Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye KOKKE elev pr. 1/4 2018?

Har du lyst til en uddannelse i vores køkken, hvor den ”hårde tone” for længst er uddød, hvor der i travle perioder også er plads til humor, kreativitet og særheder, og en arbejdsplads hvor du bliver udfordret indenfor vores segmenter a la carte, selskab, konference og take away.

Har du lyst til at være en del af teamet på 6 elever og 7 faglærte kokke, så har vi også nogle forventninger til dig:

  • Du ”brænder” for kokkefaget
  • Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt
  • Du er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Du møder til tiden – også i weekenden

 

Vi tør godt investere i dig – gør du ?? - så send din ansøgning til Jimmy Christensen på jc@propellen.dk eller ring på telefon 76 50 44 33 for mere info



Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329747597Phoenix-8056458d12018-01-25T20:08:10.933Er du vores nye KOKKE elev pr. 1/4 2018?

Har du lyst til en uddannelse i vores køkken, hvor den ”hårde tone” for længst er uddød, hvor der i travle perioder også er plads til humor, kreativitet og særheder, og en arbejdsplads hvor du bliver udfordret indenfor vores segmenter a la carte, selskab, konference og take away.

Har du lyst til at være en del af teamet på 6 elever og 7 faglærte kokke, så har vi også nogle forventninger til dig:

  • Du ”brænder” for kokkefaget
  • Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt
  • Du er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Du møder til tiden – også i weekenden

 

Vi tør godt investere i dig – gør du ?? - så send din ansøgning til Jimmy Christensen på jc@propellen.dk eller ring på telefon 76 50 44 33 for mere info


2018-03-23T00:50:35.100 Har du lyst til en uddannelse i vores køkken, hvor den hårde tone for længst er uddød, hvor der i travle perioder også er plads til humor, kreativitet og særheder, og en arbejdsplads hvor du bliver udfordret indenfor vores segmenter a la carte, selskab, konference og take away. Har du lyst til at være en del af teamet på 6 elever og 7 faglærte kokke, så har vi også nogle forventninger til dig: Du brænder for kokkefaget Du er nysgerrig og vil gerne lære nyt Du er medvirkende til at skabe et godt arbejdsmiljø Du møder til tiden også i weekenden Vi tør godt investere i dig gør du ?? - så send din ansøgning til Jimmy Christensen på jc@propellen.dk eller ring på telefon 76 50 44 33 for mere info11Jobnet8056458d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-22T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandVestjyllandBillundEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejle3088001Hotel Propellen11Nordmarksvej 37190BillundDKDanmark155.731171009.13212090
jc@propellen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent513132JobNet47513751000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8056458dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8056458dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8056458d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8056458d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Hotel Propellen er dette netop hvad du bliver mødt af.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352515354jc@propellen.dkjc@propellen.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK