Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye kok?

Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser.

 

  • Du er klar til at tage ansvar
  • Stor passion for mad og gode råvarer
  • Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

  • Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer
  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330024521Phoenix-d4bcc4d312019-05-15T00:00:00Er du vores nye kok?

Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser.

 

  • Du er klar til at tage ansvar
  • Stor passion for mad og gode råvarer
  • Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

  • Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer
  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt

2019-07-10T00:51:03.257 Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser. Du er klar til at tage ansvar Stor passion for mad og gode råvarer Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst Vi tilbyder: Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø En uformel arbejdsplads i konstant udvikling Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend. Opstart hurtigst muligt11jobnetd4bcc4d3100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-09T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3527710Hotel Skjern ApS11Bredgade 586900SkjernDKDanmark0chef@hotelskjern.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent761192JobNet4989547498954710014-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4bcc4d3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4bcc4d3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4bcc4d3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d4bcc4d3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonEr du vores nye kok?1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361815072Salvatore Meddachef@hotelskjern.dkDKDanmarkDKDanmark330079921Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kokBasic På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel. Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme. Arbejdsopgaver:Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer à la carte. Er du den medarbejder vi står og søger?Send din ansøgning og CV til Køkkenchef Nicklas Nielsen via knappen Send ansøgning . Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på telefon 40 48 90 23 eller F B chef Kurt Bøndergaard på telefon 20 13 53 03 Vi glæder os til at høre fra dig. Hotel Fjordgården er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA. Se mere på vores ansøgersite: https: hotelfjordgaarden.brandero.com
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt.

Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi en medarbejder, der vil faget. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at gøre en forskel.

Som kok hos Hotel Fjordgården vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger.

Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Hotel Fjordgården til det bedste valg. Varierende arbejdstider vil forekomme.

Arbejdsopgaver:
Opbakning og eksekvering af selskaber, konferencer & à la carte.

Er du den medarbejder vi står og søger?
Send din ansøgning og CV til Køkkenchef Nicklas Nielsen via knappen "Send ansøgning".

Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Nicklas Nielsen på telefon 40 48 90 23 eller F&B chef Kurt Bøndergaard på telefon 20 13 53 03

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hotel Fjordgården er medlem af branche- og arbejdsgiverforeningen HORESTA.


Se mere på vores ansøgersite: https://hotelfjordgaarden.brandero.com

ORS/Small/44125649_logo.pngHOTEL FJORDGÅRDEN A/SRingkøbing2019-08-28T16:01:52.8202019-10-01T00:00:00
330066578Er du vores nye kok?Robot Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser. Du er klar til at tage ansvar Stor passion for mad og gode råvarer Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst Vi tilbyder: Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø En uformel arbejdsplads i konstant udvikling Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend. Opstart hurtigst muligt

Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til mindre Chef Table selskaber i vores vinkælder, som er vores legeplads med mad og vin. Her er kreativiteten i højsædet og vi giver vores gæster gastronomiske oplevelser.

 

  • Du er klar til at tage ansvar
  • Stor passion for mad og gode råvarer
  • Du har ordenssans, er stabil og ansvarsbevidst

 

Vi tilbyder:

  • Ansvar og indflydelse i et køkkenteam på 6 personer
  • Et godt kollegialt samarbejde og arbejdsmiljø
  • En uformel arbejdsplads i konstant udvikling

 

Arbejdstiden er en blanding af dagvagter, aftenvagter og weekend.

Opstart hurtigst muligt

Hotel Skjern ApSSkjern2019-08-01T00:00:002019-09-24T00:00:00
330084832Kok & TjenerBasic Kok & Tjener til A Hereford Beefstouw i Lund. Begge stillinger er på fuld tid. Vi tilbyder: Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet. Tiltrædelse snarest muligt. Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt CV til daglig leder Lone Nissen: lone@a-h-b.dk Yderligere oplysninger på tlf. 41 72 30 61.Kok & Tjener

til A Hereford Beefstouw i Lund.
Begge stillinger er på fuld tid.

Vi tilbyder:
Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt CV til daglig leder Lone Nissen: lone@a-h-b.dk
Yderligere oplysninger på tlf. 41 72 30 61.
ORS/Small/ef9f44f9_logo.pngA Hereford BeefstouwHerning2019-09-05T14:01:00.4732019-10-09T00:00:00
330084572Barselsvikariat kok/køkkenmedhjælperRobot Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok køkkenassistent til Kibæk Krydsfelts køkken og caf pr. 1-11-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere 25 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis. Jobbet består i tilberedning af mad til ca. 150 vuggestue- og børnehavebørn, dagligdagsretter, festmad m.m., rengøring og egenkontrol. Vi værdsætter flg. kvaliteter hos dig: Selvstændighed, da vi forventer du kan stå alene med arbejdet Fleksibilitet, da en del af arbejdstiden er på skæve tidspunkter som aften og weekendarbejde Overblik ordenssans, så hele køkkenet ikke flyder og at du kan hovedet koldt i pressede situationer Samarbejdsvillig, da vores køkken består af et team på 3, samt flere unge piger som hjælper til om aftenen og i weekenden. Du skal dog også være klar på alene-arbejde, da man ikke altid er flere på arbejde i køkkenet ad gangen Serviceminded og kundeorienteret, vi er et åbent hus, hvor vores bruger kunder gerne stikker hovedet ud i køkkenet Vi kan tilbyde dig: En meget god arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, godt humør og fleksibilitet højt Mulighed for at du kan udvikle dig indenfor faget og prøve dig selv af Ansøgning med CV samt anden relevant information, sendes til cafe@kibaekkrydsfelt.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Belinda Lund Mogensen på 30615818

Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok/køkkenassistent til Kibæk Krydsfelts køkken og café pr. 1-11-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere 25 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis.

Jobbet består i tilberedning af mad til ca. 150 vuggestue- og børnehavebørn, dagligdagsretter, festmad m.m., rengøring og egenkontrol.

Vi værdsætter flg. kvaliteter hos dig:

  • Selvstændighed, da vi forventer du kan stå alene med arbejdet
  • Fleksibilitet, da en del af arbejdstiden er på skæve tidspunkter som aften og weekendarbejde
  • Overblik/ordenssans, så ”hele køkkenet ikke flyder” og at du kan hovedet koldt i pressede situationer
  • Samarbejdsvillig, da vores køkken består af et team på 3, samt flere unge piger som hjælper til om aftenen og i weekenden. Du skal dog også være klar på alene-arbejde, da man ikke altid er flere på arbejde i køkkenet ad gangen
  • Serviceminded og kundeorienteret, vi er et åbent hus, hvor vores bruger/kunder gerne stikker hovedet ud i køkkenet

Vi kan tilbyde dig:

  • En meget god arbejdsplads, hvor vi vægter samarbejde, godt humør og fleksibilitet højt
  • Mulighed for at du kan udvikle dig indenfor faget og prøve dig selv af

 

Ansøgning med CV samt anden relevant information, sendes til cafe@kibaekkrydsfelt.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Belinda Lund Mogensen på 30615818

 

Kibæk KrydsfeltKibæk2019-09-05T00:00:002019-10-29T00:00:00
330087978Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceRobot Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik. Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for Årets Bedste Madkoncept ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til. Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk. Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv på alle vores seks hoteller. En god arbejdsplads Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vil du vide mere? Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor. Om os Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal serveres på  til vores daglige konferencegæster eller som a la carte retter for private gæster og selskaber, går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller æstetik.

Gastronomi er en af de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Og tidligere i år fik vi overrakt prisen for "Årets Bedste Madkoncept" ved en stor branchemesse. Den titel skal du være med til at sikre, at vi lever op til.

Du får rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider, og får stillet de absolut bedste råvarer til rådighed, som vi gerne handler lokalt og økologisk.  Vi har Det Økologiske Spisemærke i sølv på alle vores seks hoteller.

En god arbejdsplads

Sinatur værner vi om vores medarbejdere. Vi ved, at I er vores absolut vigtigste ressource, og derfor arbejder vi meget målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling.

Vil du vide mere?

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Anne Cathrine Christensen på telefon 2628 9026 eller acch@sinatur.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder derfor løbende samtaler.Send din ansøgning snarest muligt. Enten direkte til Anne Cathrine på ovenstående mail eller via linket nedenfor.

Om os                                 

Sinatur Hotel & Konference er en gruppe af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har for ganske nylig lanceret en helt ny strategi indeholdende vores samfundsambition og en række ambitiøse 2030-mål. I 2030 vil vi blandt andet være CO2-positive, 100 % affaldsfrie og vandneutrale. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.

Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk.

Skarrildhus Sinatur Hotel & KonferenceKibæk2019-09-11T00:00:002019-10-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hotel Fjordgården søger en dygtig faglært kok

HOTEL FJORDGÅRDEN A/S

Ringkøbing
På Hotel Fjordgården har vi fokus på værtskab, service og høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Der stilles store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger...
Indrykket:28. august 2019
Udløbsdato:1. oktober 2019

Er du vores nye kok?

Hotel Skjern ApS

Skjern
Hotel Skjern er et moderne hotel med fokus på kvalitet og høj service. Vi bruger de lokale råvarer der er i sæson og skifter deraf menukort hver 6. uge. Stillingen består i at lave mad til vores a la carte restaurant og til selskaber. Derudover til ...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Kok & Tjener

A Hereford Beefstouw

Herning
Kok & Tjener til A Hereford Beefstouw i Lund. Begge stillinger er på fuld tid. Vi tilbyder: Ordnede forhold med pensionsordning, god løn og pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet. T...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:9. oktober 2019

Barselsvikariat kok/køkkenmedhjælper

Kibæk Krydsfelt

Kibæk
Vi søger en dygtig og selvstændig uddannet kok køkkenassistent til Kibæk Krydsfelts køkken og caf pr. 1-11-19 eller hurtigst muligt derefter. Vi kan garantere 25 timer om ugen, men du skal være indstillet på, at der kan komme flere timer periodevis....
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:29. oktober 2019

Kok søges til Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference

Kibæk
Vi søger en dygtig kok, der trives i et ambitiøst køkken med fokus på gode råvarer, kreativitet og kvalitet. Her bliver du en del af et dedikeret team, der tænker kvalitet frem for kvantitet.Og det forventer vi også, at du gør. Uanset om maden skal ...
Indrykket:11. september 2019
Udløbsdato:12. oktober 2019