Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye maskinstyringskonsulent?

Har du styr på de almene maskinstyringssystemer bl.a. Trimble, Leica, Topcon? Og har du lyst til at være en del af vores dygtige og engagerede CAD-team? Så kan det være dig, der skal være vores nye kollega på vores hovedkontor i Taastrup.

Om stillingen

Vi leder efter en erfaren og engageret maskinstyringskonsulent med en god praktisk og teknisk forståelse. For at blive en succes i jobbet har du kendskab til de almene cadprogrammer Civil 3d, TBC og Micro Station.

Du er en rutineret it-bruger med godt kendskab til MS-Office pakken. Du kommer til at arbejde med jord- og anlægsarbejder, koordinatsystemer og højdemodeller. Derfor er en god tegningsforståelse vigtig, så du hurtigt kan danne dig et overblik over projektet - også i 3D. Så arbejdet med 3D visualiseringer og modeller er ikke nyt for dig. Du kommer blandt andet til at visualisere maskinstyringsdata, mængdeberegninger og udarbejde modeller ud fra længdeprofiler og tværsnit.

Om dig

Vi leder efter en maskinstyringskonsulent med 3-5 års erfaring med relevante programmer, systemer og kunder.

Du har helt styr på de almene maskinstyringssystemer som bl.a. Trimple, Leica eller Topcon. Du vil befinde dig i et delvist internationalt miljø blandt kunder og kolleger, så du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale på brugerniveau. Du tager gerne ansvar og arbejder selvstændigt med et godt kollegialt team i ryggen, som du også kan understøtte og hente hjælp hos. Du er derfor også en god teamplayer.

Din praktiske og tekniske forståelse er grundlæggende god, og kundeservice er ikke et fremmedord. Du skal kunne matche vores HLM værdier. Du er derfor løsningsorienteret, tillidsskabende, serviceminded og sikrer HLM’s høje standarder.

Om os

HLM er en del af en større familie, nemlig HLM Group, som er HLM Landmåling A/S, SMT Nordic, og software/hardware virksomhederne ITL og MaxPartner. HLM er en virksomhed specialiseret i teknisk landmåling. Vores kompetencer spænder fra traditionel afsætning til avanceret 3D modellering; 3D laserscanning, 3D print, droneflyvning samt maskinstyring.

Vi beskæftiger ca. 70 medarbejdere i Taastrup, Aarhus og Odense. For os er det vigtigt, at et hvert samarbejde beror på tillid og viljen til at skabe nye innovative løsninger, når det kræves - tilsammen udgør dét fundamentet for et godt samarbejde.

Læs mere her: www.hlm.as

Om ansættelsen

Ansøgningsfrist 16. okt. Vi indkalder dog løbende til samtaler.

Ansættelsesstart: hurtigst muligt.

Ansøgning og CV sendes til: job@hlm.as

Har du spørgsmål kan du kontakte Henrik Broberg Damm på +45 31179147.

Se stillingen her: https://www.hlm.as/karriere/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.