Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores næste engagerede Ernæringsassistentelev?

Vi søger en ernæringsassistentelev med bestået grundforløb 2 til MadhuZet Zahles i Ringsted Kommune.
Vi forventer at du er nytænkende og omstillingsparat, samt ønsker at indgå i et samarbejde med dine kollegaer om at lave god og velsmagende mad til borgere, på kommunens tre plejecentre.

Om jobbet
Centralkøkkenet producerer varm holdt mad til 230 plejecenter beboer, samt mødeforplejning til diverse arrangementer. Et køkken med blandet produktion af varm holdt og kølet mad. MadhuZet Zahles producerer varmt mad til beboerne på plejecentrene til aften og pålægsfade/anretninger/lun ret til frokost.

Uddannelsen tager mellem 2 år og 5 måneder til 2 år og 7 måneder, hvor der er indlagt 3 x 10 ugers skoleophold.

Hvem er du
Du er en engageret ernæringsassistentelev med bestået grundforløb, som ønsker at indgå i et aktivt team, du tager ansvar for din uddannelse, er mødestabil, positiv og omgængelig.


Afdelingen
Som ernæringsassistentelev vil du under vejledning af faguddannet ernæringsassistenter og kokke blive oplært i alle køkkenets funktioner.


Vi tilbyder
En arbejdsplads med gode kollegaer, der sammen sikrer en madproduktion, der er kendetegnet ved kvalitet og oplevelser for den enkelte borger. En elevplads hvor du udfordres fagligt og personligt. En uddannelse hvor der er løn under uddannelsen.
MadhuZet Zahles har en mødetid fordelt i tidsrummet fra 7.30 til 17.30, med arbejde hver 3. weekend.


Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag og onsdag den 10. og 11. december 2019.


Løn og ansættelsesvilkår
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.