Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye pallesælgerelev?

Indrømmet – dette er måske ikke verdens mest sexede titel…

MEN – kan du se mulighederne i at blive grundigt oplært i alle salgets facetter hos en af Nordens største leverandører af træemballage, så er DU måske vores nye Sales Trainee - evt. med speciale som intern sælger/salgssupporter.

Da vi oplever markant fremgang i virksomheden, ønsker vi at styrke vores kompetente salgsteam med en udadvendt, pålidelig, engageret og serviceminded elev, som brænder for salg og ved, at gode resultater kræver en indsats.

Stillingen befinder sig i afdelingen i Engesvang og indeholder arbejdsopgaver som modtagelse og håndtering af ordrer, salg og tilbudsgivning til nye og eksisterende kunder, telefonbesvarelse, kundeservicering, deltagelse i salgsmøder samt løsning af diverse administrative ad hoc opgaver.

Vi forventer, at du:

  • Har en afsluttet og bestået HHX samt gennemført nødvendigt 5-ugers suppleringskursus, inden du tiltræder
  • Har flair og interesse for salg og kundeservice
  • Tænder på at arbejde i en virksomhed, hvor det indimellem går rigtig stærkt, og at du er indstillet på at yde en ekstra indsats, når dette kræves
  • Kan arbejde selvstændigt, men samtidig er en team player
  • Kan overskue flere bolde i luften og holde hovedet koldt i pressede situationer
  • Ser udfordringer i stedet for problemer
  • Er fortrolig med IT, bl.a. Office-pakken
  • Kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk en fordel, men ikke et krav.

STEA er en solid virksomhed i udvikling, som tilbyder en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger og højt til loftet. Personlig engagement og fleksibilitet vægtes højt, og for den rette person kan der være mulighed for fastansættelse efter endt elevtid.

Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2018 eller efter nærmere aftale, og samtaler vil blive afholdt løbende.

Som en del af STEA Group er STEA A/S en af Nordens største forhandlere af træemballage til transport og opbevaring. Med afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland leverer vi med egen transportafdeling til både små og store virksomheder.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Juul Østergaard på tlf. 75 77 33 55. Send din ansøgning til job@stea.dk senest 14. maj 2018 med angivelse af ”Elev” i emnefeltet. Vær opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her