Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye Køle-og Ventilationstekniker?

Vil du have en arbejdsdag på farten med alsidige opgaver og vil du arbejde for en af de førende på markedet inden for service af køle-og ventilationsanlæg?
Til vores serviceafdeling søger vi i øjeblikket en erfaren køle-og ventilationstekniker, der kan indgå i vores team af dygtige serviceteknikere til betjening af vores kunder.
Med base i Farum vil du blive en del af JT3 klimas serviceafdeling. Du vil blive en del af et dynamisk og engageret team i en virksomhed med solid viden og kompetencer inden for køle-og ventilationsteknik. JT3 klima er ISO 9001:2015 certificeret af Bureau Veritas.
I JT3 klima A/S giver vi medarbejderne ansvar for og medbestemmelse over deres daglige opgaver. Vi investerer i kompetenceudvikling og vægter højt at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne er mere end bare et nummer. Vi arbejder i en afslappet atmosfære og har et godt sammenhold. Vi prioriterer at have en fast stab af medarbejdere samt stabile og ordnede forhold.

Din profil
Vi søger en erfaren person, der brænder for faget og udstråler faglig kompetence. Du har arbejdet som køletekniker i flere år og har en bred og dybdegående køletekniske faglighed, samt viden om ventilationsteknik.
Du følger opgaverne til dørs og står inde for kvaliteten af dit arbejde. Du har personlig integritet og er meget bevidst om det ansvar, der følger med din direkte kundekontakt. Derudover behersker du dansk i skrift og tale.

Din person
Du kan lide at arbejde i en travl atmosfære, hvor vi kommunikerer venskabeligt og direkte.
Du kan håndtere flere opgaver samtidigt uden at slække på kvaliteten af dit arbejde og du trives med at have flere bolde i luften.
Du formår at sige til og fra. Du er en holdspiller, der i udpræget grad også kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.
Du udstråler ro og kompetence, også i pressede situationer. Du er resultatorienteret og tager hensyn til opgavens bundlinje, når du disponerer.

Kvalifikationer & Uddannelse
Du har en håndværksmæssig baggrund som køletekniker eller har opnået tilsvarende viden på anden vis og har som minimum et A certifikat. Du har erfaring med servicering af ventilationsanlæg og måske er du uddannet Vent-Montør.

Interesseret?
Vi tilbyder dig ansættelse i en virksomhed, der er i udvikling, hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Du vil indgå i et hold af meget kompetente kollegaer, der sætter en ære i høj faglighed.
Gode muligheder for videreudvikling af dine kvalifikationer.
Attraktive løn- og ansættelsesforhold.
Overenskomst med Tekniq samt pension & sundhedsforsikring.
 
Send en kort ansøgning til:
JT3 klima A/S
Hirsemarken 2 - 4
3520 Farum
Tlf: 45 42 42 44
Att: Carsten Trangeled ct@jt3.dk.
 
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Carsten.
 
Tiltrædelse: 
Snarest muligt. Vær opmærksom på, at vi behandler indkomne ansøgninger løbende og vi ansætter når vi har fundet det gode match. 
 
JT3 klima A/S er et moderne ventilations- og kølefirma med egen serviceafdeling, hvor alle medarbejdere yder ægte kundeservice. Således har vi skabt en kundekreds over hele Sjælland, som bruger os igen og igen. Se mere på www.jt3.dk
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.