Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye konsultationssygeplejerske?

Er du vores nye konsultationssygeplejerske?

 

Hårbylægerne søger en ny sygeplejerske som afløser for vores gode kollega, som går på pension 1/11-2020.

 

Vi er en velfungerende klinik med tre sygeplejersker og tre læger, samt en uddannelseslæge, hvor værdier som åbenhed og imødekommenhed er i højsædet. Hos os er patienterne i fokus, og vi tilstræber, at de føler sig hørt og mødt med både respekt og venlighed.

 

Vi udgør en del af et større sundhedshus, bestående af en anden almen lægepraksis - Rådhuslægerne og deres personale - samt en kiropraktor klinik, Assens fysioterapiklinik, fodterapeut, kraniosacralterapeut og psykoterapeut. Vi har til huse i rare lyse lokaler i Det Gamle Rådhus i Hårby og nyder godt af det brede og gavnlige samarbejde mellem alle i huset.

 

Vi vægter høj sundhedsfaglig kvalitet og har ingen sekretærer ansat - derfor er arbejdsdagen travl og omskiftelig, med mange forskelligartede opgaver. Vi har i sygeplejegruppen valgt at være specialister indenfor hver vores felt, og da du skal være vores tovholder inden for astma og KOL, søger vi en sygeplejerske med særlig interesse og gerne kendskab til disse områder. Derudover skal du forvente at udføre andre sygeplejefaglige opgaver såsom: blodprøvetagning, EKG, lungefunktioner, diverse podninger, skadestue arbejde med mindre skader, sårpleje og behandling, selvstændige konsultationer af eksempelvis halsbetændelse og urinvejsinfektioner, vaccination af børn og udenlandsrejsende og kvalitetssikringsopgaver. Sekretæropgaver inkluderer telefonvisitation, varebestilling og modtagelse, oprydning, afregninger, osv.

 

Da vi ønsker at arbejde med høj faglighed og har fokus på fortsat kompetenceudvikling, vil du skulle deltage i intern såvel som ekstern efteruddannelse og vidensdeling.

 

Vi arbejder tæt sammen som et godt og stærkt team og løser store som små opgaver i fællesskab og med godt humør. Vi ser arbejdsglæde i hverdagen som en vigtig del af det at være en god klinik, hvor der er tid og overskud til at passe på både patienter og hinanden i hele personalegruppen.

 

Det er vigtigt for os, at der i sygeplejegruppen er fleksibilitet i forhold til planlægning af ferie og fridage.

 

Det vil være en fordel med tidligere erfaring fra arbejdet som konsultationssygeplejerske, men det er ikke et krav. Vi bruger lægesystemet XMO.

 

Vi forestiller os en ugentlig arbejdstid mellem 28-32 timer med start 1/10-2020.

Ansøgningsfrist 1/4-2020

Jobsamtaler afholdes i maj 2020.

 

Ansøgning sendes til haarbylaegerne@post1.tele.dk

 

Haarbylægerne, Møllevej 2, 5683 Haarby, www. Haarbylaegerne.dk, tlf: 64731616.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.