Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye kollega i Styring og Kvalitet Udland i Skattestyrelsen, Person, Udland i Ribe?

Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med spændende og juridisk faglige udfordringer, ansvar og gode kolleger? Vi er netop nu på udkig efter en dygtig kollega, der søger faglige udfordringer kombineret med en fleksibel hverdag i skattestyrelsen, som er en del af Skatteforvaltningen.

En spændende og travl hverdag i et stærkt fagligt miljø
Kontoret for Styring og Kvalitet i Udland leverer ledelsesstøtte til underdirektøren. Vi sikrer optimalt samarbejde og koordinering mellem enhederne i Udland. I den forbindelse skal du forvente en koordinerende rolle i forhold til den interne kvalitetssikring i Udland. Som jurist vil du især skulle samarbejde med Ledelsessekretariaterne i forbindelse udarbejde besvarelse af indsigelsessager samt høringssvar, fx lovhøring og høringer ift. ressourcestimering i samarbejde med procesejerne. Du skal tillige forvente at skulle sagsbehandle et stigende antal anmodninger om aktindsigt, ombudsmandssager m.m.

Dine arbejdsopgaver

  • Aktindsigt efter forvaltningsloven
  • Aktindsigt efter offentlighedsloven
  • Deltagelse i fagligt netværk om aktindsigt
  • Høringssvar med kort frist
  • Intern kvalitetssikring
  • Videreformidling af juridiske temaer i udlandsenhederne.
Du kommer til at stå i spidsen for Udlands behandling af anmodninger om aktindsigt. Fælles for opgaverne er en stor grad af kompleksitet, og du skal derfor kunne lide at blive udfordret og samtidig have en evne til at fortolke paragraffer og direktiver.

Faglig, professionel og ansvarlig
Er du faglig dygtig med solidt kendskab til udlandsbeskatning med stærke kompetencer i forvaltningsret og skatteforvaltningsret, har du politisk tæft og forståelse for ledelsesmæssige udfordringer og er du indstillet på at give lidt ekstra, selvom det kan ske på uventede tidspunkter. Du kan med fordel have kendskab til skatteforvaltningens sagsbehandlingsssystemer, herunder SAP 38, Skat Ligning og Work Zone. Er du udholdende, serviceminded og trives du med at have travlt og stadig bevare det gode humør, så er du måske den medarbejder vi søger på kontoret for Styring og Kvalitet i Udland.

Vi forventer, at du har en juridisk uddannelse, fx cand.jur. eller cand. merc. jur., og har stor interesse for behandling af forvaltningsretlige og offentligretlige problemstillinger. Du har stærke juridiske kompetencer og kan nemt danne dig et overblik over juridisk praksis. Du har måske også erfaring med behandling af anmodninger om aktindsigt.

Vi vægter ansvar og faglighed højt. Det er derfor vigtigt for os, at du har gode kommunikative evner både på skrift og i tale og formår at formidle juridiske afgørelser til bl.a. kolleger, kunder og andre interessenter, der ikke har samme faglighed som dig.

Det kan vi tilbyde
Vi tilbyder et job i Skattestyrelsen med fokus på målrettet og databaseret opgaveløsning. Du kan være med til at påvirke Udlands fremtidige løsninger, ligesom du bliver en del af et miljø, hvor faglig sparring og videndeling værdsættes.

Ansøgning og kontakt
Du bedes sende ansøgning, CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen” senest torsdag den 3. juli 2020. Vi afholder samtaler umiddelbart efter fristens udløb. Tiltrædelse snarest muligt.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen, opgaver og organisationen hos kontorchef Kurt Callesen på tlf. 7238 5158.

Du ansættes i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Dit arbejdssted Sorsigvej 35 6760 Ribe.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du bygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.