Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye Restaurantchef på Restaurant Koch?

Brødrene Koch søger en dygtig, ambitiøs og engageret Restaurantchef til vores gourmet restaurant, Restaurant Koch på havnen i Aarhus

 

Vi tilbyder et udfordrende, spændende, alsidigt og ansvarsfuldt job blandt kollegaer, der sætter barren højt for hele den internationale gastronomi, og hvor vi sætter velsmag, værtskab og gæsterne i højsædet.

Af dig forventer vi først og fremmest den rigtige indstilling: At du er ansvarsbevidst, flittig, loyal og ambitiøs på både dine og på Brødrene Kochs vegne. At du har lyst og evner til at gå foran, samt at kunne formidle din egen viden til vores reservetjenere og tjenerelever.

 

Ved Brødrene Koch bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads, med højt humør og store ambitioner.

Vil du være med til at gøre en positiv forskel ved at give vores Gæster & Kunder en fantastisk oplevelse, Så er det lige dig vi har brug for. Ved Brødrene Koch bliver du en del af et super fællesskab. Sammen går vi efter vores fælles mål, at blive et af Danmarks bedste Spisesteder.

Du skal have lyst til at udfordre dig selv, i et udviklingsorienteret og internationalt miljø, og ønske at være med til at sætte standarden på en af Danmark mest ambitiøse spisesteder.

Vi ser gerne at du har kørekort, samt erfaring med varebestilling, vagtplanlægning, optælling, og at du holder et godt overblik samt viser vejen. Du skal have lyst til at være med til at udvikle et kompetent team med fart på, Du er passioneret omkring mad, vin og kaffe, og forstår vigtigheden af at give gæsten en god oplevelse - hver gang, samtidig med at du trives, selv når der er allermest travlt.

 

 

Brødrene Koch tilbyder:

  • Opstart snarest muligt
  • En 4½ dages arbejdsuge
  • Fastlagt ferie
  • God løn der matcher dine kvalifikationer
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En varieret og travl arbejdsdag
  • Et godt indblik i branchen, med fokus på et højt serviceniveau
  • En Virksomhed med Øje for den gode kvalitet & velsmag
  • Et Energisk og kreativt arbejdsmiljø sammen med gode kollegaer

 

Kan du se dig selv I denne spændende stilling? Så send en skriftlig motiverende ansøgning og andre spændende bilag, skriv ”Restaurantchef – Restaurant Koch” i emnefeltet.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

 

Med venlig hilsen

Brødrene Koch

+ 45 86186400

job@brodrenekoch.dk

www.brodrenekoch.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her