Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye studentermedhjælper i kontoret for sundhedsjura i Sundheds- og Ældreministeriet?

Interesserer du dig for sundhedsjura og forvaltningsret, og har du lyst til at arbejde i et departement tæt på det politiske liv og den sundheds- og ældrepolitiske dagsorden?  
 
Kan du svare ja til det, og har du lyst til at prøve kræfter med arbejdet i et departement, hvor vi tilbyder et unikt indblik i det politiske maskinrum og et fagligt udviklende miljø, så søger vi lige nu en dygtig og engageret studentermedhjælper.  
 
Om os  
I Sundheds- og Ældreministeriet skaber vi grundlaget for ministrenes og regeringens beslutninger på sundheds- og ældreområdet og bidrager til at formulere dagsordener, finde løsninger og skabe sammenhæng.  
 
Du vil blive tilknyttet kontoret for sundhedsjura i Center for Sundhedsjura og Psykiatri, hvor vi bl.a. beskæftiger os med områderne tilsyn med og autorisation af sundhedspersoner, patientklage og -erstatning, international sygesikring, tatovørområdet og alternativ behandling.  
 
Dit arbejde  
I kontoret for sundhedsjura vil du blandt andet få mulighed for at:  
 
• Besvare henvendelser fra borgere inden for kontorets område  
• Korrespondere med interesseorganisationer og andre myndigheder  
• Assistere ved aktindsigtssager  
• Bistå i forbindelse med lovforberedende arbejde  
• Foretage researchopgaver  
 
Som studentermedhjælper vil du blive en del af et aktivt faglig miljø med mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver.  
 
Din uddannelse og dine kvalifikationer  
Du er i gang med en samfundsvidenskabeliguddannelse (f.eks. fx stud.jur, stud.scient.pol eller stud. scient.san.publ).  
 
Vi forventer, at du:  
• Har et højt fagligt niveau  
• Er god til skriftlig og mundtlig kommunikation  
• Arbejder selvstændigt og udviser initiativ  
• Har gode samarbejdsevner  
• Har interesse for sundheds- og ældreområdet og følger med i samfundsdebatten.  
 
Vi tilbyder  
Vi lægger vægt på balance mellem arbejde og studie, ligesom vi prioriterer, at du prøver kræfter med forskellige arbejdsopgaver. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og tilrettelægges fleksibelt i forhold til din undervisning og dine eksamensperioder.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Mette Touborg Heydenreich på telefonnummer 72 26 94 37 eller fuldmægtig Charlotte Magnéli på 72 26 95 43.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11 og 12.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her