Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye pædagogmedhjælper i Børnehuset Heimdal?

Stillingen er til vores børnehave, kommende skolebørn og er på 35 timer pr. uge.

Vi søger en medarbejder, der har lyst til at indgå i et dynamisk team omkring vores kommende skolebørn. Vi er i gang med at implementere vores nye læreplaner for at sikre trivsel, dannelse, læring og udvikling.

Det vil være et plus, hvis du har erfaring med de ældste børn i børnehave eller fra SFO. Du skal i samarbejde med to pædagoger, sætte rammerne for gruppen, ud fra vores pædagogiske grundlag, læreplanstemaer og indgå i arbejdet omkring overgang fra skole til det tidlige spireforløb i SFO.

Du er engageret, omsorgsfuld, loyal og fleksibel. Du kan lide at være nærværende sammen med børn, kan lege, være udendørs, være kreativ, evt. spille musik. Vi søger en medhjælper, som kan være en inspirerende og god sparringspartner for såvel kolleger som forældre.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et fagligt engageret personale, der gerne vil udvikling, og som ikke er bange for at inkludere forandringer i den pædagogiske hverdag med børnene.

Om os:
Børnehuset Heimdal er en integreret daginstitution normeret til 80 børn. Vuggestuen er normeret til 30 børn og børnehaven er normeret til 50 børn. Den er indrettet med 6 grupper, der er aldersopdelt.
Personalet i Heimdal består af en daglig leder, 8 pædagoger, 3 pædagogiske assistenter, 3 pædagogmedhjælpere, 1 studerende og 3 tilkaldevikarer.

Vi er et velfungerende personale med plads til at udvikle os, både sammen og
individuelt. Vi arbejder med eventyr, som et grundelement igennem året, hvor vi bygger vores aktiviteter op omkring eventyret, bl.a. vores traditioner, dialogisk læsning, kreative udtryk, leg og ture ud i naturen. Vi arbejder meget omkring vores hverdagsrutiner samt tid til ro og fordybelse, som præger vores hverdag og den tilgang vi har til børn og forældre. Vi har fokus på det enkelte barn og fælleskabet, hvor vi ønsker at sikre udvikling, trivsel, læring og dannelse.

Så har du engagement og trives med at være i et udviklende miljø, så kan Børnehuset
Heimdal bliver din kommende arbejdsplads.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. og 22. april 2020.
Du er velkommen til at læse mere om os på: www.heimdal.ringsted.dk

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.