Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye forebyggelsesrådgiver?

Er du skarp i tidlig indsats og tæt tværfagligt samarbejde? Vi har oprettet et nyt børn og ungeteam, så kom til Børn- & Ungerådgivningen i Lejre Kommune, vi vil elske at få dig som kollega.

Om jobbet

Du kender formentlig kerneopgaven indgående, men kort fortalt arbejder børn og ungeteamet primært med tidlige indsatser i tæt samarbejde med hele almenområdet, herunder iværksættelse af §11 forløb. Når der er behov for mere, udarbejder vi børnefaglige undersøgelser og iværksætter forebyggende foranstaltninger. Peger alt i retning af en anbringelse, påbegynder vi et tæt samarbejde med anbringelsesteamet. Vi er en lille afdeling og teamet samarbejder derfor tæt med afdelingens øvrige teams – anbringelsesteamet og handicapteamet. Vi synes, at det helst skal være både udfordrende og sjovt at gå på arbejde. Du vil derfor opleve at få stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag skal tilrettelægges.

Vores teamstruktur trådte i kraft 1. december 2020, og de væsentligste byggesten er ved at være på plads. Der vil dog være mange ting, du kan få indflydelse på i samarbejdet med dine nye kollegaer. Du vil opleve nærværende ledelse, både personalemæssigt og fagligt, og du vil få relevant sparring, socialjuridisk bistand og ekstern supervision.

På tværs af hele kommunen er vi i gang med flere forskellige udviklingstiltag, der alle har to centrale formål; at gøre samarbejdet med den enkelte borger og den samlede familie til det vigtigste udgangspunkt, og at gøre det mere gennemskueligt at være borger i Lejre Kommune. Dette arbejde udspringer af den fælles kerneopgave, defineret i ”Vores Sted” . Konkret i børn og ungeteamet betyder det, at de fleste rådgivere er en del af et koordinerende team i hvert skoledistrikt sammen med skole- og daginstitutionsledelse og PPR. Rammerne for dette arbejde defineres i vores fællesfaglige værktøjskasse, således vi alle har det samme udgangspunkt, når der opstår bekymring for børn og unge.

Det betyder også, at vi samarbejder med familierne og ikke om familierne, hvilket kræver et bevidst mindset. Med de forskellige udviklingstiltag følger derfor også relevant kompetenceudvikling med fokus på mødeledelse og styrket inddragelse af børn og unge.

Om dig

Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler. Du kan dokumentere relevant erfaring inden for området, og du er bevidst om, at det er her dine kompetencer bruges bedst. Og så matcher beskrivelsen ovenfor selvfølgelig dig.

Du kan arbejde inden for en given ramme – både fagligt og økonomisk og bringer din faglighed og viden i spil, hvor du ved, det giver mening. Du er med på at være kreativ, når vi skal finde de rette løsninger sammen med familierne.

Du kan biddrage til at skabe ro og overblik i pressede situationer, hvor både familier, kollegaer og samarbejdspartnere kan have brug for din erfaring og faglighed.

Om os

9 forskellige og meget forventningsfulde kollegaer i børn og ungeteamet venter på at møde dig. Både i teamet og i den resterende afdeling kan du forvente godt humør, stærkt fællesskab og kollegial omsorg.

Vi er forankret i Center for Job & Social og har Hvalsø Rådhus som vores daglige arbejdsplads. Lejre er en lille kommune, hvilket betyder, at du hurtigt lærer mange samarbejdspartnere at kende. Skole- og daginstitutionsledere bliver hurtigt kendte ansigter, medarbejderne fra Familiehuset og PPR kommer tit forbi dig, og SSP og Ungdomsskolen er ofte med på at finde kreative løsninger for den enkelte unge.

Vi har flextid, som koordineres internt i teamet. Har du større skriveopgaver som fx børnefaglig undersøgelse har du mulighed for at planlægge distancearbejde. Generelt har covid-19 givet anledning til at planlægge vores arbejdsdag anderledes. Du vil derfor opleve en arbejdsplads, der vægter fleksibilitet og kreativitet. Som ny vil du få en mentor i afdelingen, som kan hjælpe dig godt i gang.

Fra København når du Hvalsø på ca. 45 minutter, uanset om du er i bil eller med tog. Er du med tog, har vi biler til rådighed. Kørekort er en fordel.

Løn og ansættelse

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst og aflønnet efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer ugentligt og til besættelse snarest muligt, men er du den rette, venter vi på dig. Du vil referere til afdelingslederen.

Vi indkalder til samtale, efter ansøgningsfristen er udløbet. Vi forventer at holde samtaler i uge 8.

Vi har sat en kort ansøgningsfrist, da vi håber og tror på at kunne ansætte vores nye kollega til opstart 1. april 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.