Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du til spænding?

Så er det måske dig, vi mangler!?

For både eksisterende og kommende kunder søger vi elektrikere til projekt- og fastansættelser.

Arbejdsopgaverne vil variere - dog vil det primært være spjældarbejde.

Vi forventer, du 

 • er mødestabil
 • har faglig stolthed
 • kan arbejde selvstændigt og i teams
 • er udlært

Med henblik på fastansættelse!
Løn efter overenskomst samt efter kompetencer

Samtaler afholdes løbende.

 

Kontakt for yderligere information;

Klaus K. Knudsen 

23871194
klak@jobteam.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329938593Phoenix-ba6415cd12019-01-29T00:00:00Er du til spænding?

Så er det måske dig, vi mangler!?

For både eksisterende og kommende kunder søger vi elektrikere til projekt- og fastansættelser.

Arbejdsopgaverne vil variere - dog vil det primært være spjældarbejde.

Vi forventer, du 

 • er mødestabil
 • har faglig stolthed
 • kan arbejde selvstændigt og i teams
 • er udlært

Med henblik på fastansættelse!
Løn efter overenskomst samt efter kompetencer

Samtaler afholdes løbende.

 

Kontakt for yderligere information;

Klaus K. Knudsen 

23871194
klak@jobteam.dk

2019-03-02T00:50:39.947 Så er det måske dig, vi mangler!? For både eksisterende og kommende kunder søger vi elektrikere til projekt- og fastansættelser. Arbejdsopgaverne vil variere - dog vil det primært være spjældarbejde. Vi forventer, du er mødestabil har faglig stolthed kan arbejde selvstændigt og i teams er udlært Med henblik på fastansættelse!Løn efter overenskomst samt efter kompetencer Samtaler afholdes løbende. Kontakt for yderligere information Klaus K. Knudsen 23871194klak@jobteam.dk11Jobnetba6415cd100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-01T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandStruerEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHerningEuropaDanmarkJyllandVestjyllandHolstebro3430821JobTeamByg Holstebro v/Klaus Kocemba Knudsen11Brotorvet 37500HolstebroDKDanmark0klak@jobteam.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent690271JobNet492742349274231000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ba6415cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ba6415cdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ba6415cd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ba6415cd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/12.jpgMed et job indenfor Håndværk & service bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Elektriker lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service360001809Klaus Kocemba Knudsenklak@jobteam.dkDKDanmarkDKDanmark330073234ELVEST søger engagerede elektrikereBasic Vi søger en uddannede elektriker der er: Venlig positiv Dygtig og brænder for el-faget Serviceminded Kvalitetsbevidst Klar på selv at finde en fornuftig løsning på små problemer Alsidig villig til at håndtere mange forskellige el-opgaver Er dit hoved skruet godt på og har du lys i pæren, så er det lige dig vi søger til vores mange spændende arbejdsopgaver i Elvest. Vi bestræber os på at være landets bedste el-virksomhed beliggende i Holstebro for enden af motorvejen på Måbjerg Skolevej 23, 7500 Holstebro. Vi kan tilbyde en varieret hverdag med gode kollegaer, hvor du følger både små og store projekter fra start til slut og mange gange også vedligeholdelse bagefter. Vi arbejder også med ABA, AIA, IHC og meget andet, har du kompetencer inden for en eller flere af disse områder er det en fordel men ikke et krav. Vi har kunder indenfor industrien, det offentlige og private i Holstebro og omegn. Tiltrædelse efter aftale, nu eller senere. Henvendelse rettes til jp@elvest.dk eller 97 42 90 22

Vi søger en uddannede elektriker der er:

 • Venlig / positiv
 • Dygtig og brænder for el-faget
 • Serviceminded
 • Kvalitetsbevidst
 • Klar på selv at finde en fornuftig løsning på små problemer
 • Alsidig / villig til at håndtere mange forskellige el-opgaver

 

Er dit hoved skruet godt på og har du lys i pæren, så er det lige dig vi søger til vores mange spændende arbejdsopgaver i Elvest.

 

Vi bestræber os på at være landets bedste el-virksomhed beliggende i Holstebro for enden af motorvejen på Måbjerg Skolevej 23, 7500 Holstebro.

 

Vi kan tilbyde en varieret hverdag med gode kollegaer, hvor du følger både små og store projekter fra start til slut og mange gange også vedligeholdelse bagefter.

 

Vi arbejder også med ABA, AIA, IHC og meget andet, har du kompetencer inden for en eller flere af disse områder er det en fordel men ikke et krav.

 

Vi har kunder indenfor industrien, det offentlige og private i Holstebro og omegn.

 

Tiltrædelse efter aftale, nu eller senere.

 

 

Henvendelse rettes til jp@elvest.dk eller 97 42 90 22

Elvest A/SHolstebro2019-08-15T08:00:09.9502019-09-13T00:00:00
330053871CTS og BMS-tekniker/elektrikerRobot CTS og BMS-tekniker elektriker. Da vi til stadighed oplever en stor ordretilgang, søger vi en CTS- og BMS tekniker elektriker til vores team af engagerede ingeniører og teknikere, med base i Nupark i Holstebro. Som vores nye CTS- og BMS tekniker elektriker bliver du en del af Grue Hornstrups automations-afdeling. Vores kundebase består primært af offentlige og private kunder, for hvem vi varetager opgaver inden for et bredt spekter af automationsopgaver, dog primært inden for ventilation, varme, køl, lys og energioptimering. Vi udfører både serviceopgaver og opgaver i forbindelse med renovering og nybygninger på mange af Danmarks største kontorhuse og hospitaler. Vores automationsafdeling er landsdækkende og kendetegnet ved dygtige specialister, gode kollegaer og langvarige kunde-relationer. Om jobbet Sammen med et hold dygtige ingeniører og teknikere bliver du ansvarlig for test, idriftsættelse, indregulering, kvalitetssikring, fejlsøgning og reparation af ovenstående typer af anlæg og systemer. Vi servicerer mange forskellige kunder i hele landet, men med en stor overvægt af kunder i Storkøbenhavn. Du bliver tilknyttet vores kontor i Holstebro, men vil i perioder have en stor mængde rejseaktivitet med overnatninger. Vi forventer, at du bor i fornuftig kørselsafstand fra Holstebro. Dine kvalifikationer Du er uddannet elektriker, automatik fagtekniker eller lignende. Du har kendskab til automatik. Du er generelt teknisk interesseret og velfunderet. Du er drevet af tilfredse kunder og en dagligdag i godt kollegialt selskab. Du udviser stor fleksibilitet. Du har mulighed for, og lyst til rejseaktivitet i Danmark. Vi tilbyder Et selvstændigt job, hvor du har friheden til selv at planlægge din dag. En virksomhed med et godt socialt sammenhold. Det nødvendige tekniske udstyr. Sundhedsforsikring og diverse personalegoder. Interesseret? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Bergenhammer Jensen på telefon 96101332 eller mail jbj@g-h.dk. Tiltrædelse snarest muligt. Kan du se dig selv som vores nye CTS- og BMS tekniker, så søg jobbet hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. Grue Hornstrup A S Nupark 51 DK 7500 Holstebro Tlf. 45 9610 1330 gh@g-h.dk www.g-h.dk

CTS og BMS-tekniker/elektriker.

Da vi til stadighed oplever en stor ordretilgang, søger vi en CTS- og BMS tekniker/elektriker til vores team af engagerede ingeniører og teknikere, med base i Nupark i Holstebro.

Som vores nye CTS- og BMS tekniker/elektriker bliver du en del af Grue & Hornstrups automations-afdeling. Vores kundebase består primært af offentlige og private kunder, for hvem vi varetager opgaver inden for et bredt spekter af automationsopgaver, dog primært inden for ventilation, varme, køl, lys og energioptimering. Vi udfører både serviceopgaver og opgaver i forbindelse med renovering og nybygninger på mange af Danmarks største kontorhuse og hospitaler. Vores automationsafdeling er landsdækkende og kendetegnet ved dygtige specialister, gode kollegaer og langvarige kunde-relationer.  

Om jobbet
Sammen med et hold dygtige ingeniører og teknikere bliver du ansvarlig for test, idriftsættelse, indregulering, kvalitetssikring, fejlsøgning og reparation af ovenstående typer af anlæg og systemer. Vi servicerer mange forskellige kunder i hele landet, men med en stor overvægt af kunder i Storkøbenhavn. Du bliver tilknyttet vores kontor i Holstebro, men vil i perioder have en stor mængde rejseaktivitet med overnatninger. Vi forventer, at du bor i fornuftig kørselsafstand fra Holstebro.

Dine kvalifikationer
Du er uddannet elektriker, automatik fagtekniker eller lignende.
Du har kendskab til automatik.
Du er generelt teknisk interesseret og velfunderet.
Du er drevet af tilfredse kunder og en dagligdag i godt kollegialt selskab.
Du udviser stor fleksibilitet.
Du har mulighed for, og lyst til rejseaktivitet i Danmark.

Vi tilbyder
Et selvstændigt job, hvor du har friheden til selv at planlægge din dag.
En virksomhed med et godt socialt sammenhold.
Det nødvendige tekniske udstyr.
Sundhedsforsikring og diverse personalegoder.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Bergenhammer Jensen på telefon 96101332 eller mail jbj@g-h.dk.

Tiltrædelse snarest muligt.

Kan du se dig selv som vores nye CTS- og BMS tekniker, så søg jobbet hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Grue & Hornstrup A/S

Nupark 51 • DK 7500 Holstebro • Tlf. +45 9610 1330 • gh@g-h.dk • www.g-h.dk

GRUE & HORNSTRUP, RÅDGIVENDE INGENIØRER A/SHolstebro2019-07-05T00:00:002019-08-27T00:00:00
330053204PLUS EL A/S er i vækst og søger 3 nye medarbejdereRobot Trives du med at arbejde selvstændigt og udføre montage og service? Så er det måske dig, vi søger. Vi har travlt og mangler derfor flere dygtige medarbejdere indenfor service og montage i det Midt- og Vestjyske område. Helt konkret søger vi følgende: Serviceelektriker til montage og service ude hos kunderne Elektriker til nybyg Servicetekniker til solcelle montage og vedligehold Dine kvalifikationer: For Service elektrikeren er det vigtigt, at du trives med frihed under ansvar, har fokus på detaljen, besidder kundetække og er uddannet elektriker Som uddannet Elektriker til nybyg skal du være god til at nå i mål med opgaven, og du trives med at kunne sætte flueben ved de daglige opgaver Er du teknisk velfunderet og besidder erfaring med montering og montage af solcelleanlæg samt kan lide at give kunderne en god oplevelse, hører vi gerne fra dig Desuden er det gældende for alle tre stillinger, at du besidder gyldigt kørekort samt, at du er mødestabil og loyal. Om PLUS EL A S Teamet hos PLUS EL A S er hovedsageligt ungt og dynamisk. Derudover er der erfarne el-teknikere, så virksomheden besidder meget erfaring og kompetencer indenfor privat, erhverv, institutioner samt landbrug. Kvaliteten af arbejdet er i højsædet uanset opgavens omfang, og PLUS EL A S går altid efter den bedste løsning for kunden og altid i samarbejde med kunden. Forventningsafstemning med kunden er vigtig for PLUS EL A S. Jobbet Alle tre stillinger er fuldtid, og du bliver en vigtig del af et velfungerende og dynamisk hold af serviceteknikere og montører. Ansøgning: Send din ansøgning og CV til: Søren Kudsk Pedersen mail: skp@plusel.dk. Har du spørgsmål til en eller flere af stillingerne, er du velkommen til at kontakte daglig leder Søren Kudsk Pedersen på tlf.: 96 10 40 99. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når den rette kandidat til den enkelte stilling er fundet.
 • Trives du med at arbejde selvstændigt og udføre montage og service? – Så er det måske dig, vi søger.

Vi har travlt og mangler derfor flere dygtige medarbejdere indenfor service og montage i det Midt- og Vestjyske område.

Helt konkret søger vi følgende:

 • Serviceelektriker til montage og service ude hos kunderne
 • Elektriker til nybyg
 • Servicetekniker til solcelle montage og vedligehold

Dine kvalifikationer:

 • For Service elektrikeren er det vigtigt, at du trives med frihed under ansvar, har fokus på detaljen, besidder kundetække og er uddannet elektriker
 • Som uddannet Elektriker til nybyg skal du være god til at nå i mål med opgaven, og du trives med at kunne sætte flueben ved de daglige opgaver
 • Er du teknisk velfunderet og besidder erfaring med montering og montage af solcelleanlæg samt kan lide at give kunderne en god oplevelse, hører vi gerne fra dig

Desuden er det gældende for alle tre stillinger, at du besidder gyldigt kørekort samt, at du er mødestabil og loyal.

Om PLUS EL A/S

Teamet hos PLUS EL A/S er hovedsageligt ungt og dynamisk. Derudover er der erfarne el-teknikere, så virksomheden besidder meget erfaring og kompetencer indenfor privat, erhverv, institutioner samt landbrug. Kvaliteten af arbejdet er i højsædet uanset opgavens omfang, og PLUS EL A/S går altid efter den bedste løsning for kunden og altid i samarbejde med kunden.

Forventningsafstemning med kunden er vigtig for PLUS EL A/S.

Jobbet

Alle tre stillinger er fuldtid, og du bliver en vigtig del af et velfungerende og dynamisk hold af serviceteknikere og montører.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til: Søren Kudsk Pedersen – mail: skp@plusel.dk.

Har du spørgsmål til en eller flere af stillingerne, er du velkommen til at kontakte daglig leder Søren Kudsk Pedersen på tlf.: 96 10 40 99.

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når den rette kandidat til den enkelte stilling er fundet.

PLUS EL A/S VESTHolstebro2019-07-03T00:00:002019-08-26T00:00:00
330051359Dygtige Elektrikere til industri opgaverRobot Industrielektrikere til produktionsanlæg tavlemontage søges til projekter i Midt-Vest Jylland Vi søger dygtige industrielektrikere, der kan arbejde selvstændigt, effektivt og struktureret Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er forskellige men vil typisk være indenfor følgende områder: Tavlebyg montage Opbygning renovering af industrianlæg Styrings- og reguleringsteknik Faglige kompetencer: Du er faglært elektriker Du har erfaring fra industriopgaver Du kan arbejde selvstændigt og effektivt Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Personlige egenskaber: Du er engageret og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Vil du gerne søge jobbet, kan du registrere dig i vores CV-database ved at følge dette link: https: lnkd.in gMJd5Nh Du er også velkommen til at kontakte os for flere detaljer på tlf. : 9641 1111, hverdage (man-tors.) mellem 08.00-16.00, fredag: 08.00-13.00

Industrielektrikere til produktionsanlæg/tavlemontage søges til projekter i Midt-Vest Jylland

Vi søger dygtige industrielektrikere, der kan arbejde selvstændigt, effektivt og struktureret

Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er forskellige men vil typisk være indenfor følgende områder:

• Tavlebyg/montage

• Opbygning/renovering af industrianlæg

• Styrings- og reguleringsteknik Faglige kompetencer:

• Du er faglært elektriker

• Du har erfaring fra industriopgaver

• Du kan arbejde selvstændigt og effektivt

• Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Personlige egenskaber:

• Du er engageret og imødekommende

• Du er engageret og fleksibel

• Du er stabil og møder til tiden

 

Vil du gerne søge jobbet, kan du registrere dig i vores CV-database ved at følge dette link: https://lnkd.in/gMJd5Nh

Du er også velkommen til at kontakte os for flere detaljer på tlf. : 9641 1111, hverdage (man-tors.) mellem 08.00-16.00, fredag: 08.00-13.00

AkuratHolstebro2019-07-02T00:00:002019-08-24T00:00:00
330073462Protemp A/S (kr.170) søger 2 ufaglærte til at hjælpe elektrikere (nybyg) i Herning kommuneRobot Vi forventer at du: Har erfaring med nybyg, og større pladser er en fordel Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver Arbejder struktureret og selvstændigt Har en høj arbejdsmoral Mødestabil Behersker det danske sprog Vi tilbyder dig: Et spændende job med faglige udfordringer Selvstændig arbejde under ansvar Løn i forhold til overenskomst og lokalaftaler Løn hver 14. dag Lønnen stemmer overens med kundens egne ansatte på pladsen Attraktive medarbejder-ordninger Vilkår: Stillingen er fuldtid og varighed estimeres minimum frem til jul 2019 - mulighed for flyt til anden plads derefter Du kan enten være selvstændig eller blive fastansat. Tiltrædelse : Så hurtig som muligt eller efter aftale. Send din ansøgning til job@protemp.dk

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med nybyg, og større pladser er en fordel
 • Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver
 • Arbejder struktureret og selvstændigt
 • Har en høj arbejdsmoral
 • Mødestabil
 • Behersker det danske sprog

Vi tilbyder dig:

 • Et spændende job med faglige udfordringer
 • Selvstændig arbejde under ansvar
 • Løn i forhold til overenskomst og lokalaftaler
 • Løn hver 14. dag
 • Lønnen stemmer overens med kundens egne ansatte på pladsen
 • Attraktive medarbejder-ordninger

Vilkår:

Stillingen er fuldtid og varighed estimeres minimum frem til jul 2019 - mulighed for flyt til anden plads derefter

Du kan enten være selvstændig eller blive fastansat.

Tiltrædelse :

Så hurtig som muligt eller efter aftale.

Send din ansøgning til job@protemp.dk

Protemp A/SHerning2019-08-15T00:00:002019-08-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

ELVEST søger engagerede elektrikere

Elvest A/S

Holstebro
Vi søger en uddannede elektriker der er: Venlig positiv Dygtig og brænder for el-faget Serviceminded Kvalitetsbevidst Klar på selv at finde en fornuftig løsning på små problemer Alsidig villig til at håndtere mange forskellige el-opgaver Er dit hove...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:13. september 2019

CTS og BMS-tekniker/elektriker

GRUE & HORNSTRUP, RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S

Holstebro
CTS og BMS-tekniker elektriker. Da vi til stadighed oplever en stor ordretilgang, søger vi en CTS- og BMS tekniker elektriker til vores team af engagerede ingeniører og teknikere, med base i Nupark i Holstebro. Som vores nye CTS- og BMS tekniker ele...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:27. august 2019

PLUS EL A/S er i vækst og søger 3 nye medarbejdere

PLUS EL A/S VEST

Holstebro
Trives du med at arbejde selvstændigt og udføre montage og service? Så er det måske dig, vi søger. Vi har travlt og mangler derfor flere dygtige medarbejdere indenfor service og montage i det Midt- og Vestjyske område. Helt konkret søger vi følgende...
Indrykket:3. juli 2019
Udløbsdato:26. august 2019

Dygtige Elektrikere til industri opgaver

Akurat

Holstebro
Industrielektrikere til produktionsanlæg tavlemontage søges til projekter i Midt-Vest Jylland Vi søger dygtige industrielektrikere, der kan arbejde selvstændigt, effektivt og struktureret Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er forskellige men vil typis...
Indrykket:2. juli 2019
Udløbsdato:24. august 2019

Protemp A/S (kr.170) søger 2 ufaglærte til at hjælpe elektrikere (nybyg) i Herning kommune

Protemp A/S

Herning
Vi forventer at du: Har erfaring med nybyg, og større pladser er en fordel Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver Arbejder struktureret og selvstændigt Har en høj arbejdsmoral Mødestabil Behersker det danske sprog Vi tilbyder dig: Et spænden...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:19. august 2019