Er du vores nye livredder?

Ved Ringsted Sportscenter og med tjeneste ved Ringsted Svømmeland søges en teknisk servicemedarbejder (livredder) til en tidsbegrænset stilling på 37 timer indtil 30. september 2018 med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Ringsted Sportscenter er en udviklende institution, der lægger vægt på kvalitativ og indholdsmæssig god service over for alle brugere, som anvender sportscentrets faciliteter.
Du skal i det daglige servicere svømmelandets brugere, hvilket primært består af opsyn. Ud over dette vil der være vedligeholdelses- og rengøringsopgaver.

Vi forventer, at:

   • Du har en gyldig bassinlivredderprøve ved ansættelsen.
   • Du er indstillet på et videre uddannelsesforløb, der omfatter relevante kurser.
   • Du har humor, er ansvarlig, er serviceminded og står for udvikling og fleksibilitet.
   • Du har evnen og viljen til at omgås børn og voksne på en positiv og uhøjtidelig måde.
   • Du er villig til at arbejde på dage, aftener og weekender i fast vagtskema.


Vi kan tilbyde dig et godt arbejdsklima, en tryg ansættelse, hjælpsomme kolleger og samtidig give dig mulighed for at holde dig i god fysisk form.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingens indhold, eller hvis du ønsker at besøge os, er du velkommen til at kontakte halinspektør Kim Olander Hansen tlf. 5762 7052.

Ansættelsessamtaler i uge 9, 2018. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst
 
Der er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”Send ansøgning” neden under selve stililingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som CV, eksamensbeviser m.v.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her