Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye salgskonsulent?

Vi vækster i vores telemarketingsafdeling i København, og søger nye kollegaer, både fuldtid og deltid!


Salg bruges i alle brancher, i alle sammenhæng, hver dag! Skal vi lære dig at sælge?


Vi er et dynamisk team bestående af salgskonsulenter, der arbejder fuldtid og deltid. Vi taler dansk, nogle af os taler svensk og nogle norsk. 


Telemarketing kan være noget andet – og det er det hos os. Vi arbejder løbende for en række klienter med nogle af de største brands i Norden. Derfor står vi 100% inde for vores klienter og afspejler deres kerneværdier. Vi tror på fantastiske budskaber, sager og produkter. Det kræver god dømmekraft, professionel tilgang og høje personlige standarder at kunne sikre det gode salg og kundeservice. 


Vi har ingen krav til uddannelse eller erfaring. Vi ansætter kollegaer ud fra din lyst til at tale med mennesker, dine ambitioner om at blive en dygtig salgskonsulent, og om du har evnen til at brænde igennem med din personlighed på telefonen – vi har værktøjskassen klar til dig!


Hvis du har viljen og yder den rette indsats, så sikrer vi, du bliver en succes. 
Lyder det spændende, og kan du genkende nogle af de nævnte egenskaber hos dig selv, er vi klar på en snak, så send din ansøgning til job@stormgroup.dk 

Vi tilbyder dig et job i en af de største internationale salgs- og marketingsvirksomheder med fokus på dialogbaseret salg, kvalitet og bedre resultater. Som salgskonsulent får du en fast timeløn + provision samt bonusordning.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her