Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye social og sundhedsassistent på sengeafsnit 3, Kognitivt subspeciale Hammel Neurocenter?

Vi har en fast stilling som Sosu-assistent i blandede vagter dag/ aften ledig pr. 1. juni 2021.
Stillingen er på 37 timer/uge.

Vi værdsætter både nyuddannede og erfarne social og sundhedsassistenter, der kunne have lyst og interesse i opgaven hos os.
Som medarbejder på Sengeafsnit 3, bliver du en del af et dygtigt og dedikeret team, der tværfagligt arbejder systematisk og målrettet med højtspecialiceret neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskade. Det primære team består af fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt behandlingsansvarlig læge. Teamet suppleres med tale­pædagoger, neuropsykologer, socialrådgivere og diætist. Der afholdes teamudviklingssamtaler en gang om året.

Om sengeafsnit 3:
Vores afsnit, der er en del af det kognitive subspeciale, er fagligt velfunderet og har et højt engagement i opgaven med rehabiliteringen af patienter med svære hjerneskader. De kognitive forstyrrelser er særligt markante i den første periode af indlæggelsen, ofte med konfusion og ind i mellem agitation i forskellige grader. Neurosygeplejen har et særligt fokus på forebyggelse og behandling af komplikationer relateret til hjerneskaden. I den daglige neurorehabiliterende sygepleje er fokus på at øge patientens evne til at engagere sig i og udføre almindelige dagligdags aktiviteter, med henblik på optimering af funktionsevne og livskvalitet. Dette foregår i tæt samarbejde med patient og pårørende. Vi arbejder i tværfaglige teams omkring den enkelte patient. Det primære team består af fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt behandlingsansvarlige læge. Teamet suppleres med tale­pædagoger, neuropsykologer, socialrådgivere og diætister.

Du vil blive introduceret og oplært i afsnittet ved en mentor, specialeansvarlig sygeplejerske samt ikke mindst kollegaer - herunder fysio- og ergoterapeuter. Ligeledes vil du få introduktion i vores uddannelsescenter, hvor fokus er på, hvordan man forstår den hjerneskadede patient eks. neuropædagogik, den konfuse patient, men også de principper, vi arbejder med fx Affolter, lejring og forflytning, ernæring til patienter med synkeproblemer, kommunikation til afasiramte patienter, selvbeskyttelse, er bare nogle af emnerne, der bliver undervist i. På nuværende tidspunkt er det ca. 10 dage i alt, og strækker sig over det første ansættelses år. Undervisningen er obligatorisk.

Vi afholder en gang om ugen Refleksionsrum som mulighed for faglig refleksion sammen med andre nyansatte, og hvor specialeansvarlig sygeplejerske sidder med som facilitator.

Vi lægger vægt på at:

  • Du ønsker at arbejde med højtspecialiseret neurorehabiliterende sygepleje
  • Du kan se dig selv i samarbejdet med patienter med kognitive problemstillinger
  • Du vægter etableringen af relation til patient og pårørende højt
  • Du ønsker at samarbejde med ofte kriseramte pårørende
  • Du kan se dig selv i et tæt tværfagligt teamarbejde
  • Du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø
Organisatorisk:
Vi har 11 sengepladser og til dagligt har vi et normeret fremmøde på 10 sygeplejefagligt personale i dagvagt, 7 i aftenvagt og 2-3 i nattevagt. Der er ergo- og fysioterapeuter i dagvagt og aftenvagt.
Vi arbejder i skiftende vagter hvor du skal påregne at arbejde ca. 5 weekender ud af 12. Der er også mulighed for at vælge 12 timers vagter i weekender. Du skal regne med ca. 9-11 vagter over 6 uger i enten aftenvagter eller nattevagter. Vi bruger systemet Min Tid til vagtplanlægning, så du har mulighed for indflydelse på din vagtplan.

Om afdelingen/centret:
Regionshospitalet Hammel Neurocenter er Vestdansk Center for den højtspecialiserede neurorehabilitering af patienter med erhvervet hjerneskadede. Det betyder, at vi besidder den højeste ekspertise inden for neurorehabilitering og modtager svært hjerneskadede patienter fra hele Vestdanmark, dvs. Jylland og Fyn.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt. De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske på sengeafsnit 3, Rikke Steentoft Munch 78 41 92 60 eller specialeansvarlig sygeplejerske Hanne Møller Nielsen via afsnittets hovedtelefon 78 41 99 07.

Din ansøgning:
Din ansøgning som skal indeholde oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring, skal vi have i hænde senest d. 26. april 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 28. april 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.