Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye salgs-/virksomhedskonsulent?

Er du vores nye salgs-/virksomhedskonsulent? Hos Job InWest Vikar arbejder vi med personaleløsninger inden for mange brancher og dækker hele Danmark.

Vi har travlt, og søger derfor en engageret kollega til vores hovedkontor i Odense.  

 

Om Jobbet

Vi søger en frisk og ihærdig salgs-/virksomhedskonsulent, hvor du sammen med dine kolleger kommer til at arbejde med fastholdelse og salg til eksisterende kunder. I jobbet er det vigtigt, at du har kunden som dit primære fokus og servicere dem med tillid og troværdighed. Du får en travl arbejdsdag, hvor der skal holdes mange bolde i luften, og hvor man ikke kan være konfliktsky. Omstændighed er der ikke plads til i en travl hverdag, hvor kunderne er det vigtigste og hvor tempoet er højt.

 

Om dig 

  • Du har salgserfaring og er en dygtig og troværdig sælger

  • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og træffe beslutninger på egen hånd

  • Du har et stort drive og tror på dig selv

  • Du er positiv og ser muligheder frem for begrænsninger

  • Du tager ansvar og følger dine opgaver til dørs.

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende - det vigtigste er din passion for at servicerer kunden og skabe resultaterne. 

 

For at få succes i jobbet...

... Arbejder du ud fra princippet; Ikke udskyd noget til i morgen, når det kan gøres i dag. Du går systematisk og strategisk til opgaverne, men du er ikke omstændig. Du er handlingsorienteret, men går aldrig på kompromis med din service til kunderne. Du har et godt salgsgen, hvor du hurtigt kan sætte dig i kundens sted og skabe den tætte relationen, men er du altid ærlig, troværdig og tillidsvækkende. Som person er du robust, har personlig gennemslagskraft og er tydelig i din kommunikation. Du er virksomhedens mand, udstråler power og får tingene til at ske.

 

Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning og CV til jwh@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning: ”SALGSKONSULENT”

Ansøgningsfrist er 16/2-18, og der bliver løbende afholdt ansættelsessamtaler.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her