Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du uddannet Kok, Ernæringsassistent eller professionsbachelor?

På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave.

Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole miljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse, når vi serverer vores måltider.

Vi er stolte af den mad vi serverer.

Vi er bæredygtige i vores tankegang og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar.

Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst,

det er vigtigt  at du i din ansøgning, beskriver hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber, på vores arbejdsplads.

Dine arbejdstider vil være varierende, der vil være aftenarbejde og weekend arbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, bedes du skrive det i din ansøgning.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt, er et par af vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi har brug for den rette profil, til vores team.

Stillingen er i gennemsnittet 37 timer om ugen og en fast stilling.

Vi afholder samtaler løbende og ønsker at ansætte inden sommerferien.

Har du ikke hørt fra os inden d. 1/7 2019, er stillingen besat til anden side.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330029228Phoenix-5268597012019-06-03T00:00:00Er du uddannet Kok, Ernæringsassistent eller professionsbachelor?

På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave.

Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole miljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse, når vi serverer vores måltider.

Vi er stolte af den mad vi serverer.

Vi er bæredygtige i vores tankegang og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar.

Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst,

det er vigtigt  at du i din ansøgning, beskriver hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber, på vores arbejdsplads.

Dine arbejdstider vil være varierende, der vil være aftenarbejde og weekend arbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, bedes du skrive det i din ansøgning.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt, er et par af vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi har brug for den rette profil, til vores team.

Stillingen er i gennemsnittet 37 timer om ugen og en fast stilling.

Vi afholder samtaler løbende og ønsker at ansætte inden sommerferien.

Har du ikke hørt fra os inden d. 1/7 2019, er stillingen besat til anden side.

2019-06-21T06:59:40.050 På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave. Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole miljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse, når vi serverer vores måltider. Vi er stolte af den mad vi serverer. Vi er bæredygtige i vores tankegang og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar. Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst, det er vigtigt at du i din ansøgning, beskriver hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber, på vores arbejdsplads. Dine arbejdstider vil være varierende, der vil være aftenarbejde og weekend arbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, bedes du skrive det i din ansøgning. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt, er et par af vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge. Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi har brug for den rette profil, til vores team. Stillingen er i gennemsnittet 37 timer om ugen og en fast stilling. Vi afholder samtaler løbende og ønsker at ansætte inden sommerferien. Har du ikke hørt fra os inden d. 1 7 2019, er stillingen besat til anden side.11jobnet52685970100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3531831Vejle Idrætshøjskole & Vejle Idrætsefterskole11Ørnebjergvej 287100VejleDKDanmark0Anitta@vih.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent765462JobNet4993619499361910022-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52685970https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=52685970https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52685970&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52685970&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgSom Kok hos Vejle Idrætshøjskole & Vejle Idrætsefterskole bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361846261Anitta Blaabjerg JacobsenAnitta@vih.dkDKDanmarkDKDanmark330038460Vi søger en uddannet kokBasic Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Hvem er vi:Vi er en hastigt voksende virksomhed med 15 deltids ansatte, til dagligt producere vi sund og lækker skolemad, samt mad ud af huset til alle slags arrangementer. I vores egne lokaler laver vi kunde arrangementer med op til 150 personer. Arbejdsopgaver:Producer sund og lækker skolemadLave varme og kolde retter fra bundenAnrette maden lækkert og indbydendeHjælpe ved booket fester og arrangementerFaglige kompetencer:Du er selvkørende og er aktiv i opgaverne du bliver stilletDu er omhyggelig og kvalitetsbevidstDu er ansvarlig over for dine opgaverDu kan arbejde med en stram deadlineDu kan arbejde i et ungt team, med forskelligheder og er en god kollegaPersonlige egenskaber:Du er omgængelig og imødekommendeDu er engageret og fleksibelDu er stabil og overholder dine aftalerDu er ærekær og løsningsorienteretDu kan fremvise en straffeattestDu er i god fysiskformArbejdstid: Mødetid mandag-fredag kl. 06.00. Ansøgning:Send din ansøgning via knappen Send ansøgning eller ring på 26133636. Ansøgningsfrist: 22. juli 2019Ansættelsesdato: Hurtigst muligt KontaktpersonKarina BrohusEmail: kb-egebjergforsamlingshus@outlook.dk Beskrivelse af virksomhedenDet er meget mere end bare et forsamlingshus - vi laver en hel del catering og har travlt ved alle de store højtider til dåb, konfirmationer, studentergilder og bryllupper. Vi arbejder på at skabe de perfekte rammer for kundens fest og har kundens ønsker i fokus, hvilket giver spændende udfordringer. Se mere på vores ansøgersite: https: egebjerg-hansted.brandero.com
Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Hvem er vi:
Vi er en hastigt voksende virksomhed med 15 deltids ansatte, til dagligt producere vi sund og lækker skolemad, samt mad ud af huset til alle slags arrangementer. I vores egne lokaler laver vi kunde arrangementer med op til 150 personer.

Arbejdsopgaver:
  • Producer sund og lækker skolemad
  • Lave varme og kolde retter fra bunden
  • Anrette maden lækkert og indbydende
  • Hjælpe ved booket fester og arrangementer
Faglige kompetencer:
  • Du er selvkørende og er aktiv i opgaverne du bliver stillet
  • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Du er ansvarlig over for dine opgaver
  • Du kan arbejde med en stram deadline
  • Du kan arbejde i et ungt team, med forskelligheder og er en god kollega
Personlige egenskaber:
  • Du er omgængelig og imødekommende
  • Du er engageret og fleksibel
  • Du er stabil og overholder dine aftaler
  • Du er ærekær og løsningsorienteret
  • Du kan fremvise en straffeattest
  • Du er i god fysiskform
Arbejdstid:
Mødetid mandag-fredag kl. 06.00.

Ansøgning:
Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning" eller ring på 26133636.

Ansøgningsfrist: 22. juli 2019
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

Kontaktperson
Karina Brohus

Beskrivelse af virksomheden
Det er meget mere end bare et forsamlingshus - vi laver en hel del catering og har travlt ved alle de store højtider til dåb, konfirmationer, studentergilder og bryllupper. Vi arbejder på at skabe de perfekte rammer for kundens fest og har kundens ønsker i fokus, hvilket giver spændende udfordringer.


Se mere på vores ansøgersite: https://egebjerg-hansted.brandero.com

ORS/Small/c2510597_logo.pngEgebjerg-Hansted ForsamlingshusHorsens2019-06-06T11:00:44.1172019-07-10T00:00:00
330024530Kok, evt ufaglært med erfaring fra cafekøkken eller Steakhouse.Robot Kok eller ufaglært kok, evt cater med erfaring med tilberedning af cafemad , evt fra steakhouse eller lignende. Dine arbejdesopgaver vil være klargøring, opfylding og tilbereding af mad. Desuden opvask rengøring og lukning af køkken. Du skal være bosidende i Horsens og tale, læse og forstå dansk. Makie`s er en 100 ikke ryger arbejdsplads! Start omgående! Du skal kunne arbejde i juli måned og kunne starte med det samme. Send ansøgnig med mail med referencer fra tidligere jobs samt foto.

Kok eller ufaglært kok, evt cater med  erfaring med tilberedning af  cafemad , evt fra  steakhouse eller lignende. 

Dine arbejdesopgaver vil være klargøring, opfylding og tilbereding af mad. Desuden opvask rengøring og lukning af køkken. 

Du skal være bosidende i Horsens og tale, læse og forstå  dansk.

Makie`s er en 100% ikke ryger arbejdsplads!

Start omgående!

Du skal kunne arbejde i juli måned og kunne starte med det samme. 

Send ansøgnig med mail med referencer fra tidligere jobs samt foto.

MACKIES ApSHorsens2019-06-04T00:00:002019-07-09T00:00:00
330038508Kok med chef potentialeRobot Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne. Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden. Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten. Du er frisk i replikken, men dog høflig. Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet. Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan. Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum

Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok.

3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge.

Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilrettelæggelse af arbejdsrutinerne.

Du bliver indehaverens højre hånd, idet han driver en anden restaurant, som kræver en meget stor del af opmærksomheden.

Som person er du glad og samarbejdsvillig og ikke mindst fleksibel, teamet er være ungt, som på søster restauranten.  

Du er frisk  i replikken, men dog høflig.

Vi starter samtaler i takt med ansøgningerne modtages. Stillingsopslaget fjernes når den rette medarbejder er fundet.

Tiltrædelse senest hurtigst muligt eller når den rette kandidat kan.

Ansøgningen sendes til admin@madrick.dk

Spørgsmål besvares på telefon 22100777 dagligt 12:00 til 14:00

Madrick ApSVejle2019-06-08T00:00:002019-08-01T00:00:00
330043254Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved VejleRobot KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE AUGUST SEPTEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega! Vi ønsker en uddannet kok som kan: Tilberede lækker mad til vores gæster! Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet. Arbejde fokuseret med opbakning. Vi er: Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster. Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester. En engageret personalegruppe. En ambitiøs arbejdsplads som flere gange er kåret til Årets Konferencecenter . Vi kan tilbyde: En god lønpakke med pensionsordning. Betalte pauser. Månedlig massageordning. Attraktive arbejdstider og ferieperioder. Afspadsering ved overarbejde. Tillæg for arbejde aften weekend. For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111. Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk. Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. Vores styrke er et godt værtskab og vores gæster skal forlade Hornstrup mere inspireret end de kom. ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT ! Tiltrædelse i august eller september Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE AUGUST/SEPTEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

• Tilberede lækker mad til vores gæster!

• Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt.

• Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

• Arbejde fokuseret med opbakning.

Vi er:

• Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.

• Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.

• En engageret personalegruppe.

• En ambitiøs arbejdsplads som flere gange er kåret til ”Årets Konferencecenter”.

Vi kan tilbyde:

• En god lønpakke med pensionsordning.

• Betalte pauser.

• Månedlig massageordning.

• Attraktive arbejdstider og ferieperioder.

• Afspadsering ved overarbejde.

• Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. Vores styrke er et godt værtskab og vores gæster skal forlade Hornstrup mere inspireret end de kom.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i august eller september

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

 

 

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/SVejle2019-06-17T00:00:002019-08-08T00:00:00
330048341KokRobot Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOK På grund af travlhed søger Kryb I Kro faguddannet kok til at indgå køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Du skal bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og oplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel også når det går rigtig stærkt. Det er vigtigt, at du allerede har erfaring fra lignende stilling. Du skal være kendetegnet ved din høje faglighed, dit gode humør, den gode tone og din evne til at holde hovedet koldt og humøret i top, når gæsterne er flest. Arbejdsopgaver: Menuplanlægning Forberedelse, tilberedning og anretning. Kontrol af råvarer Oplæring af elever Sikrer høj kvalitet Vi forventer, at du: Er udlært kok, fagligt velfunderet og har passion for kokkefaget Værdsætter de gode og friske råvarer Kan bevare overblikket i travle og stressede situationer når det går rigtig stærkt Har en intention om at gøre den positive forskel og yde dit bedste til gæster og kollegaer Er stabil, ansvarsbevidst og i besiddelse af godt humør og humoristisk sans Har gode samarbejdsevner, og er i stand til at gå foran Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, der kan ses og mærkes Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi i særdeleshed passer på vores gæster og hinanden med plads til smil Ordnede arbejds- og lønforhold Fordelagtige personalegoder Kryb I Ly Kro tilbyder en spændende arbejdsplads med internationale gæster fra hele verden. Mange af vores gæster er stamgæster, og en stor del af dem anbefaler vores restaurant. Vi har 77 værelser, 13 konference- og selskabslokaler, swimmingpool m relax area og en stor a la carte restaurant samt take away. Tiltrædelse efter aftale. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt. Har du færdighederne, modet og lysten, så send ansøgning med CV og billede til: Hotelchef Trine Fredensborg: tf@krybily.dk Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Hotelchef Trine Fredensborg på telefon 75 56 25 55.

Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOK

På grund af travlhed søger Kryb I Kro faguddannet kok til at indgå køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Du skal bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og oplevelse. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Det er vigtigt, at du allerede har erfaring fra lignende stilling. Du skal være kendetegnet ved din høje faglighed, dit gode humør, den gode tone og din evne til at holde hovedet koldt og humøret i top, når gæsterne er flest.

Arbejdsopgaver: 

  • Menuplanlægning
  • Forberedelse, tilberedning og anretning.
  • Kontrol af råvarer
  • Oplæring af elever
  • Sikrer høj kvalitet

Vi forventer, at du:

  • Er udlært kok, fagligt velfunderet og har passion for kokkefaget
  • Værdsætter de gode og friske råvarer
  • Kan bevare overblikket i travle og stressede situationer – når det går rigtig stærkt
  • Har en intention om at gøre den positive forskel og yde dit bedste til gæster og kollegaer
  • Er stabil, ansvarsbevidst og i besiddelse af godt humør og humoristisk sans
  • Har gode samarbejdsevner, og er i stand til at gå foran
  • Ser en fordel i at have et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider

Vi tilbyder: 

  • En selvstændig stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe resultater, der kan ses og mærkes
  • Et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi i særdeleshed passer på vores gæster og hinanden – med plads til smil
  • Ordnede arbejds- og lønforhold
  • Fordelagtige personalegoder

Kryb I Ly Kro tilbyder en spændende arbejdsplads med internationale gæster fra hele verden. Mange af vores gæster er stamgæster, og en stor del af dem anbefaler vores restaurant. Vi har 77 værelser, 13 konference- og selskabslokaler, swimmingpool m/ relax area og en stor a la carte restaurant samt take away.

Tiltrædelse efter aftale. Vi vil løbende gennemføre jobsamtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Har du færdighederne, modet og lysten, så send ansøgning med CV og billede til:

Hotelchef Trine Fredensborg: tf@krybily.dk

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Hotelchef Trine Fredensborg på telefon 75 56 25 55.

 

KRYB-I-LY A/SFredericia2019-06-25T00:00:002019-07-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi søger en uddannet kok

Egebjerg-Hansted Forsamlingshus

Horsens
Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Hvem er vi:Vi er en hastigt voksende virksomhed med 15 deltids ansatte, til dagligt producere vi sund og lækker skolemad, samt mad ud af huset til alle slags arrangementer. I vores egne ...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:10. juli 2019

Kok, evt ufaglært med erfaring fra cafekøkken eller Steakhouse.

MACKIES ApS

Horsens
Kok eller ufaglært kok, evt cater med erfaring med tilberedning af cafemad , evt fra steakhouse eller lignende. Dine arbejdesopgaver vil være klargøring, opfylding og tilbereding af mad. Desuden opvask rengøring og lukning af køkken. Du skal være bo...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Kok med chef potentiale

Madrick ApS

Vejle
Kok med chef potentiale til MadKroen og MadRick i Vejle centrum Til nyetableret i Vejle centrum søges dygtig og flittig kok. 3 ugentlige fridage. 37 timers arbejdsuge. Du skal selv være med til at skabe restauranten, menukortet og ikke mindst tilret...
Indrykket:8. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE AUGUST SEPTEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og ...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Kok

KRYB-I-LY A/S

Fredericia
Best Western KRYB I LY KRO SØGER KOK På grund af travlhed søger Kryb I Kro faguddannet kok til at indgå køkkenchefens team af kokke og kokkeelever i køkkenet. Du skal bidrage til at give vores gæster den bedst tænkelige service og oplevelse. Du skal...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:19. juli 2019