Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye psykolog med PPR - og behandlingserfaring?

Fredensborg Kommune søger 2 psykologer fuldtid til ”Vejledning og Behandling”.

Vejledning og Behandling hører under det samlede tilbud Møllevejen, som varetager både kommunens PPR-funktioner og behandlingsindsatser efter Serviceloven.
I denne stilling får du mulighed for at understøtte familier og professionelle i, at alle børn skal trives og udvikles i skole og daginstitution. Du vil også varetage terapeutiske og rådgivende forløb under Serviceloven samt afholde gruppeforløb for både børn og voksne, som er med til at skabe agens og mestring i livet på trods af diagnoser.
 
På Møllevejen går vi nye veje sammen
I Center for Familie og Handicap har vi samlet alle vore børneindsatser på Møllevejen, som er en institution, der både huser Vejledning og Behandling samt en dagbehandlingsskole. Skoledelen er for børn og unge med behandlingsbehov henvist under Serviceloven. Møllevejen består samlet af i alt 80 medarbejdere fordelt på Vejledning og Behandling og Skoledelen. Ledelsesteamet består af leder af Møllevejen, Leder af Vejledning og Behandling, Leder af skolen på Møllevejen, samt en leder af Administrationen. Ledelsesteamet er understøttet af et hold af faglige koordinatorer og vores administrative og tekniske medarbejdere.


Vejledning og Behandling – en gentænkning af kommunens indsatser
I Vejledning og Behandling vil du blive en del af en medarbejdergruppe, der består af 15 psykologer, 12 pædagogiske vejledere, 6 praksisvejledere og 5 logopæder. Du vil arbejde i tæt tværfagligt samarbejde ud fra Fredensborg Kommunes Samarbejdsmodel med at sikre tidlig indsats, handling og behandling. Derudover har vi til huse sammen med en dagbehandlingsskole og den tætte hverdag skaber inspiration for de professionelle både ind i huset og ud i almenområdet.
Vi arbejder ud fra en bred metodisk tilgang og vi har bl.a. lige gennemgået fælles forløb ud fra neuroaffektiv udviklingsforståelse og intervention. Men derudover arbejder vi også ud fra systemisk-narrativ forståelse.

Vi søger dig der:

  • Er autoriseret cand.psych eller cand.pæd.psych.
  • Har erfaring med PPR og har lyst til at træde ind i den veletablerede Samarbejdsmodel, der understøtter det flerfaglige samarbejde mellem AKT, vejledere, logopæder og rådgivere.
  • Har erfaring med behandlingsarbejde under Serviceloven (§11.3 og §52.3) med børn, unge og familier herunder også gruppeforløb
  • Har ressourceorienteret fokus og evner at mentalisere på flere niveauer og i mange relationer på samme tid
  • Mestrer at navigere både i tæt teamsamarbejde og selvstændigt i forhold til planlægning af egen arbejdsdag
     
Vi står skulder ved skulder
Vi vægter kollegaskabet og et trygt arbejdsmiljø højt. Der er ikke langt til en kollega i hverdagen. For at kunne lykkes godt i de ofte komplicerede sager har vi sikret både intern og ekstern supervision, regelmæssige bysamfundssparring, faggruppemøder, inspirationsoplæg kolleger imellem på Mill-Talks samt selvfølgelig fælles frokost så ofte vi kan - tilberedt af vores gode kok, Morten :-)
   
Fredensborg Kommune, Center for Familie og Handicap
Fredensborg består af 4 bysamfund, Nivå, Kokkedal, Fredensborg og Humlebæk. Man vil høre til et bysamfund og meget af det tværfaglige arbejde foregår lokalt i de enkelte bysamfund.
I Center for Familie og Handicap (CFH) er vi organiseret i teams på myndighedsområdet: Ungeteam, Børneteam, Voksenteam, samt en række institutioner, herunder Møllevejen. Derudover er der tæt samarbejde omkring børn, skoler og daginstitutioner mellem Center for Skole og Dagtilbud (CSD) og CFH.

Vi har en rygepolitik i Fredensborg Kommune der betyder, at det ikke er tilladt at ryge i arbejdstiden. Til gengæld er køen på motorvejen oftest i den modkørende bane :-)
Læs mere om kommunen her: https://www.fredensborg.dk/kommunen/kommunen-i-udvikling

Kontaktoplysninger
Ønsker du at høre mere om jobbet, så kontakt Leder af Vejledning og Behandling, Christina Langeland, tlf: 92 43 30 17 eller psykolog og koordinator Hannah Gulbrandsen, tlf: 29 61 03 37 eller psykolog og koordinator Christine Wolfhagen Tygesen, tlf: 21 58 74 75.  
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår.
Stillingerne ønskes besat pr. 1. marts 2021 eller snarest muligt.
Stillingerne er fuldtidsstillinger og aflønnes efter relevant overenskomst i Fredensborg kommune. Kørekort er en fordel.
Ansøgningsfrist d. 15. januar 2021.
Vi planlægger Ansættelsessamtaler d. 25. og 26. januar 2021.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.