Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye fritids- og kulturchef?

Brænder du for fritid og kultur? Forstår du at samarbejde med alle de forskellige interessenter, som området har? Har du et stærkt blik for tværfagligheden, og forstår du at sætte dit område i spil til gavn for kommunens borgere? Så er du måske vores nye chef.

Brønderslev Kommune har pr. 1. marts 2021 en ledig stilling som fritids- og kulturchef.

Brønderslev Kommune er kendetegnet ved et stærkt kultur- og foreningsliv. Vi betragter alle som værende en del af fællesskabet, og vi har fokus på muligheder frem for begrænsninger, når vi sammen udvikler de kommunale tilbud, erhvervslivet, foreninger, vores landskab og lokalsamfund. Vi arbejder hver dag på at skabe rammerne for det gode hverdagsliv for kommunens borgere.
Som chef får du ansvaret for fritids- og kulturområdet, som består af Bibliotek, Ungdomsskole og Kulturskole. Derudover er der et stort forenings- og kulturområde, som du har et løbende samarbejde med. Du får desuden den direkte ledelse af fagforvaltningens team af konsulenter, som løser opgaver for og på tværs af alle fagforvaltningens områder. I forhold til tværgående kommunale projekter og events er fritids- og kulturområdet ofte i spil, og du bliver derfor en vigtig medspiller på disse aktiviteter.

Vi lægger vægt på, at du har relevant ledelseserfaring, at du kan dokumentere gode resultater fra et eller flere af områderne under stillingen, samt at du brænder for hele området. Du er visionær og strategisk stærk samt en god kommunikator og tydelig retningssætter. Du forstår vigtigheden af at være fællesskabende i din opgaveløsning, og du har personlige lederegenskaber som mod og nysgerrighed.

Du kan læse mere om stillingen i en uddybende job- og personprofil her. Du er velkommen til at kontakte direktør for Børn og Kultur Vibeke Post Madsen på tlf. 25200153, hvis du har spørgsmål til jobbet.
Se også Broenderslev.dk for yderligere information om Brønderslev Kommune.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.