Er du vores nye Sektionschef i El-afdelingen?

Vil du være en del af en innovativ arbejdsplads, hvor der er frihed til at tænke store tanker og være med til at udvikle Finn L. & Davidsen og afdelingen til et langt højere niveau, med dig i den centrale rolle? Har du en teknisk baggrund og erfaring med motiverende ledelse? Så er denne stilling måske noget for dig.

Synlig og motiverende leder

Med en central rolle i ledelsen vil du indgå i en spændende og innovativ udvikling af vores el-afdeling med udgangspunkt fra vores kontor i Brøndby. Her vil du have ansvaret for et team, der i dag består af 12 medarbejdere, og med et ønske om at få den til at vækste på alle fronter.

Som leder i FLD har du bl.a. ansvaret for entreprise- og serviceopgaver til både nye og eksisterende kunder. Det omfatter såvel det økonomiske, tekniske og personalemæssige ansvar.

Vi lægger stor vægt på, at du som leder er rummelig og har fokus på medmenneskelighed. Vi arbejder dagligt med Enneagrammet, der styrker dig som leder, og ikke mindst underbygger, at det skal være en god arbejdsplads for alle. Det er vigtigt, at du har erfaring med ledelsesansvar og gerne for en afdeling/virksomhed, der tæller +30 medarbejdere. Du skal være socialt stærk og have lysten til at involvere dig i de arrangementer, der er i firmaet.

Faglig profil

Vi søger dig, som har en solid erfaring fra branchen, gerne uddannet El-ingeniør, El-installatør el. lignende.

Du skal trives med en travl hverdag, hvor nogle af nøgleordene er pligtopfyldende, ordenssans og ordholden, og så vil det være en fordel, at du har et godt netværk i forvejen.

Det er samtidig vigtigt, at du har erfaring med projektledelse og projektkalkulation, og det er en fordel, hvis du allerede kender til systemet Calwin, som vi arbejder i. Da arbejdet består af kommunikation internt og eksternt, skal du være god til at kommunikere både i skrift og tale.

Vi tilbyder

Et alsidigt og udfordrende job med en masse udviklingsmuligheder. Du vil være med omkring bordet i ledelsen og du vil være med til at sætte standarden i din egen afdeling. Det vil sige, der er frihed under ansvar og du vil være en del af et større firma, hvor du ville kunne finde sparring med kollegaer, der ligeledes driver deres afdelinger.

Yderligere oplysninger / ansøgning

Du er velkommen til at kontakte indehaver Lasse Houengaard på telefon 2210 1456 eller på mail lasse@fld.dk for at høre mere om jobbet, samt for indsendelse af ansøgning og CV.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og der vil løbende indkaldes til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Servicemontører søges til El-afdelingen

FINN L. & DAVIDSEN A/S

Trives du med at yde en høj grad af kundeservice og aflevere et veludført stykke arbejde? Og kan du lide at være i kontakt med kunderne og give dem en god oplevelse? Så er et job i FLD måske noget for dig. Her får du en stor grad af frihed til selv ...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

HØJSPÆNDINGSTEKNIKER, EL-NET, ALBERTSLUND

Kemp & Lauritzen

Måske er du vores nye kollega inden for vores speciale El-net Højspænding? Vi leder efter dygtige kolleger til at styrke vores forretningsområde, El-net (Højspænding), der ligesom os mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. Her...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

SERVICE-/PROJEKTLEDER, EL - HVIDOVRE

Kemp & Lauritzen

Albertslund
Kemp Lauritzen i Hvidovre søger en meget erfaren Service- Projektleder til at varetage styring og opfølgning på nye såvel som eksisterende service opgaver og ordrer i størrelsen op til 3 mio. kr. Du vil indgå i vores forretningsenhed Teknikhus Køben...