Er du vores nye kollega i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV)?

Som hjemmevejleder i PPV skal du være uddannet pædagog eller ergoterapeut.  
 
Jobbet som hjemmevejleder i PPV er mangfoldigt, og vi arbejder med de fleste aspekter i livet. Livet er nogle gange uforudsigeligt og til tider kaotisk, mens det andre gange er præget af hverdagsrutiner. I jobbet som hjemmevejleder er det vigtigt, at du kan navigere i begge disse aspekter af livet og ser glæden og det spænende i at styrke det enkelte menneske i praktisk mestring af hverdagen. Vores arbejde består i at støtte borgere over 18 år med kognitive og psykosociale udfordringer til at leve et så selvstændig liv som muligt. Det betyder, at du i samarbejde med borgeren arbejder for at udvikle og vedligeholde de færdigheder, der er afgørende for at kunne bo selvstændigt i egen bolig og få et hverdagsliv med både drømme og udfordringer til at fungere. Dette forudsætter, at du står stærkt i din faglighed, er tålmodig og empatisk, samt at du er nysgerrig og respektfuld over for borgerens situation, udfordringer og ressourcer. Samtidig kommer du i kontakt med mange forskellige mennesker med hver deres begrænsninger, personligheder og styrker, hvilket kræver, at du har en god situationsfornemmelse og ser mennesket før diagnosen.  
 
Opgaverne kan bestå i at støtte borgerne i ADL opgaver i hjemmet, individuelle udviklingsstøttende samtaler samt gruppebaseret, udviklingsstøttende læringsforløb.  
 
Vi løser opgaver, som borgerne er visiterede til efter Voksenudredningsmetoden (VUM).  
 
Som hjemmevejleder i PPV har du stor indflydelse på din hverdag, og du er med til at udvikle samt udarbejde de pædagogiske metoder og strategier, som du skal anvende i arbejdet. Du har derfor stor mulighed for at sætte dit kreative, faglige og personlige præg på hverdagen og opgaven.  
 
I arbejdet som hjemmevejleder er det vigtigt, at man trives med selvstændighed og ansvar. Vi ønsker, at hverdagen skal være præget af tillid til hinanden, både som fagperson og som kollega. Det er derfor vigtigt, at vi alle tager ansvar, både for kerneopgaven og arbejdet med borgerne, men også for fællesskabet hos kollegaerne og for organisationen som helhed. Idéer, nysgerrighed, kreative løsningsmuligheder og fagligt medansvar bydes hjertelig velkommen.  
 
Du skal være klar på at være fleksibel i forhold til arbejdstid- og sted og er indforstået med, at opgaverne kan ændre sig fra dag til dag. Samtidig skal du være indstillet på at kunne indgå i alle PPVs tilbud dvs. være parat til at rotere mellem opgaverne, hvis det bliver nødvendigt. PPV har en vifte af forskellige tilbud, der udføres efter Lov om social service og Lov om aktiv beskæftigelsesindsats.  
 

 
Om Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter:  
PPV har en vifte af forskellige tilbud, der udføres efter Lov om social service og Lov om aktiv beskæftigelsesindsats. PPV består af en velfungerende og engageret personalegruppe, der er præget af initiativ, fleksibilitet, forandringsparathed, innovation, hvor faglighed altid er i fokus.  
 
PPV er den lærende organisation, hvor dialog og ansvar er vigtige redskaber i arbejdslivet. Humor, åbenhed og faglig refleksion er også vigtige begreber i PPV.  
  
 
Løn og praktiske oplysninger:  
 
Arbejdstiden ligger mellem kl. 10 – 20 på alle dage. Du skal være indstillet på at kunne arbejde hver anden weekend, hvis det bliver nødvendigt.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  
 
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 10.
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

Genopslag Pædagog/SSA/Pædagogisk assistent/Vikarer

Det Private Bosted Skovbrynet

På grund af opnormering søges snarest muligt, pædagog ssa pædagogisk assistent eller anden relevant uddannelse, 32-37 timer ugentlig i et 1 års vikariat med mulighed for forlængelse. Du skal være indstillet på at der kan forekomme udadregerende samt...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Spirehuset søger tilkaldevikarer

Glostrup Kommune

Vi søger tilkaldevikarer til vores 0-6 års institution på Vestergårdsvej 16A i Glostrup. I Spirehuset går der 96 børn med mange forskellige nationaliteter, og her arbejder vi hver dag på at skabe de bedste betingelser for vores børns trivsel, udvikl...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Pædagog barselsvikar

Glostrup Kommune

Vi søger 1 pædagog(barselsvikariat) 32 timer om ugen med start gerne d. 1.3.2018, senest d.1.4.2018 Fuglekær er en daginstitution med vuggestueafdeling, børnehaveafdeling, samt en specialgruppe med 7 børn(0-6 år). Vi arbejder ud fra en systemisk og ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Uddannet Pædagog til Klub Skovlunde - barselsvikar

Klub Skovlunde

Ballerup
Klub Skovlunde er et fritidstilbud, centralt beliggende i bydelen Skovlunde, i Ballerup kommune. Vi har pt. 520 børn og unge indmeldt. Klubben består af 2 basis afdelinger fysisk tæt på hinanden. Vi arbejder ud fra en relationel og anerkendende pæda...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Pædagog til Sengeløse skole

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Pædagog på 25 timer ugentligt søges til SFOen Sengeløse skole Er du den vi søger? Og er vi dem, du vil være en del af? Så er du måske vores nye energiske og ambitiøse pædagog og så hører vi gerne fra dig! Du vil møde: 200 dejlige børn fordelt på to ...