Gem job

Er du sygeplejersken, der ikke ''mister pusten'', så kom til Afsnit for lungesygdomme, Nykøbing F. sygehus.

Hvorfor vælge lungemedicin?

Fordi det lungemedicinske speciale, er et spændende speciale. Vi har en stor blandet patientgruppe med sygdomme som ex. pneumoni, lungecancer, TB, KOL i exa, pleuraempyem og pleuraekssudat .

Vi anlægger pleuradræn i afsnittet samt varetager NIV-behandling til KOL-patienter og i samarbejde med vores ambulatorium, har vi tilknyttet patienter i hjemme-NIV, et område hvor udviklingen går rigtig stærkt. Noget nyt vi er startet op på og som vi finder yderst spændende er High-Flow iltbehandling.

Du vil have mulighed for at arbejde med både akutte og kroniske patienter. Vi har ligeledes en del palliativ pleje til vores terminale KOL og cancer patienter, hvilket vi vægter højt. Der vil være mulighed for at få en bred viden og erfaring indenfor det medicinske speciale, da mange af vores patienter er komplekse og multimorbide. Du vil ligeledes få viden og erfaring indenfor det mere specialiserede område lungemedicin er.

Vi har et stort patient-flow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt.

Hvorfor vælge os?

På afsnit for lungesygdomme er vi dedikerede til vores patienter og til hinanden. Vi er stolte af vores afsnit og sætter faglighed og godt kollegaskab højt. Vi er en personalegruppe bestående af både meget erfarne og nyansatte. Vi har et godt arbejdsmiljø og er gode til at hjælpe hinanden også på tværs af faggrupper.

Vi har diætist ansat i afsnittet, som er en stor støtte til vores ernæringstruede patienter. Vi har ligeledes vores egen farmakonom, som dagligt dispenserer medicin til vores patienter. Der er tilknyttet faste fysioterapeuter og der er lige ansat en kræftkoordinator samt udskrivningssygeplejerske i medicinsk blok. De er alle en del af det tværfaglige arbejde vi har på afsnittet, hvor vi støtter hinanden på tværs af faggrupper, for at yde den bedst mulige pleje til vores patienter.

Hos os får du en grundig indføring i det lungemedicinske speciale og du bliver tilknyttet en mentor, der hjælper dig med at lære både afsnittet og det faglige at kende. Hos os vil du kunne arbejde med den grundlæggende og mere specialiseret sygepleje samt den koordinerende del af sygeplejen man har som gruppeleder.

Vi er fleksible mht. udarbejdelse af vagtplan, vi arbejder med ønskeplan. Der er mulighed for at arbejde hver 2. eller 3. weekend ud fra hvad der passer dig og din familie bedst.

Hvis du vil arbejde hos os, får du et årligt tillæg på 8.280Kr. og der er rigtig mange muligheder for faglig og personlig udvikling.

Derudover bliver der årligt afviklet skills station, som er en kompetence- og uddannelsesdag for alle sygeplejersker og social og sundhedsassistenter. Vi er ligeledes i gang med at få etableret en uddannelse, indenfor det lungemedicinske speciale.

På afdelingen varetages uddannelse af både sygeplejestuderende, social-og sundhedsassistentelever samt ambulancebehandler-elever af studiegruppen, hvor der er fast tilknyttet vejledere.

Det er planen, at vi skal flytte i nye lokaler om 4 år, når næste etape af Nykøbing F Sygehus er bygget.

Hvad ønsker vi?

Vi vil rigtig gerne have en kollega der har interesse for det lungemedicinske speciale, uanset om du har erfaring eller er nyuddannet.

Vi ønsker du har en høj faglighed og lyst til at lære mere. Du kommer positiv på arbejde og tager del i det faglige og sociale fællesskab. Noget af det vigtigste hos os er, at du ser patienten som din forbundsfælle og prioriterer at medinddrage patienten og de pårørende i behandling og pleje.

Vi ønsker en kollega der bliver ansat i blandede vagter, men ønske om primært aften og/eller nat er også en mulighed.

Har du interesse i at være med til at uddanne vores fremtidige kollegaer, vil der være mulighed for at blive tilknyttet studiegruppen, som klinisk vejleder. Dette kræver du har klinisk vejleder uddannelse eller har interesse i at tage denne uddannelsen.

Er du den kollega vi mangler? Så send os en ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. Maj 2021 eller efter aftale.

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme forbi på et uforpligtende besøg

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Klinisk ansvarlig sygeplejerske til Afsnit for lungesygdomme på Nykøbing F.sygehus

Region Sjælland

Sorø
Brænder du for at udvikle og kvalitetssikre sygeplejen indenfor det lungemedicinske speciale, så er dette lige stillingen til dig. Din primære funktion vil være i klinisk praksis, hvor vi vil skabe rum for, at du sammen med afdelingssygeplejerskerne...
Indrykket:27. marts 2021

Sygeplejerske til kombinationsstilling mellem afsnit og ambulatorium for lungesygdomme, Nykøbing F. sygehus

Region Sjælland

Sorø
Ny spændende kombinations-stilling i Ambulatorium og Afsnit for Lungesygdomme. Ønsker du en anderledes hverdag, hvor den sygeplejefaglige indsats er i højsædet og vægter du afveksling i hverdagen, så har vi lige stillingen til dig. Vi er ved at udvi...
Indrykket:27. marts 2021

Diabetessygeplejerkser til Steno Diabetes-, stofskifte- og osteoporoseambulatorie

Region Sjælland

Sorø
Da vi er i stor udvikling søger vi endnu en sygeplejersker til vores team. Om ambulatoriet Steno Diabetes-, stofskifte- og osteoporoseambulatorie varetager behandling af patienter med diabetes- og stofskiftesygdomme, samt osteoporose. Vi er et stærk...
Indrykket:27. marts 2021

Sygeplejerske til kombinationstilling mellem Geriatrisk ambulatorie og Geriatrisk 5-døgns afsnit. Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Sorø
Nu er chancen her, for at få nogle af verdens bedste kollegaer. Geriatrisk ambulatorie og Geriatrisk 5-døgns afsnit søger nemlig sygeplejersker til nyoprettede kombinationsstillinger. Så er du frisk på en udfordring og kan du lide at arbejde med kom...
Indrykket:6. april 2021

Sygeplejerske eller SSA søges til Steno Diabetes, stofskifte og osteoporose ambulatorium

Region Sjælland

Sorø
Sygeplejerske eller SSA søges til udførelse af DXA -scanninger samt til osteoporoseambulatorium Om ambulatoriet Steno Diabetes, stofskifte- og osteoporose ambulatorium varetager behandling af patienter med diabetes- og stofskiftesygdomme, samt osteo...
Indrykket:7. april 2021