Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du uddannet pædagog? Så mangler vi dig i Taxhuset!

Arbejdsplads i rivende udvikling har brug for fantastiske kollegaer.

Er du uddannet pædagog? Så mangler vi dig i Taxhuset!

Taxhuset er et højt specialiseret botilbud til voksne der har pådraget sig en hjerneskade.

Her bor 52 skønne mennesker, og her arbejder 110 næsten lige så skønne mennesker. Vi er opdelt i flere afdelinger: 4 huse på Frøgård Alle, 1 hus i Hedehusene, 2 enkeltmandsboliger, 1 udekørende team og 2 dagtilbud, hver med deres helt særlige egenskaber og opgaver.

Vi mangler dygtige kollegaer, som kan hjælpe os med at fastholde og forøge udviklingen og trivslen for beboerne i et af vores huse med 10 beboere. Hvem er du: Du kan lide at arbejde systematisk og kan samtidig bevare overblikket og prioritere arbejdsopgaverne i dagligdagen.

Dine gode samarbejdsevner kommer i spil med beboerne og med dine kollegaer, og du håndterer udfordringer med hjælpsomhed og med et fokus på de gode løsninger. Du er fagligt ambitiøs, med et stort og varmt hjerte, og du drømmer om at bidrage til at vores dejlige beboere får et værdigt og godt liv, med masser af selvbestemmelse og indflydelse.

Du trives med tværfagligt samarbejde og har styr på hverdagens it. Dokumentationen er dit mellemnavn, og du er altid med til at booste det gode arbejdsmiljø.

Vi søger en pædagog på 32 timer i blandede vagter (primært dagvagter) med arbejde hver 2 weekend med start 1/5 2021 eller snarest.

Hvem er vi: Vi er en gruppe dedikerede kollegaer, der står parat til at byde dig og dine ideer velkommen. Vi sikrer at du får et ordentligt introforløb. Vi har fokus på fede arbejdsmiljø, og arbejder i en rummelig og mangfoldig kultur.

Vores arbejdsplads er meget dynamisk og i rivende udvikling, og vi griner hver dag vi går på arbejde, for latter smitter og giver glade beboere. Vi er ambitiøse, og går målrettet efter at blive Danmarks bedste bosted for mennesker med senhjerneskader.

Det kræver en del af os alle sammen, og vi tager derfor ansvar for vores opgaver, i et arbejdsmiljø med stor grad af frihed.

Vi har fået ny ledelse i år, og det kan mærkes. Vi bryder gammel kultur op, og bygger nyt, prøver alternative veje, og lærer af vores fejl, samt fejrer vores succeser

. Ansøgningsfrist er søndag d.25/4 kl.12. Vi afholder samtaler tirsdag d. 27/4 i tidsrummet kl.10-16. Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Freya Pedersen på  FreyaPe@htk.dk

Du kan også læse mere om os på http://taxhuset.htk.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.