Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du sygeplejerske, og vil du stå med i første række, når mennesker med akut opstået psykiatriske problemstillinger har brug for akut intensiv pleje og behandling?


Vil du være:
 • en af de første der møder og tager imod den akutte psykiatriske patient?
 • med til at gøre en afgørende forskel for patientens videre forløb?
 • en del af et velfungerende team med en jævn fordeling af mandlige og kvindelige kollegaer med høj faglighed og tæt tværfagligt samarbejde?
 • en del af en afdeling, hvor sikkerhed og tryghed vægtes højt?

Så læs videre!

Velkommen indenfor på akut intensivt afsnit 168

Afsnit 168 er et lukket, akut modtagelsesafsnit med plads til 16 patienter.

På afsnittet indlægges patienter på 18 år eller derover, som har brug for en hurtig og intensiv undersøgelse og behandling. Vores gennemsnitlige liggetid er 3-7 dage. Patienter med behov for længerevarende indlæggelse bliver visiteret til et af de almene psykiatriske sengeafsnit på centeret. Vi modtager psykiatriske patienter i den akutte fase hele døgnet, og de har ofte udfordrende og komplekse problemstillinger. Vores patienter kan bl.a. have almindelige psykiske sygdomme som svær angst, svær depression, personlighedsforstyrrelser, misbrug og skizofreni.

Du bliver en del af en velfungerende personalegruppe, der både erfarings- og aldersmæssigt spænder vidt. Vi består bl.a. af 9 sygeplejersker, 17 social- og sundhedsassistenter, en psykolog, en socialrådgiver, to ergoterapeuter samt vores to overlæger.

Hvad skal du lave?

Du skal, sammen med dine kommende kolleger, byde mennesker velkommen til afsnit 168 med en imødekommende og professionel tilgang. Du skal skabe sammenhængende patientforløb i samarbejde med vores mange samarbejdspartnere, herunder blandt andre vores to overlæger, som er meget lydhør, inddragende og vægter personalets faglige argumenter samt observationer højt.

Nogle af dine konkrete arbejdsopgaver vil være:  

 • Observere, vurdere og dokumentere i SP
 • Skabe tillidsfulde relationer til vores patienter og arbejde deeskalerende, som er personalets store force
 • Du kommer til at tage EKG, akutte blodprøver, anlæggelse af PVK (oplæring medfølger)
 • Du skal administrere og dispensere vanlig samt pn. medicin også IV og IM.
 • Når du føler dig klar til det, vil du blive ansvarshavende sygeplejerske.?
Hvem er du?

Du er uddannet sygeplejerske, og har du erfaring fra psykiatrien og/eller somatikken, er det en fordel – dog ikke et krav.

Du kan tilpasse dig en uforudsigelig hverdag. Vi ved ikke, hvornår vores patienter ankommer, eller hvor komplekse deres patientforløb er. Du skal kunne være i en uforudsigelig hverdag, hvor det af og til er nødvendigt at skifte arbejdstempo i løbet af meget kort tid.

Du er god til at samarbejde. Vi har mange samarbejdspartnere, herunder den ambulante psykiatri, misbrugsenheder og psykiatriske bosteder. Det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde.

Du ønsker at dygtiggøre dig som psykiatrisk sygeplejerske. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Hos os bliver du skarp til at genkende og observere psykiske såvel som somatiske symptomer. Du kommer til at identificere problemstillinger hos den enkelte patient, prioritere akutte behov og igangsætte sygeplejefaglige planer og behandling.

Du er god til at skabe relationer. Du kan skabe relationer til mange forskellige patienter og samarbejdspartnere. Flere af vores patienter er gengangere, og her er der mulighed for at skabe en dybere relation. Du skal kunne kommunikere respektfuldt med vores patienter med fokus på deres individuelle behov i et behandlingsforløb af kortere varighed. Du bliver kontaktperson for 2-4 patienter, og du vil deltage i stuegang i tæt samarbejde med vores 2 overlæger.

Du trives med et højt arbejdstempo. Du sætter pris på en uforudsigelige hverdag med tendens til et vekslende og højt arbejdstempo.

Derfor skal du søge job hos os

Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du vil blive tilknyttet en mentor. Desuden bliver du tilmeldt vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering og brugen af forskellige deeskalerende principper, og efterfølgende deltager du 4 gange om året i vedligeholdelsestræning.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser. Vi tilbyder det obligatoriske kursus ”Godt på vej i psykiatrien” samt uddannelsen til akutsygeplejerske efter to år i afdelingen.
 
Hos os er det kun dig selv, der sætter begrænsningerne for din faglige udvikling.


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fuldtidsstilling i skiftene vagter med weekendvagt hver 2. weekend, primært med dag- og aftenvagter. Stillingen ønskes besat pr. 1. april eller efter aftale.

Vi glæder os til at invitere en ny kollega ind i vores fællesskab

Søg via knappen "Send ansøgning" inden den 7. marts. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål om stillingen eller har lyst til en uforpligtende rundvisning i vores afsnit, er du velkommen til at kontakte assisterende afdelingssygeplejerske Thomas Lund Hansen på tlf. 38640569, eller mail: thomas.lund.hansen@regionh.dk.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
 
Det handler om liv

Om at forbedre liv, forstå liv og forandre liv. Om sammenhængen imellem krop, sind og omverden. I Region Hovedstadens Psykiatri hjælper du mennesker med psykisk sygdom til at mestre eget liv.

Det handler også om dit arbejdsliv. Du træder ind i en verden af muligheder og mangfoldighed. Et sted med et stærkt vidensmiljø, hvor vi hele tiden arbejder med at forbedre os for at skabe værdi for patienten. Et sted, hvor du hjælper mennesker og vokser fagligt.

Du får et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv.

Fakta 
 • Danmarks største psykiatriske hospital fordelt på 10 centre
 • Behandler 50.000 patienter årligt
 • Introforløb for nye medarbejdere
 • Forgangshospital for patientinddragelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.