Er du vores nye mængdespecialist?

Har du styr på mængdeopgørelser og har du evnen til at bevare et godt overblik? Så kan du blive vores nye mængdespecialist på HLM’s hovedkontor i Taastrup.

Om stillingen

Vi søger en mængdespecialist, som har overblikket hjemmefra kontoret på en række sager. Du bliver ansvarlig for at lave beregninger og opgørelser i forhold til mængdeopgørelse i tilbudslisterne. Derfor skal du have overblik og forståelse for opgavetypen, og vi forestiller os, at du har 3-5 års erfaring med opgørelse af mængder.

Stillingen kræver, at du har erfaring med relevante systemer til mængdeopgørelser, og du har gerne lysten til at udvikle systemer. Du har også gerne forståelse for jord- og anlægsarbejder, koordinatsystemer og højdemodeller. Derfor er en god tegningsforståelse vigtig, så du hurtigt kan danne dig et overblik over projektet - også i 3D. Arbejdet med 3D visualiseringer og modeller er ikke nyt for dig.

Du kommer blandt andet til at visualisere maskinstyringsdata, mængdeberegninger og udarbejde modeller ud fra længdeprofiler og tværsnit.

Om dig

Du er serviceminded, løsningsorienteret og glad for kundekontakt. Du tager ansvar og arbejder selvstændigt med et godt kollegialt team i ryggen, som du kan understøtte og hente hjælp hos. Du er derfor også en god teamplayer.

Derudover kan du spejle dig i vores HLM værdier; vi sætter en ære i at være løsningsorienterede, tillidsfulde, servicemindede og sikre HLM’s høje standarder.

Om os

HLM er en del af en større familie, nemlig HLM Group, som er HLM Landmåling A/S, SMT Nordic, og software/hardware virksomhederne ITL og MaxPartner. HLM er en virksomhed specialiseret i teknisk landmåling. Vores kompetencer spænder fra traditionel afsætning til avanceret 3D modellering; 3D laserscanning, 3D print, droneflyvning samt maskinstyring.

Vi beskæftiger ca. 70 medarbejdere i Taastrup, Aarhus og Odense.

For os er det vigtigt, at et hvert samarbejde beror på tillid og viljen til at skabe nye innovative løsninger, når det kræves - tilsammen udgør dét fundamentet for et godt samarbejde.

Læs mere her: www.hlm.as

Om ansættelsen

Ansøgningsfrist 16. okt. Vi indkalder dog løbende til samtaler.

Ansættelsesstart: hurtigst muligt.

Ansøgning og CV sendes til: job@hlm.as

Har du spørgsmål kan du kontakte Henrik Broberg Damm på +45 31179147.

Se annoncen her: https://www.hlm.as/karriere/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.