Er du vores nye account manager?

Dit arbejde består i opsøgende salgsarbejde fra virksomhedens kontor, hvor du kan tilbyde en bred vifte af produkter, indenfor trykte medier og online markedsføring. Salgsarbejdet foregår hovedsagligt via telefon og mail, men personligt salg forekommer.
Vi beskæftiger os med online markedsføring, men vores tykte medier vægter højt hos kunderne. I salgsarbejdet vil det være din opgave at afsøge kundens behov, og på den måde tilbyde en blanding af et eller flere produkterne. Det er denne kombination der gør os til noget særligt.

 

Det er ikke nødvendigt at du har mange års salgserfaring, da grundig oplæring finder sted. Du vil blive udstyret med alle de salgsværktøjer der er nødvendige, for din succes. 
Hvis din profil er udadvendt, konkurrenceminded og med flair for salg, er du allerede foran i kapløbet.

Vi er en ung virksomhed, hvor vi værdsætter at der er højt til loftet, en uformel tone og generelt kort vej fra idé til handling. Hos os har du muligheden for at sætte dit eget præg på din arbejdsdag. Vi er i kraftig vækst og forventer en vækst på 50% det næste år. 
Vi ligger på "toppen af Nykøbing" og har byens bedste udsigt. Vi har ugentlige bordtennisturneringer og er socialt meget aktive. 

Attraktiv lønpakke bestående af grundløn og høj provision uden loft. Desuden løbende mulighed for bonus.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her