Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye nattevagt i hus 2

Er du vores nye nattevagtVil du være med til at løfte Louiselund kerneopgave ved at sikre kvalitet i livet for den enkelte beboer.

Louiselund er et plejecenter beliggende i fantastiske omgivelser. Vi har 90 plejeboliger fordelt på 5 huse. Louiselunds mål er at skabe et hjem for den enkelte beboer og beboerne skal føle sig trygge.

Louiselunds vision er at vi skal være den bedste arbejdsplads, med fokus på, nærvær, trivsel og et godt arbejdsmiljø med høj faglighed.

Vi tilbyder:

På Louiselund ligger vi vægt på medarbejderansvar og stor indflydelse på eget arbejde. Vi ønsker medarbejdere der vil samarbejde i en åben dialog, hvor der gives plads til at tænke anderledes og lære af dette. På Louiselund taler vi til hinanden og ikke om hinanden.

Vi arbejder med kontaktpersoner, det vil sige, at du som medarbejder skal samarbejde med beboeren og dennes pårørende

Du får fagligt kompetente og engagerede kollegaer, hvor I bruger hinandens styrker, griber de gode ideer og støtter op omkring hinanden.Aktuelt arbejder vi med at forebygge indlæggelser gennem triagering, rehabilitering og utilsigtede hændelser. Vi vægter faglig udvikling højt og der er rig mulighed for refleksion og sparring fx ved husets sygeplejerske.Herudover får du:

En grundig introduktion

Et selvstændigt arbejde

Stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse

Ansvar og opgaver, der giver dig mulighed for at udnytte dine faglige og personlige ressourcer

En nærværende ledelseVi søger:

Vi søger dig der kan skabe en god og tryg hverdag for vores beboere med plads til humor og godt humør, samtidig med at du tager udgangspunkt i de pædagogiske principper og har stort fokus på patientsikkerhed. Du skal være omstillingsparat, fleksibel og kan lide nye udfordringer. Du skal være engageret, professionel og kunne arbejde målrettet med de medicinske retningslinjer, samtidig er du i stand til at løfte dine opgaver med selvstændighed og udforsker nye ideer. Du ser dokumentation i Nexus som et vigtigt arbejdsredskab.

Aktuelt har vi følgende ledig stilling:

1 social- og sundhedshjæler/assistent i demens afdeling, 28 timer fordelt på 56 timer hver anden uge i ulige ugerMere viden?

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende, og annoncen vil blive taget af hjemmesiden, når vi har fundet vores nye kolleger.

Ansættelsesstart efter aftale.

Løn efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne Øster 48498540, hvis du vil høre mere om jobbet.Søg sådan:

Brug linket ’Søg jobbet’ for at søge stillingen, eller søg via www.horsholm.dk/job så vi har den fredag den 22. November 2020

Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.