyder derfor et godt arbejdsmiljø og glade og omsorgsfulde kollegaer. I den forbindelse er vi også stolte af at være kendt for, at være rigtig gode til at tage imod nye.

Vi er et tværfagligt team med stor respekt for hinanden og som prioriterer samarbejde højt. Vi bruger hinanden til at udvikle praksis og egne kompetencer, så patienterne får den bedst mulige behandling. Der er ingen dumme spørgsmål og vores indstilling er, at vi lærer af hinandens udfordringer.


Hvorfor skal du vælge os?

  • Fokus og tid
    I retspsykiatrisk regi har vores patienter i gennemsnit en længere indlæggelse. Det betyder, at vi har lange og intensive rehabiliteringsforløb, hvor du får rig mulighed for at arbejde med motivation og relationer. Kognitiv miljøterapi og den motiverende samtale, er sammen med en høj grad af patientinvolvering, nogle af de redskaber du kommer til at arbejde med i hverdagen.
  • Storslået natur og nye faciliteter i 2021
    Vores dejlige placering i naturskønne omgivelser ud til Roskilde fjord og Boserup skov, skaber en ro og en glæde. Dertil glæder vi os til at flytte ind i nye og moderne rammer i 2021, hvor den nybyggede retspsykiatri Udsigten står klar med et helt nyt niveau for psykiatrisk behandling og muligheden for en masse nye aktiviteter.
  • Fokus på en god start og faglig udvikling
    Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du kommer godt fra start uanset om du er ny i psykiatrien eller erfaren. Derfor skræddersyr vi din introduktion til afsnittet og patientgruppen med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring.
Vores forventninger til dig

Om du er en erfaren psykiatrisk sygeplejerske eller ny i psykiatrien, så er det vigtigste for os, at du interesserer dig for netop vores speciale og motiveres af at hjælpe patienter med alvorlige psykiske lidelser.

Vi arbejder i tværfaglige teams og det er derfor vigtigt, at du som kollega elsker at lade dig inspirere af andre og er god til at lære fra dig. Du brænder for faget og vægter den faglige udvikling højt. Derfor byder du aktivt ind med faglige refleksioner – store som små.


Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i skiftende vagter fortrinsvist dag- og aftenvagter med weekendvagt hver 3. weekend.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse per 1. december 2020 eller efter aftale.
Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.


Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af vores team.

Søg via linket på siden senest den 18. oktober 2020. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Har du nogen spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at vide mere om afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Annemarie Hegner på tlf. 38642219.


I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.