Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye lager & logistik ansvarlige?

Bor du i Padborg eller omegn? Er du mødestabil og kunne du tænke dig at arbejde i et firma, der sælger anderledes produkter end gennemsnittet? Så er du måske vores nye lager & logistik ansvarlige hos Scandia Trading ApS.

Som lager & logistik ansvarlig har du ansvaret for plukning, planlægning og pakning af de varer, vores kunder bestiller dagligt på vores webshops i Danmark, Tyskland og Sverige. Der er tale om lette varer, der hverken kræver tunge løft eller brug af sikkerhedsfodtøj eller andre former for specialtøj.

Dine opgaver:

  • Lagerførelse af varer
  • Modtagelse/indskrivning
  • Planlægge, plukke & Pakke
  • Ansættelse & Styring af lagermedhjælpere
  • Lægge og bestille varer fra ERP System. 

Din uddannelse:

  • Lager & Logistik uddannelse (eller lignende)
  • Erfaring med ERP-systemer
  • Du forstår, taler og læser dansk & engelsk
  • Erfaring indenfor lager/pakke-arbejde

Hvem er du?
Du holder af fysisk arbejde og går altid effektivt og engageret til dine arbejdsopgaver. For os er det altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du formår at arbejde selvstændigt og er god til at planlægge og koordinere dine arbejdsopgaver.

Det er også vigtigt, at du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og præcis, så vores kunder altid får de varer, de har bestilt og at alt bliver pakket sikkert og præsentabelt. Har du erfaring med plukning, pakning og lagerarbejde generelt, er det bare en ekstra fordel. Der er dog ikke et krav, da oplæring under alle omstændigheder vil finde sted.

Arbejdstider
Som udgangspunkt ligger dine arbejdstider fra kl. 08.00 til 16.00 på hverdage.

Søg jobbet
Interesseret? Så send os en kortfattet ansøgning pr. mail vedhæftet relevant CV til mph.hansen@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi afholder samtaler løbende over telefonen med henblik på indkaldelse til jobsamtaler i firmaet. Ligeledes giver vi løbende afslag pr. mail.

Virksomheden
Scandia Trading driver en række webshops i ind- og udland og stå bl.a. bag Sexshop.dk, der er Danmarks største webshop inden for sexlegetøj. Firmaet er placeret i Padborg tæt på den tyske grænse og sender dagligt varer til hele Skandinavien og Tyskland.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her