Gem job

ER DU VORES NYE BYGNINGSKONSTRUKTØR?

Vores opgaver er mangfoldige og varierer meget i størrelse og kompleksitet. Således løser vi opgaver for både større og mindre kunder – fra fredede bygninger til udvikling af lokalplaner, fra nybyggeri til ombygning og tilbygning.

Det skal være “sjovt” at gå på arbejde, og med stor fokus på trivsel, vil du blive en del af en tegnestue, hvor socialt velvære imellem kollegaer vægtes højt. Du får mulighed for indflydelse, i en totalrådgivningsvirksomhed med en flad struktur, gode kollegaer, og et hyggeligt og uformelt arbejdsklima.

Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, da du vil få ansvar for egne sager, og få mulighed for en stor berøringsflade med kunder og entreprenører. Hver medarbejder besidder specifikke kompetencer, og i samarbejde er det tegnestuens mål, at levere en alsidig og kompetent, helhedsorienteret rådgivning inden for både arkitektur og ingeniørdiscipliner.

STEENBERGs tegnestue tilbyder en varieret hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse på egne arbejdsopgaver og tegnestuens udvikling. Vi tilbyder frokostordning og pensionsordning med sundhedsforsikring, samt løn efter kvalifikationer.

Faglige kompetencer og erfaring

Du er uddannet bygningskonstruktør, byggeteknikker eller lignende.
Du har en håndværksmæssig baggrund og har mindst fem års erfaring indenfor bygge- og anlægsbranchen, samt en allround konstruktionsmæssig viden og indsigt.
Erfaring i AutoCAD/Revit vil være en fordel til mindre/mellemstore projekteringsopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Dialog og afklaring af opgaver med kunder og samarbejdspartnere
  • Projektering af forskellige typer af byggerier
  • Tæt samarbejde med andre faggrupper og samarbejdspartnere
  • Projekteringsledelse og planlægning
  • Bygherrerådgivning på et bredt udvalg af små og mellemstore opgaver
  • Byggeledelse og Fagtilsyn

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anders Bjerregaard på tlf. 56955330.

Ansøgning med cv sendes til ab@steenberg.dk.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.