Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye fuldmægtig med interesse for finanslov, styring og formidling?

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en fuldmægtig til Økonomi og Tilskud.

Lidt om alt det vi tilbyder
I kontoret Økonomi og Tilskud kommer du til at arbejde med drift og udvikling af et stort, komplekst og udfordrende opgaveområde i en statslig styrelse. Vores arbejdsopgaver er bl.a. finanslovsarbejde, budgetopfølgning, regnskab, ledelsesinformation, data, analyser og udmøntning af tilskud på integrationsområdet.

Den ledige stilling er i Økonomiteamet. Dine arbejdsopgaver vil primært være finanslovsarbejde, budgetopfølgning, koordination af økonomiopgaver i samarbejde med fagkontorer, notatskrivning, betjening af direktion og departement mv. Afhængig af dine kvalifikationer og interesser kan du forvente også at have opgaver i andre teams. Du kommer til et opgaveområde med stor politisk bevågenhed. Vi tilbyder dig efteruddannelse, som er relevant for at lykkes i jobbet.

I kontoret er vi omkring 24 medarbejdere, hvor vi arbejder i teams og har et tæt samarbejde på kryds og tværs. Du får ansvar for egne opgaver, som skal løses selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kollegaer inkl. studenter i kontoret. Større opgaver løses i projektarbejdsform. Vi har samtidig et bredt samarbejde med alle kontorer i styrelsen, departementet og en række interessenter som bl.a. udlændingemyndigheder, Økonomistyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Statens Administration og Rigsrevisionen. Du får også et tæt samarbejde med direktionen og departementet om bl.a. finanslov og ministerbetjening.

Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold. Du får engagerede kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har bl.a. kantine, kageordning, fredagsbar mv. og er placeret lige ved siden af Ny Ellebjerg station i Valby. Vi er ca. 300 årsværk i styrelsen.

Vores forventninger til dig
Du har en generalistbaggrund som f.eks. cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon. eller cand.merc. Du bliver en del af en styrelse, hvor du udfordres fagligt og personligt. Vi forventer, at du:

  • kan formidle kompliceret stof på en letforståelig måde
  • har interesse for at arbejde med tal, data og it-systemer, inkl. Excel
  • er analytisk skarp
  • er god til at samarbejde på tværs af faggrænser
Det er en fordel, at du har erfaring med statsligt budget- og bevillingsarbejde. Nyuddannede er velkomne til at søge.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Henrik Grosen Nielsen på telefonnummer 72 14 28 00 eller på e-mail hgn@siri.dk eller Kåre Vind Jensen på kvj@siri.dk.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 17. januar 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 3. I forbindelse med en eventuel anden samtale skal der løses en mindre opgave.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.