Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye lederkollega for Vej & Park i Albertslund kommune ?

Albertslund kommunen har store grønne arealer og er en kommune i udvikling. Hvis du vil være med til at udvikle og drive en grøn kommune så kan stillingen som enhedsleder for Vej & Park i Albertslund kommune være noget for dig. Der er tale om en lederstilling præget af mangfoldighed i opgaver og forventninger om udvikling.

Miljø & Teknik i Albertslund kommunen søger en ny enhedsleder til enheden for Vej & Park. Stillingen er nyoprettet efter en organisationsændring 1. januar 2021.
Som enhedsleder for Vej & Park har du ansvaret for drift og udvikling af veje, stier og de grønne arealer i kommunen dvs. grøn og sort drift, anlæg af veje og stier, trafikplanlægning, mobilitet mm. Enheden har travlt med den daglige vedligeholdelse i hele kommunen, naturplaner og øge biodiversitet, projekter om fremkommelighed, kollektiv trafik og trafikstøj, samt byudvikling af nogle byens gamle industriområder f.eks. Coop og Herstedvester Industrikvarter. Albertslund er en kommune med visioner inden for både det grønne og trafikken.

Du kommer til at være leder i et fagligt miljø med engagerede og dygtige medarbejder. Ledelsesopgaven spænder vidt. Lige fra de bonede gulve i kommunalbestyrelsessalen til gummistøvler i Kongsholmsparken. Det er fra ledelse af ledere til ledelse af forskellige faggrupper med fokus på sparring, motivation og helhedsorienterede løsninger.  Da Vej & Park er en ny organisatorisk enhed, er det en vigtig ledelsesopgave at få enheden til at fungere optimalt, herunder at frigøre de synergier, der er ved sammenlægningen af udvikling og drift af byens områder i en enhed.

Enheden består af et team på rådhuset samt kommunens Materialegård. Materialegården har ca. 55 medarbejdere, heraf 1 teamleder og en teamledersuppleant. Der er 9 medarbejder i trafik og naturteamet. Du bliver en del af et ledelsesteam på 5 ledere og har reference til afdelingschefen for Miljø & Teknik. Miljø & teknik består af ca. 230 medarbejdere fordelt i Kommunale ejendomme, Rengøring, Miljø & Byg og Forsyningen.
Albertslund Kommune ligger på Københavns Vestegn og har knapt 28.000 indbyggere. Kommunen er præget af alsidighed, nyskabende byggeri og boligområder fra 1960’erne og 1970’erne, grøn vækst, miljøaktiviteter, gode rammer for børn og unge, alsidige kultur- og fritidstilbud samt ikke mindst et levedygtigt demokrati.

Albertslund arbejder målrettet med involvering, dialog og politikudvikling. Kommunen lægger vægt på åben debat, nærdemokrati, borgerinddragelse og transparens i beslutningsprocesser. Aktivitetsniveauet er højt og kommunens institutioner er kontinuerligt rammen om demokratisk dialog og borgerinddragelse

Vi er en arbejdsplads i udvikling, hvorfor forandring er en konstant del af vores ledelses rum. Vi er en arbejdsplads med mulighed for at vokse, og hvor en positiv tilgang til udfordringer og humor er en naturlig del af hverdagen og den daglige ledelse. Albertslund kommune er en arbejdsplads med højt til loftet og kort afstand til det politiske niveau. 

Om dig
Det er helt centralt, at du har gode samarbejdsevner og kan indgå i et tæt, åbent og tillidsfuldt samspil med medarbejdere og ledelseskolleger. Vi forventer, at du kan arbejder på tværs i organisationen, trives med mange bolde i luften og en hektisk hverdag samt er god til at kommunikere om enhedens opgaver og arbejde, både til kollegaer og til borgerne i kommunen.

Du kan være en talentfuld leder på vej frem i karrieren eller du kan være en moden leder der søger nye græsgange. Det vigtigste er at du trives i samspillet mellem drift og udvikling og er stand til at omsætte det du ser i driften til en bæredygtig udvikling af området, herunder en digitalisering af opgaveløsningen.

Derudover forventer vi at du:

  • Har en relevant akademiske uddannelse og har faglig indsigt i området.
  • Har ledelseserfaring, gerne fra en politisk styret organisation  og/eller en driftsenhed, hvor hurtige beslutninger kan være nødvendigt.
  • Har vilje og evne til at lede og skabe resultater sammen med andre – kan delegere, give råderum til ledere og medarbejder og har gode evner til at håndtere konflikter
  • Har overblik og evner at tænke strategisk og sætte tydelige mål og retning – også under pres.
  • Har solide styringskompetencer – herunder økonomisk overblik og håndtere ansvar for flere budgettet.
  • Gode evner til at samarbejde og tage ansvar til løsningen af opgaver på tværs i organisationen.
  • Er en synlig, tillidsskabende og lyttende leder med gennemslagskraft
  • Er tydelig i din kommunikation – skriftlig som mundtlig og har erfaring med udarbejdelse af sager til et politisk niveau.
  • Søger en åben, medinddragende dialog med medarbejdere, borgere og interessenter.
Praktiske oplysninger
Stillingen ønskes besat 1. april 2020.

Der er ansøgningsfrist den 8. februar 2021. 1. samtaler forventes at bliver afholdt i uge 7 og 2. samtaler i uge 8. Der vil indgå test i ansættelsesforløbet.

Stillingen er på 37 timer, uden højeste tjenestetid. Lønplacering sker efter principperne i Ny Løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
Har du yderligere spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at ringe til afdelingschef Marie Guldborg på telefon 25 10 53 34. 

Albertslund kommune er røgfri kommune, hvilket betyder at rygning  i arbejdstiden og på matriklen, ikke er tilladt. Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik, at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.