ER DU VORES NYE ADS OG NEWSLETTER NØRD?

Brænder du for at dykke ned i Analytics og planlægge de kommende Ads ud fra data og brugeradfærd og kribler det i fingrene for at komme i gang med GA4? Jonglerer du ubesværet med kampagnemålsætninger og målgrupper på Facebook og eventuelt andre sociale medier? Tænder du på flows og kampagner inden for nyhedsbreve?

Så læs videre, for der er mulighed for at arbejde med netop alt dét, her i vores team.

For at få succes i denne rolle er det vigtigt at du både er specialist på dit område, men også er klar til at følge kampagner fra start til slut. Fra ideer og lagertal samt ønsker i salgsteamet til tekster, opsætning og eksekvering… og naturligvis evaluering af performance.

Du skal være digital købmand i hjertet og tage ansvaret for at producere de kampagner der bedst understøtter et bestemt formål, uanset om det er oprydning af lagerbeholdning, præsentation af produktnyheder eller support af en BTB salgskampagne.

STILLINGEN

 • Du får ansvaret for Google Ads og Facebook annoncering og på sigt forventer vi også at arbejde på flere sociale medier.
 • Som en væsentlig del af arbejdet med annoncering er det også dig, som har overblikket over Google Analytics og kan give værdifuldt input og viden til eksempelvis e-commerce.
 • Du tager teten og får integreret Insight og Ads og får lavet en plan for opgradering til GA4 og naturligvis gennemfører planen.
 • Ud fra de fælles ideer og planer er du den udførende på opsætning og udsendelse af nyhedsbreve; MS Dynamics 365 til BTB kunder og Klaviyo til BTC kunder.
 • Spændende tværfaglige opgaver og projekter i samarbejde med dine dejlige marketingkollegaer.

PROFIL

 • Du har en god portion erfaring med at styre Analytics og diverse annoncekonti på højt niveau. Du kan tolke data og omsætte det til anbefalinger eller forbedringer i næste kampagne.
 • Du kan få ideer til newsletters kampagner og indhold og er effektiv i drift, indholdsproduktion og udsendelse af nyhedsbrevene og du kan opsætte flows og automatiserede mails.
 • Flydende engelsk i skrift og tale, da vi koordinerer og samarbejder med vores hovedkontor i Californien.
 • Vi bor i Vemb i Vestjylland og af rent praktiske årsager tænker vi også at du gør – eller i hvert fald ikke mere end 45 minutters kørsel væk.
 • Hvilken profil er du? Der er ikke noget rigtigt og forkert, men til gengæld vigtig viden om hvordan vi skal arbejde sammen!
 • Find din personprofil og del linket med resultatet med os i dit CV. Det er ikke obligatorisk, men vil give os begge en masse at tale om og forholde os til ved en eventuel jobsamtale: https://www.jobindex.dk/persontypetest

ER DU ½ VERDENSMESTER?

Sidder du nu og tænker; ”jeg kan Ads og Analytics til fingerspidserne, men har ikke lige så stor erfaring med Newsletter… Så kan jeg nok ikke bruges”?

JO! Vi hører gerne fra dig, hvis du er stærk på ”den ene halvdel” og samtidig har mod og lyst til at sætte dig lige så dybt ind i den anden halvdel.

WILEY X SOM ARBEJDSPLADS

Marketingteamet hos Wiley X består lige nu af tre skarpe profiler, som dækker grafisk produktion til både online og offline samt merchandise- og apparel-design, e-commerce og PIM, CRM og NAV integration, SEO, marketingplaner, årshjul og en masse andet. Som et lille team hjælper vi hinanden, sparrer med hinanden omkring opgaverne og dækker ind i forbindelse mere ferie eller fridage. Så ud over egne specialistområder kan paletten af arbejdsopgaver være enormt bred.

Vi supporterer et stærkt salgsteam i forhold til en række BTB-kunder der spænder vidt, fra optikere og outdoor butikker til Forsvaret og Politiet. Samtidig er vi ”ejere” og drivkraften af hele BTC-salget via vores webshop.

Vi er brand- og kvalitetsbevidste med et stærkt fokus på vores kunder og tilbyder et uformelt og nærværende arbejdsklima og ordnede forhold.

Jobbet er en fuldtidsstilling på vores hovedkontor i Vemb.

INTERESSERET?

Så send din ansøgning og CV til arp@wileyx.eu mærket: “Ads og Newsletter”. Vi behandler alle ansøgninger fortroligt jf. gældende lovgivning. Læs mere om vores privatlivspolitik på www.wileyx.eu

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: Jes Damgaard Lund - 69 88 47 82

Ansøgningsfrist:

 1. januar 2021 – Vi behandler ansøgninger løbende og ansætter når vi har fundet den rette, så skynd dig at sende din ansøgning!

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette.

MERE OM WILEY X EMEA

Wiley X EMEA er en moderne, veletableret og fleksibel organisation med 20 engagerede og kompetente medarbejdere, der alle sætter en ære i at yde den bedste service og at arbejde med produkter, som flytter standarderne inden for de markeder vi opererer i. Værdier som – kvalitet, service og kompetence – bliver vægtet højt hos Wiley X EMEA. EMEA er en forkortelse for Europa, Mellemøsten og Afrika, hvilket betyder at vi servicerer vores kunder, Wiley X’s SUB-brands i netop dette område af verden. Herfra serviceres også alle vores Harley Davidson kunder, som Wiley X laver briller på vegne af.

Wiley X er specialister indenfor sol- og sikkerhedsbriller og er et af verdens førende brands indenfor segmenterne: Industri, Militær, Politi, Airsoft, M.C., Jagt, Fiskeri og Outdoor. Med andre ord, Wiley X er der hvor du forventer mere end det almindelige af din brille!

Wiley X EMEA har hovedkontor i Vemb, Danmark og Wiley X Inc. har globalt hovedkontor i Livermore CA. USA. Yderligere information om virksomheden kan findes på www.wileyx.eu


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.