Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye akutsygeplejerske?

Er du sygeplejerske og brænder du for den akutte sygepleje? Har du et ønske om at videreuddanne dig til akutsygeplejerske? Trives du med at sætte din egen faglighed i spil sammen med dygtige kolleger? Så er du måske den, vi søger. Vi tilbyder et struktureret uddannelsesforløb, faglige udfordring samt mulighed for at være med til at starte vores nye fælles akutmodtagelse op, når vi til sommer flytter ind i et nybygget, topmoderne hospital.

Hvem er du?

Du har nogle års erfaring som sygeplejerske. Du værdsætter at stå i de akutte, og uafklarede patientforløb. Du brænder for kompleksiteten i enten de kirurgiske eller medicinske specialer, og du tager initiativ til egen læring, samt reflekterer over egen praksis.

Du er målrettet og har et ønske om at videreuddanne dig i akutsygepleje. Med en uddannelse i akut sygepleje får du et overordnet fokus på ledelse af patientens forløb på tværs af afdelinger og sektorer. Du lærer om triage og om flowstyring. Du opnår kliniske kompetencer til at kunne vurdere patientens behov for akut sygepleje.

Du har lyst til at bidrage til at udvikle de akutte og uafklarede patientforløb. Vi er i fuld gang med forberedelserne til indflytningen i den nye Fælles Akutmodtagelse i helt nye bygninger. Vi flytter ind i et topmoderne hospital, med helt nye rammer og udstyr, det glæder vi os rigtig meget til! Allerede nu kører vi løbende nye projekter og afprøver nye arbejdsgange, så vi er klar til at flytte ind i de nye rammer. Vi har brug for dine indspark og dine nysgerrige spørgsmål til, hvordan vi i fællesskab kan løfte opgaverne bedst muligt.

Hvad kommer du til at lave?

I Akutmodtagelsen laver vi den første vurdering, når patienten ankommer. Du er sammen med dine kommende kollegaer med til at sikre, at det gode patientforløb startes op allerede ved modtagelsen.

I udredningen af patienten varetager du en bred vifte af opgaver, som strækker sig fra blodprøvetagning og anlæggelse af IV adgange til den generelle sygepleje af patienten. En væsentlig del af jobbet består også i at koordinere patientforløb med lægerne i afdelingen.

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig et struktureret oplæringsprogram, og gør dig klar til at påbegynde uddannelsen i akutsygepleje. I det første år af din ansættelse uddanner vi dig løbende i afdelingen i akutsygeplejen, i ledelse, kommunikation, krisehåndtering og didaktik.

Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi prioriter faglig udvikling og har fast planlagt undervisning, derudover så in situ træner vi patientforløb i afdelingen. Vi har et struktureret kompetence- udviklingsprogram som ruster dig til at påbegynde specialuddannelsen i akutsygepleje.

Se filmen og hør mere om Akutmodtagelsen som arbejdsplads ved at følge dette link:

https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/akutmodtagelsenherlev-hospitalEt par praktiske detaljer

Der er tale om en stilling i den kirurgiske blok eller i den medicinske blok.

  • Kirurgisk blok modtager akutte uafklaret mave-tarm medicinske/kirurgiske patienter, urologiske patienter, ortopædkirurgiske patienter herunder små skader og traumer.
  • Medicinsk Blok modtager akutte uafklaret kardiologiske patienter, neurologiske patienter samt interne medicinske patienter og alarmpatienter. Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 37 timer/ ugentligt i blandede vagter pr. 1.3.2020 eller efter aftale.
Du skal forvente 12-14 vagter på en 4 ugers plan, samt weekendvagt hver 3. weekend, med en ekstra arbejdsweekend på 12 uger.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Send os din ansøgning senest fredag den 22. januar 2021 kl. 12:00 via linket. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores afdeling, eller ønsker du at besøg os, så kontakt en af afdelingssygeplejerskerne.

Kirurgisk søjle: Simone Norrmann Rasmussen: 3868 8982 eller Minna Birk Pedersen: 38682533

Medicinsk søjle: Marie Louise Duerlund Colombo: 38681045 eller Karina Thorsø Frandsen: 38681357


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.