Er du vores næste salgstalent til vores deltidsstilling?

Er du vores næste salgstalent til vores deltidsstilling?

Glovatex ApS, Glostrup

 

Vil du bruge dine talegaver i et helt unikt miljø? Er du typen, der ikke bliver skræmt af et nej? Og vil du udvikle dit salgstalent og være med til at starte et ungt og stærkt salgsteam? Så er du måske vores nye telesælger


Jobbet er et fast studiejob, hvor vi forventer at du kan se dig selv i minimum et halvt år og gerne længere.
Du bliver en del af vores salgsafdeling i Glostrup tæt på Glostrup Station og offentlig transport. Selvom vi lægger vægt på mål og resultater, skal det hele ikke handle om penge og performance. Vi går ligeså meget op i at have en uformel tone og et stærkt socialt sammenhold.

Hvordan ser din hverdag ud?


Når du møder ind på kontoret, får du en kort briefing. Her hører du om dagens mål og får at vide, hvis vi har et specielt fokus. Herfra går du til din egen kontorplads, griber din telefon og ringeliste og går i gang med at ringe ud.

I løbet af en vagt taler du med firmaer, alt fra håndværkere, lagerarbejdere til vognmænd fra hele landet. Ved at tilbyde dem vores arbejdshandsker hjælper du dem med at få en bedre kvalitet, samt en besparelse på deres årlige forbrug.

Det der er afgørende, er din evne til at føre en dialog, hvor du vinder kundens tillid, mens du tør udfordre dem.

Arbejdstider og Løn

 

Du starter med 1-2 vagter om ugen tirsdag og torsdag, i tidsrummet 15.30-19.30, men vil hurtigt få mulighed for flere vagter og derved flere timer, hvis du ønsker det.


Du tilbydes også en særdeles attraktiv lønpakke bestående af fast timeløn samt provision
uden loft. Vi stiller også en opstartsløn i opstartsperioden.

Hos os er det sjovt at gå på arbejde

Vi går meget op i at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor holder vi løbende konkurrencer, hvor det er muligt at vinde en masse lækre ting.Har du salgstalentet? Så udvikler vi det!

  • Du behøver ikke at have erfaring med salg, så længe du har gåpåmod og lysten til at vinde nye kunder over telefonen.
  • Du har stærke kommunikationsevner og kan skabe gode kunderelationer.
  • Du er god til at udfordre kunderne, samtidig med at du er tålmodig og behagelig.

 

Inden opstart vil du få en aftens oplæring, hvor vi sætter dig ind i salgsteknikker, vores produkter m.m. Vi klæder dig således ekstra godt på, inden du ringer ud til kunderne.


Der er tale om en deltidsstilling. Du møder hver tirsdag og torsdag kl. 15.30-19.30 med


Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV til dr@glovatex.dk hurtigst muligt. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om Glovatex ApS

Glovatex ApS er professionel leverandør af personlige værnemidler til det danske erhvervsliv. I Glovatex ApS arbejder vi med opsøgende salg, hvilket vil sige, at medarbejderne ikke venter på, at kunderne kommer til dem. Vi kommer til kunderne.

 

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Danni Raetzel

dr@glovatex.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Frisk ung Mødebooker

ADWISE MEDIA

Adwise Media ApS har store anbitioner derfor udvider vi vores Callcenter. Adwise Media ApS er en markedsføringsvirksomhed der har hovedsæde i Albertslund. Vi er specialiseret i skræddersy online identiteter Samt markedsføring til det danske erhvervs...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:10. april 2018

Mødebooker søges til NewBizzTM

NewBizz TM ApS

Brøndby
Mødebooker med kant er det dig? Har du et stort drive og tør du gå til kanten? Søger du en sjov hverdag sammen med andre mødebookere, og drives du af at skabe resultater? Opleves du som engageret og yderst serviceminded så er det dig vi søger. NewBi...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Salgstalenter til 2M

2 M SOLUTIONS ApS

Høje-Taastrup
Er du vores nye topsælger? Vi søger telefonsælgere med en fed personlighed, gode salgskompetencer og potentiale. Vores arbejdsplads ligger lige ved Taastrup station, så det er nemt med transport. - Opsøgende winback salg af mobiltelefoni til privat ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:10. april 2018

Er du vores nye phoner?

JOBINDEX MEDIA A/S

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med 20 års erfaring. Vi er en del af Jobindex Media A S, som bl.a. udgiver Computerworld. Din primære funktion vil være at booke møder for vores kunders sælgere. Vi booker dog også deltagere til seminarer og ud...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Salgsbackup / Telemarketing medarbejder

Competencia

Competencia Rekruttering søger, for kunde i Nordsjælland, en udadvendt og struktureret salgsbackup til virksomhedens salgsteam. Virksomheden sælger entreprenørmaskiner og er repræsenteret flere steder i Europa. En stor del af den interne kommunikati...