Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye SOSU-hjælper eller SOSU-assistent til vores nye afdelingVil du have tiden og ressourcerne til at give den bedste omsorg og pleje til vores beboere på vores nye afdeling? Og brænder du for at arbejde med ældre i et miljø, hvor vi vægter hjemlighed, aktivitet, kvalitet, og sundhed højt – så har vi stillingen til dig!

Du kan møde ind med god ro i maven, for dine kolleger er sjældent syge, og ellers stiller en af vores egne vikarer op, og de har helt styr på opgaver og beboere,” fortæller daglig leder Katherine Ratgen.

Mærk den hjemlige stemning
På Plejecentret Christians Have har vi på nuværende tidspunkt  gjort os ekstra umage for at skabe den tryghed og hjemlige følelse, som danner rammerne om vores 52 beboere Vi er et plejecenter med 3 somatiske og 3 demensafsnit og ca. 55 passionerede medarbejdere, hvoraf nogle er vores faste vikarer. Snart udvider vi med en ekstra afdeling og har derfor brug for dig.

I den anden ende af centeret holder kommunens plejegrupper til, og dem har vi et velfungerende samarbejde med, når vi deltager i fællesarrangementer, kurser og aktiviteter.

Det er et rigtig godt sted at være, og vi har faktisk folk, som har været her i 17 år. Her er der nemlig plads til at være kreativ, få indflydelse og gøre en reel forskel for andre mennesker,” fortsætter Kathrine.

Koordination, pleje og omsorg
Du bliver tilknyttet et dagshold eller et aftenhold, hvor du sammen med dine kollegaer vil have et fælles ansvar for 10 beboere på den nye somatiske afdeling.

Arbejdsopgaver:

  • Varetage pleje- og omsorgsopgave af vores beboere
  • Hjælpe med overblik og koordinering af teamets opgaver
  • Udføre akutte og komplekse plejeopgaver svarende til kompetencer
  • Aktiverende tilgang overfor vores beboere

Vi laver rigtig mange aktiviteter med beboerne såsom musik og håndarbejde. Vi tager også på ferier. Det kan både være en tur i sommerhus eller til udlandet. Og du kan også byde ind, hvis du har en god ide,” afrunder Kathrine.

Du bliver endnu dygtigere hos os
Vi går meget højt op i, at vores medarbejdere udvikler sig i den retning, de gerne vil. Derfor vil vi løbende tilbyde dig kurser og invitere dig på udviklingsprojekter. Vi har fx netop kørt et værdighedsprojekt og et sansestimuleringskursus, så du altid er med på de nyeste trends inden for pleje og omsorg.

Vi forventer at;

  • Du er uddannet SOSU-assistent, eller SOSU hjælper.
  • Du har lyst at være med til at skabe de nye faste og trygge rammer på vore nye afdeling
  • Du er engageret i dit arbejde
  • Du kan indgå i et team

Lyder vi som noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye hjælper eller assistent? Så kan du kontakte daglig leder Katherine Ratgen på 4040 7938.

Send din ansøgning til os via linket nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.