Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye leder af sundhedsplejen i Hedensted Kommune?

Om jobbet

Er du en dygtig, visionær og strategisk leder, der kan stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Hedensted Sundhedspleje? Kan du bidrage til udviklingen af Sundhedsplejens rolle i det tværfaglige, tidlige og forebyggende arbejde? Er du en tydelig og anerkendende leder, der kan bringe medarbejdernes kompetencer i spil og skabe gode rammer for kreativitet og innovation? Manøvrerer du ubesværet på tværs af forskellige niveauer og fagligheder? Hvis ja - Så er det dig vi har brug for som ny leder af Hedensted Sundhedspleje!

Din profil

Som profil er du:

 • Uddannet sundhedsplejerske og har gerne ledelseserfaring
 • En faglig dygtig, inspirerende og rummelig leder, der prioriterer medarbejderinddragelse i beslutningsprocesser
 • Ambitiøs og realistisk, og kan finde balancen mellem løbende udvikling af Sundhedsplejen og tid til kerneopgaven
 • I stand til at se dig selv i vores udviklingsplan, og kan videreføre omsætningen af den
 • Nærværende og tilgængelig i alle teams. En omsorgsfuld, lyttende og fortrolig person, der kan se det positive i vores forskelligheder og høje grad af selvstændighed.
 • Vedholdende i at skabe et sundt og godt arbejdsmiljø
 • I stand til at skabe robuste mono- og tværfaglige arbejdsrelationer. Kan promovere Sundhedsplejen både på det politiske plan, i forhold til kommuneledelsen - og i det tværfaglige ledelsesteam

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder:

 • En spændende lederstilling med gode udviklingsmuligheder i en kommune med korte beslutningsveje og højt til loftet
 • En organisation med en samarbejdskultur, der bygger på ansvar, dialog og udvikling
 • Et læringsområde, hvor vi er ambitiøse på alle børn og unges vegne og ved, at vi kun lykkes i forpligtende fællesskaber på tværs
 • En ledergruppe præget af holdånd og viljen til at spille hinanden gode og altid med øje for de børn, unge og familier, vi har til opgave at hjælpe godt på vej

En meget engageret og fagligt dygtig medarbejdergruppe, der agerer som vigtige aktører i tværfagligt samarbejde

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til chef for læring Marianne Berthelsen, mobil 2920 9077.

Er du nysgerrig, kan du gå ind på følgende links:

 • Samarbejdsguide, hvor du kan læse om sundhedsplejens ydelser: https://www.hedensted.dk/borger/familie,-boern-og-unge/samarbejdsguiden
 • Politikkerne, der sætter retning for området:
  • Børne- og Ungepolitik: https://www.hedensted.dk/politik/planer-og-politikker/boerne-og-ungepolitik
  • Skolepolitik: https://www.hedensted.dk/politik/planer-og-politikker/skolepolitik
  • Dagtilbudspolitik: https://www.hedensted.dk/politik/planer-og-politikker/dagtilbudspolitik
 • Hedensted Kommunes organisationsdiagram https://www.hedensted.dk/om-kommunen/organisation

Ansøgning

Ansøgningsfrist er den 14. april 2021. Det forventes at der afholdes 1. ansættelsessamtaler den 20. april 2021. Anden samtale forventes afholdt den 27. april 2021. Der vil imellem første og anden samtale blive foretaget test via kommunens HR afdeling, ligesom der vil være en forberedelsesopgave.

Om os

Om Sundhedsplejen:

Sundhedsplejen refererer til kerneområdet Læring, og udgør kompetencegruppen Sundhed for børn og unge. Vi indgår i et tæt tværfagligt samarbejde med PPR, Børn & Familier og Dagtilbud.

Sundhedsplejen er inddelt i 3 teams, som er fysisk placeret i tværfaglige huse i Ølholm, Hedensted og Juelsminde, under tag med vores nærmeste samarbejdspartnere. Vi er en afdeling med 16 sundhedsplejersker og en sundhedsfaglig leder.

 • Vi prioriterer hjemmebesøg højt
 • Vi har fokus på det sundhedsfremmende perspektiv, som kan give børnene de bedste forudsætninger for trivsel og læring
 • Vi vægter tidlig indsats og prioriterer det tværfaglige samarbejde højt
 • Vi arbejder ud fra Hedensted kommunes nøgleværdier ansvar, dialog og udvikling
 • Vi er pt. aktive i tværfaglige projekter under Sundhedsstyrelsen, og arbejder kontinuerligt med at tilpasse vores praksis efter de aktuelle behov og politiske prioriteringer

I 2020 fik vi en ny Børne- og Ungepolitik, en ny Skolepolitik og en opdateret Dagtilbudspolitik. I forlængelse heraf fik vi også en ny kerneopgave 'Sammen skaber vi bevægelse, så børn og unge i forpligtende fællesskaber udvikler sig til livsduelige og fremtidsparate mennesker.' Tilsammen sætter de en stærk og ambitiøs retning for vores område. Du får som leder af Sundhedsplejen en vigtig opgave i at understøtte bevægelsen fra politik til praksis.

I Sundhedsplejen har vi netop lagt sidste hånd på vores udviklingsplan, som sætter retningen for de kommende to års arbejde. Vi har følgende fokusområder:

https://www.hedensted.dk/media/7876575/sundhed.pdf

Om ledelsen i Hedensted Kommune:

Hedensted kommune er opdelt i fire kerneområder. Sundhedsplejen hører under kerneområdet Læring, som dækker Dagtilbud, Skoler, Ungdomsskole, UU, Sundhedspleje, Tandpleje, Børn og Familier og PPR. Alle ledere i Læring er samlet i én kompetenceledergruppe under Chefen for Læring, som refererer direkte til kommunaldirektøren.

Det betyder, at du som leder af Sundhedsplejen indgår i et forpligtende fællesskab med det sigte at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at vi lykkes med alle børn og unge. Det er en stærk faktor i arbejdet, at de almene og specialiserede indsatser er samlet om kerneopgaven, og vi arbejder målrettet på at styrke den synergi det giver.

Det betyder også, at du som leder har gode muligheder for at præge den samlede retning for området. Du vil opleve at korte kommandoveje og en stærk samarbejdskultur i hele organisationen gør, at der ikke er langt fra idé til handling.

Vi vurderer altid nye initiativer på, om vi tror på det giver merværdi for borgerne, og tror vi på det, - så prøver vi det af.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.