Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye IT-chef?

Trives du i lederrollen, og formår du at sætte retningen for dit ansvarsområde? Brænder du for at arbejde i krydsfeltet mellem projektstyring, driftssikkerhed og organisatorisk forandringsledelse? Kan du balancere, at være leder i en virksomhed, der både er et softwarehus og en service provider af telefoni? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega. 

ipnordic´s DNA er at sikre den gode kundeoplevelse gennem innovation, forandring og med et konstant blik for at levere fleksible og intelligente løsninger - alt sammen suppleret med en god portion sønderjysk sund fornuft. Det er vores nye IT-chefs fornemmeste opgave at sikre stabil driftsafvikling, så vores mange tilfredse kunder forbliver tilfredse.

Det er vigtigt, at du besidder gode menneskelige kompetencer og en naturlig robusthed, som fordrer godt samarbejde. Det er samtidigt afgørende, at du forstår at prioritere i de mange indkomne opgaver og kan lede og uddelegere, så opgaverne bliver løst til tiden.

Som IT-chef hos ipnordic vil du referere direkte til CEO og være ansvarlig for den daglige ledelse af mere end 25 medarbejdere fordelt på afdelingerne: SysOps, Netværk, Softwareudvikling, R&D, Infosec, Projekt og OfficeIT.

Vi søger dig som

 • Har evnen og viljen til at sætte dit præg på fremtidens kommunikationsløsninger
 • Formår at holde overblik, være selvledende, samt vedholdende i en travl og omskiftelig hverdag
 • Kan drive forandringer og skabe samhørighed i forretningen ved at gå forrest i processen
 • Er god til at omsætte forretningsbehov til IT-løsninger
 • Har erfaring med ledelse af en IT-organisation i et driftsorienteret softwarehus 

Dine opgaver

 • Garantere en sammenhængende IT-organisation hvor samarbejdet mellem afdelingerne fungerer, samt sikre et velfungerende samarbejdet til vores udenlandske organisation 
 • Sikre et højt informationssikkerhedsniveau
 • Sikre udarbejdelsen af vedligeholdelsesplaner for arkitektur og systemer, herunder risikoanalyse, krav- og behovsafklaring i forhold til et fremtidigt systemlandskab
 • Sikre licens- og kontraktstyring, indkøb og leverandørstyring
 • Lede og understøtte implementeringen af IT-projekter og processer for effektiv IT-udvikling herunder overholdelse af tidsplaner og budgetter.

Dine kompetencer

 • Du har en relevant uddannelse eller erhvervserfaring og en solidt forankret og veldokumenteret IT-teknisk forståelse, særligt inden for softwareudvikling, telekommunikation og IP-telefoni
 • Du behersker dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
 • Du er opdateret inden for de nyeste løsninger inden for IT-infrastruktur og softwareudvikling
 • Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med ISO27001, ITIL, Scrum og/eller Holocracy  

Hvem vi er

ipnordic blev grundlagt i 2011, og beskæftiger over 100 medarbejdere i dag. Størstedelen befinder sig på vores hovedkontor i Gråsten, hvor du også vil have base. I 2019 blev vi en del af den internationale Enreach familie, hvis brands leverer telefoni til kunder i hele Europa.

Vi tilbyder et job i et innovativt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur. Du får en plads i en fagligt velfunderet virksomhed, der også rummer humor og plads til forskellighed. 

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen og opgaverne, kontakt da venligst CIO, Uffe Sørensen, på telefon 89 10 12 37.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen og ipnordic som arbejdsplads, kontakt da venligst HR konsulent, Maria Wrang, på telefon 89 10 12 57. 

Du kan også læse mere om at være ansat hos os her

Jobbet er med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning med det samme til job@ipnordic.dk


Når du søger job hos os, behandler vi dine personoplysninger i rekrutteringsprocessen.
Læs mere om dette i vores rekrutteringspolitik.    

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.