Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du uddannet Kok, Ernæringsassistent eller professionsbachelor?

På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave.

Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole miljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse, når vi serverer vores måltider.

Vi er stolte af den mad vi serverer.

Vi er bæredygtige i vores tankegang og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar.

Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst,

det er vigtigt  at du i din ansøgning, beskriver hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber, på vores arbejdsplads.

Dine arbejdstider vil være varierende, der vil være aftenarbejde og weekend arbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, bedes du skrive det i din ansøgning.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt, er et par af vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi har brug for den rette profil, til vores team.

Stillingen er i gennemsnittet 37 timer om ugen og en fast stilling.

Vi afholder samtaler løbende og ønsker at ansætte inden sommerferien.

Har du ikke hørt fra os inden d. 1/7 2019, er stillingen besat til anden side.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330029228Phoenix-5268597012019-06-03T00:00:00Er du uddannet Kok, Ernæringsassistent eller professionsbachelor?

På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave.

Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole miljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse, når vi serverer vores måltider.

Vi er stolte af den mad vi serverer.

Vi er bæredygtige i vores tankegang og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar.

Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst,

det er vigtigt  at du i din ansøgning, beskriver hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber, på vores arbejdsplads.

Dine arbejdstider vil være varierende, der vil være aftenarbejde og weekend arbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, bedes du skrive det i din ansøgning.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt, er et par af vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi har brug for den rette profil, til vores team.

Stillingen er i gennemsnittet 37 timer om ugen og en fast stilling.

Vi afholder samtaler løbende og ønsker at ansætte inden sommerferien.

Har du ikke hørt fra os inden d. 1/7 2019, er stillingen besat til anden side.

2019-06-21T06:59:40.050 På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave. Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole miljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse, når vi serverer vores måltider. Vi er stolte af den mad vi serverer. Vi er bæredygtige i vores tankegang og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar. Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst, det er vigtigt at du i din ansøgning, beskriver hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber, på vores arbejdsplads. Dine arbejdstider vil være varierende, der vil være aftenarbejde og weekend arbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, bedes du skrive det i din ansøgning. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt, er et par af vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge. Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi har brug for den rette profil, til vores team. Stillingen er i gennemsnittet 37 timer om ugen og en fast stilling. Vi afholder samtaler løbende og ønsker at ansætte inden sommerferien. Har du ikke hørt fra os inden d. 1 7 2019, er stillingen besat til anden side.11jobnet52685970100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3531831Vejle Idrætshøjskole & Vejle Idrætsefterskole11Ørnebjergvej 287100VejleDKDanmark0Anitta@vih.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent765462JobNet4993619499361910022-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52685970https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=52685970https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52685970&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52685970&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgEr du uddannet Kok, Ernæringsassistent eller professionsbachelor?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361846261Anitta Blaabjerg JacobsenAnitta@vih.dkDKDanmarkDKDanmark330088697Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!Robot Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation! Så det DIG vi søger! Vi forventer: DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok) Du taler og skriver dansk. Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel . At du klar på alternative opgaver. Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel). At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt. At man er ansvarsbevist. Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere. At man at fuldføre de daglige opgaver helt. Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne. Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold. Så tilbyder vi: En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold En arbejdes plads hvor du kan få erfaring. En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden. En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse. Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt kold dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere En virksomhed under udvikling og fornyelse. Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig. Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ). Jeg glæder mig til at høre fra dig! Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri. _____________________________________________________________________ Praktisk informationer og lidt om kroen og os. Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro s høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ) Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten. Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos. Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv Kontakt Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt. 75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

Søger ny kok der kan starte Snarest!

Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!?

Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter du en ære i at vidergive din viden og dit håndværk til den næste generation!

Så det DIG vi søger! 

 

Vi forventer:

DU HAR ET SVENDEBREV (Uddanet kok)

Du taler og skriver dansk.

Du har modenheden og forståelse for hvad det kræver at have frihed med ansvar - Du er stabil, møder til tiden og er fleksibel .

At du klar på alternative opgaver.

Er en teamspiller der kan trives i et meget travlt miljø. 

Mulighed for at kunne komme på arbejde selvstændigt (Kørekort vil være en fordel).

At du er udadvendt og ikke er bange for kunde kontakt.

At man er ansvarsbevist.

Du har en stor interesse i faget og brænder for at lære mere.

At man at fuldføre de daglige opgaver helt.

Man skal vare indstillet på at have lærlinge som man er ansvarlig og forpligtet til at uddanne.

Du skal kunne arbejde selvstændig og være selvstændig, ved blandt andet planlægning af arbejdsgang. Bidrage til en større helhed, samt kordinere mellem kolegaer på både dags hold og aften hold.

Så tilbyder vi:

En arbejdsplads med overenskomst! og OK Arbejdsforhold

En arbejdes plads hvor du kan få erfaring.

En arbejdsplads hvor du vil blive udfordret, både på håndværk og faglig viden.

En stilling med ansvar og mulighed for indflydelse.

Du vil komme igennem alle arbejdsopgaverne i køkken. lige fra varmt/kold/dessert, og vareindkøb. Vi er et mindre hotel, så der er altid noget at tage fat i. 

En fleksibel arbejdsplads mulighed for at eksperimentere

En virksomhed under udvikling og fornyelse.

Et stærkt team med blod på tanden og en holdånd som vil forbavse dig.

Hvad er det værste der kan ske?. At du fejler?, det heder affering! ;). Jeg glæder mig til at høre fra dig! 

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

 _____________________________________________________________________

Praktisk informationer og lidt om kroen og os.

Hotel Korningkro søger en frisk og energisk kok, der kan arbejde selvstændigt og i et team, i både travlt og stille miljø. Vi er på udkig efter en kok til en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Korningkro´s høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Vi har, Selskaber samt catering ud af huset, kurser og en skøn a la carte restaurant om aftenen for både overnattende gæster samt gæster udefra. Man vil komme til at have med alt at gøre, fra planlægning, varebestilling, for beredning og afvikle de forskellige arrangementer situationer.

Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Du vil indgå i et engageret team bestående af 2-3 kokkeelever, 2 kokke, 1 suchef samt 1 semi kontor køkkenchef ;) 

Korningkro ligger lidt uden fra Horsens mod Tørring/Uldum. Korningkro en et familiedrevet hotel som startede for over 42 år siden med Visti og Dorris da de købte stedet, siden hen har de udbygget og forstørret til det vi ser i dag, hvor deres yngste søn er trådt til som kromand og har ansvar for driften og så meget mere. Hotellet har 22 værelser og selskabs lokaler med plads, op til i alt 350 personer, samt små møde lokaler og restauranten.

Vores hus ord! for at vi kan præsterer det bedste for gæsterne, skal vi selv synes vi har verdens bedste job. Hos os er alle lige, lige meget om du er direktør eller opvasker

Er du den vi mangler og er vi dem du kan se dig selv hos.

Beder vi dig sende en ansøgning med dit cv og lidt om dig selv

 

Kontakt

Simon@korningkro.dk jeg er kok med stort K ikke kontor nusser, så er ikke hverdag ved mailen. Men jeg skal nok tage kontakt.

75 67 35 69, er jeg ikke træffe, bedes du ligge en besked hos den man kommer i kontakt med dit nummer så skal jeg nok kontakte dig  hurtigst muligt når jeg har hænderne fri.

KORNING KRO A/SHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330088605kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)Robot Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com. In english. We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark. You are a trained chef or do have experience with making sushi. Working hours are 37 hours a week. Start up as soon as possible. Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant.

Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi.

Arbejdstid er på 37 timer om ugen.

Opstart hurtigst muligt.

Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

In english.

We are looking for a kitchen professional for our sushi restaurant in Horsens, Denmark.

You are a trained chef or do have experience with making sushi.

Working hours are 37 hours a week.

Start up as soon as possible.

Please call the owner Fuyou Wu on phone 52812288 or mail sakurasushibar@hotmail.com.

 

Sakura Sushibar ApSHorsens2019-09-12T00:00:002019-11-05T00:00:00
330091692Sushi kok til både fuldtid og deltids stillingerRobot Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest. Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den anden på 16 timer. Arbejdstiden dækker alle ugens 7 dage, og du kan forvente 1-2 fridage i ugen. De nye kolleger kommer til at indgå i en vagtplan. Da opgaven primært er tilberedning af sushi, er det en fordel, hvis du har erfaring med at lave sushi eller asiatisk mad. Du har også gerne erfaring med at tale med kunder, da en del af jobbet er salg og vejledning. På grund af kundekontakten, er det en fordel, hvis du kan kommunikere på dansk - alternativt engelsk. Hvis du er fleksibel, mødestabil, en god kollega og udadvendt er det en fordel. Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontatakte Sorin Dumitrascu på 71975805. For at søge stillingen, skal du sendt din ansøgning og dit cv til sushifestdanmark@gmail.com

Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest.

Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den anden på 16 timer.

Arbejdstiden dækker alle ugens 7 dage, og du kan forvente 1-2 fridage i ugen. De nye kolleger kommer til at indgå i en vagtplan.

Da opgaven primært er tilberedning af sushi, er det en fordel, hvis du har erfaring med at lave sushi eller asiatisk mad.

Du har også gerne erfaring med at tale med kunder, da en del af jobbet er salg og vejledning. På grund af kundekontakten, er det en fordel, hvis du kan kommunikere på dansk - alternativt engelsk.

Hvis du er fleksibel, mødestabil, en god kollega og udadvendt er det en fordel.

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontatakte Sorin Dumitrascu på 71975805.

For at søge stillingen, skal du sendt din ansøgning og dit cv til sushifestdanmark@gmail.com

Sushi Daily VejleVejle2019-09-18T00:00:002019-11-11T00:00:00
330092462Munkebjerg Hotel søger kokkeelevRobot Munkebjerg Hotel søger dygtig og engageret elev til spændende og udfordrende elevstilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Munkebjerg Hotels høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Som kokkeelev skal du have lyst til at arbejde i vores køkken, hvor vi laver mad til både konferencegæster og private selskaber, og hvor du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger. Vi tilbereder selv alle vores råvarer fra bunden, så vi forventer, du brænder for faget og for at give gæsterne den bedste oplevelse hver gang. Hvem er vi? Munkebjerg Hotel har en helt unik beliggenhed midt i bøgeskoven med en fantastisk udsigt over Vejle Fjord. Vi kan tilbyde vores gæster Jackpot Restauranten, Panorama Restauranten, Treetop Restauranten, Lobbybaren, Evergreen Bar, kasinoet, samt lokaler til konferencer og selskaber fra de helt små til de helt store. Munkebjerg Hotel har desuden oprettet et legat. Det er tilegnet hotellets sidsteårselever og går til opkvalificering af eleverne via et studieophold på 1-2 uger i udlandet som supplement til elevuddannelsen. Modtagere af legatet udvælges på baggrund af faglighed, personlighed, vedholdenhed og servicemindedhed. Hvem er du: Du er engageret i dit arbejde og kan lide at udfordre dig selv. Du har en passion for madlavning, er kvalitetsbevidst og ivrig efter at lære. Du er proaktiv og kan bevare overblikket også i meget travle perioder. Du er serviceminded, smilende og velsoigneret. Du er fleksibel, mødestabil og udadvendt. Du er teamplayer og prioriterer samarbejde højt. Du har lyst til at være en del af et fantastisk team. Vi tilbyder: Vi tilbyder ordnede forhold med stort fokus på medarbejdertrivsel, engagerede kolleger og høj faglighed med gode muligheder for udvikling både fagligt og personligt. Der er tale om en fuldtidsstilling med vagter placeret inden for tidsrammen kl. 6.30 til kl. 02.00. Vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt køkkenchef Jesper Schytte eller souschef Kenneth Holm på tlf. 76428540. Hvis du mener, du har det, der skal til, så send din ansøgning med CV til jsh@munkebjerg.dk hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage den. Stillingsopslaget tages ned, så snart vi har den rette kandidat til stillingen. Tiltrædelse snarest muligt.

Munkebjerg Hotel søger dygtig og engageret elev til spændende og udfordrende elevstilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Munkebjerg Hotels høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.

Som kokkeelev skal du have lyst til at arbejde i vores køkken, hvor vi laver mad til både konferencegæster og private selskaber, og hvor du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger.

Vi tilbereder selv alle vores råvarer fra bunden, så vi forventer, du brænder for faget og for at give gæsterne den bedste oplevelse hver gang.

 

Hvem er vi?

Munkebjerg Hotel har en helt unik beliggenhed midt i bøgeskoven med en fantastisk udsigt over Vejle Fjord. Vi kan tilbyde vores gæster Jackpot Restauranten, Panorama Restauranten, Treetop Restauranten, Lobbybaren, Evergreen Bar, kasinoet, samt lokaler til konferencer og selskaber – fra de helt små til de helt store.

Munkebjerg Hotel har desuden oprettet et legat. Det er tilegnet hotellets sidsteårselever og går til opkvalificering af eleverne via et studieophold på 1-2 uger i udlandet som supplement til elevuddannelsen. Modtagere af legatet udvælges på baggrund af faglighed, personlighed, vedholdenhed og servicemindedhed.

 

Hvem er du:

  • Du er engageret i dit arbejde og kan lide at udfordre dig selv.
  • Du har en passion for madlavning, er kvalitetsbevidst og ivrig efter at lære.
  • Du er proaktiv og kan bevare overblikket – også i meget travle perioder.
  • Du er serviceminded, smilende og velsoigneret.
  • Du er fleksibel, mødestabil og udadvendt.
  • Du er teamplayer og prioriterer samarbejde højt.
  • Du har lyst til at være en del af et fantastisk team.

 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder ordnede forhold med stort fokus på medarbejdertrivsel, engagerede kolleger og høj faglighed med gode muligheder for udvikling både fagligt og personligt. Der er tale om en fuldtidsstilling med vagter placeret inden for tidsrammen kl. 6.30 til kl. 02.00.

 

Vi afholder samtaler løbende.
Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt køkkenchef Jesper Schytte eller souschef Kenneth Holm på tlf. 76428540.

Hvis du mener, du har det, der skal til, så send din ansøgning med CV til jsh@munkebjerg.dk hurtigst muligt. Vi glæder os til at modtage den.

Stillingsopslaget tages ned, så snart vi har den rette kandidat til stillingen.

Tiltrædelse snarest muligt.

MUNKEBJERG HOTELVejle2019-09-19T00:00:002019-11-12T00:00:00
330098410Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEVRobot Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab. Du er: Færdig med grundforløb Naturlig interesseret for faget Indstillet på at yde dit bedste Ansvarlig og ordenspræget Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt Vi er: En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte Tiltrædelse: Hurtigst muligt For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101 Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding – og 11 km fra Fredericia.

Vores køkken er baseret på den nostalgiske og klassiske stil, med kun de allerbedste råvarer i fokus og altid nænsomt tilberedt med ydmyghed og respekt for smag og kvalitet. Alle retter, menuer og vine er udvalgt med omhu og fagligt kendskab.

Du er:

  • Færdig med grundforløb
  • Naturlig interesseret for faget
  • Indstillet på at yde dit bedste
  • Ansvarlig og ordenspræget
  • Pålidelig og indstillet på skiftende arbejdstider, både aften og weekend
  • Ikke bange for at tage fat, når der virkelig er travlt

Vi er:

  • En god læreplads i et velfungerende team med en travl hverdag
  • En arbejdsplads med god og kollegial atmosfære i hyggelige omgivelser
  • En arbejdsplads hvor kvalitet og højt niveau kendetegner arbejdet
  • En spændende arbejdsplads med både konference, selskab og a la carte

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

For yderligere oplysninger kontakt Direktør Terje Thesbjerg tlf.: 6155 5101

Ansøgning sendes på mail til Direktør Terje Thesbjerg: tht@torvehallerne.dk

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-10-03T00:00:002019-10-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Nye kokke! JA TAK! Vi mangler kun en! kom frisk!

KORNING KRO A/S

Horsens
Søger ny kok der kan starte Snarest! Kan du se dig selv finpudse dit Faglighed i et team med ambitiøse kollegaer som arbejder for at opretholde vores navn og ry!? Brænder du for kokkefaget? føgler du stolthed i fagets traditioner og håndværk! Sætter...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

kok eller person med relevant erfaring søges til Sushirestaurant i Horsens (chef og sushi person wanted for sushi restaurant in Horsens, Denmark)

Sakura Sushibar ApS

Horsens
Vi søger en medarbejder til vores sushirestaurant. Du er udlært kok eller har erfaring med fremstilling af sushi. Arbejdstid er på 37 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt. Henvendelse på direkte tlf. 52812288 til Fuyou Wu eller mail sakurasushibar...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:5. november 2019

Sushi kok til både fuldtid og deltids stillinger

Sushi Daily Vejle

Vejle
Sushi Daily Vejle søger på grund af travlhed 2 sushi kokke til ansættelse snarest. Sushi Daily Vejle ligger i Bilka, og arbejdstiderne vil ligge i tidsrummet mellem kl. 06.00-20.00. Der er tale om to stillinger, hvor den ene er på 37 timer, og den a...
Indrykket:18. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Munkebjerg Hotel søger kokkeelev

MUNKEBJERG HOTEL

Vejle
Munkebjerg Hotel søger dygtig og engageret elev til spændende og udfordrende elevstilling, hvor du skal være med til at opretholde og videreudvikle Munkebjerg Hotels høje serviceniveau også når det går rigtig stærkt. Som kokkeelev skal du have lyst ...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:12. november 2019

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOKKEELEV

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO er Jyllands smukkeste storkro med alle tænkelige faciliteter, placeret centralt midt i Danmark med få minutter fra Lillebæltsbroen i Taulov, 10 km fra Kolding og 11 km fra Fredericia. Vores køkken er baseret på den nostalg...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019