Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye social- og sundhedshjælperelev?

Nyborg Kommune søger social- og sundhedshjælperelever med opstart februar 2021.
 

I Nyborg Kommune har vi fokus på at skabe gode rammer for din uddannelse. Som elev bliver du en del af et stærkt arbejdsfællesskab og et inspirerende læringsmiljø, hvor din udvikling er i fokus og du hver dag er med til at gøre en forskel sammen med borgerne.
 
Vi inviterer dig indenfor i de daglige refleksioner og faglige drøftelser, hvor du kan sætte din uddannelse og faglighed i spil med plads til nysgerrighed og undren med afsæt i vores fælles kerneopgave: ”SAMMEN med borgeren skaber vi mulighed for et sundt, aktivt og værdigt liv”. Som elev i Nyborg Kommune oplever du et tæt samarbejde med praktikvejleder, uddannelseskoordinator, daglig leder og kollegaer, som alle tager aktiv del i din uddannelse.
 
Social- og sundhedshjælperuddannelsen er en erhvervsuddannelse der vare 1 år og 2 måneder. Uddannelsen veksler mellem skoleperioder og praktik.

Vores forventninger til dig er, at du:
  • er uddannelsesparat og tager ansvar for din egen uddannelse
  • kan se dig selv i vores værdier; omsorg, respekt, troværdighed og høj kvalitet
  • er fagligt motiveret til at løse dine opgaver i tråd med den fælles kerneopgave
  • er engageret og nysgerrig på faget ved at opsøge viden både teoretisk og praktisk
  • indgår aktivt i arbejdsfællesskabet ved at være mødestabil og bidrage til arbejdsglæde
  • overholder de gældende adgangskrav (læs mere om adgangskravene på http://sosufyn.dk/ansoegning/ eller kontakt en vejleder på telefon 6310 2722 eller mail vejledning@sosufyn.dk

Økonomi under uddannelsen:
Som elev får du løn under uddannelsen.

Er du 25 år eller derover, har du mulighed for at søge voksenelevløn, hvis du har et års relevant erhvervserfaring med opgaver inden for pleje- og omsorgsområdet til voksne med mindst 24 timer pr. uge i gennemsnit inden for de seneste 4 år.

Ansøgningsskemaet til voksenelevløn kan hentes på www.nyborg.dk. Skemaet uploades sammen med dokumentation for relevant erhvervserfaring, f.eks. ansættelsesbrev. Er du ledig, kan du via Jobcenteret undersøge muligheden for at få voksenlærlingeløn.

Vil du vide mere?
Du kan kontakte uddannelseskoordinator Marianne Rask på mara@nyborg.dk eller 6333 6703 eller Inge Merete Kaaber på imk@nyborg.dk eller 2336 2683.

Håber vi har vagt din nysgerrighed og lyst til at blive en del af vores arbejdsfællesskab i Nyborg kommune.

Yderligere information:
Vi gør opmærksom på at der skal forevises straffeattest inden ansættelse. Du bedes medbringe kompetencebevis fra sosu-skolen ved ansættelsessamtalen.

Ansøgningsfrist 18. oktober 2020
Ansættelsessamtaler afholdes 2. november 2020
 
Pr. 1. august 2020 har Nyborg Kommune indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og fra denne dato, er det ikke muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.