Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye specialist i digital marketing?

Det Faglige Hus er en organisation med stor vækst, og den udvikling vil vi gerne fastholde. Derfor søger vi en dygtig specialist, der kan løfte vores digitale marketing. 

Jobbets indhold
Du bliver ansvarlig for udvikling, eksekvering og opsamling på kampagner på tværs af digitale platforme, med særligt fokus på Google og sociale medier. Du skal kort sagt sikre, at vi når de mål, vi sammen fastsætter for branding af Det Faglige Hus på digitale medier.

160.400 historier venter på dig
Med 160.000 medlemmer og 400 medarbejdere har vi mindst 160.400 historier, der bare venter på at blive fortalt. Det bliver din opgave at forvandle fortællingerne til indhold og annoncer, som skaber den pull-effekt, vi har brug for.

Vi vil det hele og mere til                   
Vi vil både have relevante videoer, vedkommende annoncer, perfekte landingsider, touch points med stop-effekt, visuel identitet, der ikke er til at tage fejl af, e-commerce på niveau med Amazon, kampagnestyring, der giver Excel-nørder sved på panden og lysende klare idéer, der giver smil på læben.

Vi er også realistiske
Som du kan se, har jobbet meget indhold, men vi er også realistiske og ved, at vi ikke finder en ny kollega, der kan det hele. Derfor må du fortælle os, hvilke områder du kan byde ind på.  

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelse og min. 2-3 års erfaring med online marketing, specifikt med optimering og opsætning af annoncer på Google, Youtube, Facebook, LinkedIn og Instagram, også gerne andre sociale medier som fx Snapchat og TikTok. Du er nysgerrig og tester gerne nye værktøjer, formater og platforme.

Du kan udvikle den gode idé og selv realisere den lige fra billede til tekst og opsætning. Du kan altid få back up af vores grafiske designere, kommunikationskonsulent og webkoordinator. Du har 100% styr på sociale strategier – hvad rører os mennesker, og hvordan vi kan bruge den viden til at skabe relevant markedsføring. Du kan arbejde struktureret og er vant til at styre en proces godt i mål.

Det kan du forvente af os
Du bliver en del af et specialiseret team med 7 kolleger. I Kommunikation er vi bindeled for alt, der handler om intern og ekstern kommunikation, udvikling og markedsføring. Vi kommer til at udfordre dine evner, og vi har et vekslende tempo i opgaverne, så du er sikker på, at du ikke kommer til at kede dig igennem arbejdsdagen. Vi er en afdeling, hvor vi har fokus på at have en hverdag med gode grin, og hen over året mødes vi til forskellige sociale arrangementer. 

Gode ansættelsesvilkår er en selvfølge
Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og Det Faglige Hus er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen. Vi lægger vægt på, at du som medarbejder trives i jobbet, og det er vigtigt for os, at du er glad, både når du møder op på job, og når du går hjem til fyraften.

Vi ansætter kun de bedste medarbejdere, og derfor tilbyder vi også gode ansættelsesvilkår. Udover en god løn (jobløn, hvor evt. overarbejde er inkluderet), der passer til dine kvalifikationer, kan du se frem til 7 ugers ferie + 5 faste fridage, 18% arbejdsgiverbetalt pension efter 3 måneder og betalte pauser – blot for at nævne nogle af de gode fordele vores medarbejdere har.

Du kommer til at have arbejdsplads på et af vores kontorer i Esbjerg. Det er et krav, at du bor i eller omkring Esbjerg eller har planer om at flytte hertil.

Din ansøgning
Vi skal have din ansøgning senest den 14. januar 2021. Vi forventer at holde samtaler onsdag og torsdag i uge 3. Opstart i jobbet sker efter nærmere aftale. Du skal sende din ansøgning direkte via vores ansøgningsformular på detfagligehus.dk, du må gerne medsende eksempler på kampagner, du har udarbejdet.

Mere info
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Mette Jul på tlf. 7912 8113 (træffes fra den 4. januar 2021) eller marketingkoordinator Carsten Weiss på tlf. 7912 8122 (træffes fra den 8. januar 2021).

Om Det Faglige Hus
Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Indtil videre har 160.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus, og vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst i Danmark. Vores mål er at runde 175.000 tilfredse medlemmer i 2023.

Vores succes og ambitiøse mål skyldes ikke mindst vores 400 medarbejdere, der ved alt om paragraffer og lønmodtageres rettigheder i både fagforening og a-kasse. De gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det Faglige Hus har afdelinger i Esbjerg, Kolding, Herning, Aarhus, Aalborg, Odense, Ringsted, Hillerød og Brøndby.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.