Er du vores nye sygeplejerske kollega på lungemedicinsk sengeafsnit?

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger både nyuddannede og erfarne sygeplejersker til vores lungemedicinske sengeafsnit. Vi ansætter nyuddannede sygeplejersker, da vi har god erfaring med, at jer nye sygeplejersker får en rigtig god start på jeres sygeplejekarriere hos os, så I kan finde jeres eget sygeplejefundament i trygge rammer. Det samme gælder selvfølgelig erfarne sygeplejersker. Vi har 2 vakante stillinger.

En tidligere studerende skrev følgende om vores afdeling i hendes ansøgning til os:

”Under mit uddannelsesforløb fik jeg via klinikophold på 6. semester på jeres afsnit sans for lungemedicin og sygeplejen til den lungesyge patient. Jeg oplevede et utroligt højt fagligt niveau og stort tværprofessionelt samarbejde, hvilket tiltalte mig meget. Jeg oplevede et hurtigt tempo, hvilket selvsagt kræver, at jeg er ansvarsbevidst og udvikler evner i forhold til prioritering af mine arbejdsopgaver, hvilket jeg bevidst vil fokusere på i mit opstartsforløb. Endvidere fik jeg fornemmelsen af et stærkt kollegialt sammenhold, der smittede af på patienternes tilfredshed – der alt i alt gjorde lungemedicinsk sengeafsnit til et spændende og lærerigt kliniksted, hvilket gør, at jeg ønsker at starte min sygeplejekarriere hos jer”.

Har vi vagt din interesse? Så læs endelig videre, hvor en at vores sygeplejersker præsenterer afdelingen og det vi kan tilbyde dig:

Først lidt om hvem vi er:

Vi har 30 pladser til vores lungemedicinske patienter, heraf er 2 af pladserne semiintensive IMA pladser. Vores patientgruppe rummer lungediagnoser på hele spektret, og derfor står vi ofte med komplekse patienter med behov for overvågning og specialiseret behandling. Vi har derfor et tæt samarbejde med vores læger døgnet rundt. Som nyansat sygeplejerske er du heller aldrig alene med de komplekse og dårlige patienter. For at kunne passe vores semiintensive patienter, bliver man special uddannet med en IMA uddannelse, som tilbydes vores sygeplejersker efter cirka 1-1½ år på afdelingen. Der er derfor altid kompetente kollegaer med overskud til sparring og hjælp på arbejde i hver vagt.

På vores afdeling vægter vi tværfagligt samarbejde og sparring højt. Vi har bl.a. en dygtig farmakonom, der hjælper med at dispensere medicin i både hverdage og weekender. Vores portør system gør det nemt og hurtigt at booke portører til at hjælpe os med forflytning og mobilisering af patienter, så vi ikke går på kompromis med tunge løft og akavede arbejdsstillinger.

Vores fantastiske afdelingssygeplejerske Aslaug brænder for sit personales trivsel, og gør derfor et stort arbejde for at sikre tid til kompetenceudvikling, kurser og undervisning i vagtplanen. Vi har derfor to kliniske trænere med mange års erfaring i specialet, som udover bedside undervisning og sparring i hverdagen også arrangerer simulationstræning og scenarieundervisning flere gange årligt med patientcases fra vores dagligdag, hvor der er mulighed for at få trænet alt det, man gerne vil styrkes i.

Hver tirsdag har vi undervisning af vores læger i alt fra respiratoriske lidelser, sepsis og shock, til refeeding og palliation. Der er aldrig dumme spørgsmål, og flere af vores læger og sygeplejersker bruges som undervisere på regionens kurser, så de er tossede med at få lov til at dele ud af deres viden.

Hvad er det lige der gør os særlige?
Vi kan godt lide hinanden i vores personalegruppe. Det lyder banalt, men vi mener det. Vi ses på kryds og tværs, i weekender og hverdage og tager endda på ferie sammen en gang i mellem. Derfor prioriterer vi også hygge, sjovt og socialt fællesskab på afdelingen. I december har vi nissevenner, hvor der trækkes lod om en hemmelig nisse, man både driller og giver gaver. Vi slutter legen af med æbleskiver og glögg og ønsker hinanden glædelig jul. Om sommeren ligger vores afdelingssygeplejerske hus til sommerfest, hvor vi får lov at hoppe i poolen og blande drinks i hendes Aloha-bar.
Er man i aftenvagt kan man være heldig, at en af vores sygeplejersker har taget mad med til hele holdet ”bare lige fordi hun havde lyst”. Ligeså er der tit fællesmorgenmad i weekenden, hvor de mere overskudsagtige pepper bagerens brød op med hjemmelavede pandekager.

Udover det sociale sætter vi en ære i at levere topspecialiseret behandling til vores patienter, hvor både læger og sygeplejersker brænder for specialet og yder en høj faglighed i alle aspekter. Vi har både semi-intensive patienter, der kræver 1-1 tilstedeværelse af en sygeplejerske, palliative patienter hvor både pårørende og patienters krise, spørgsmål og behov for omsorg rummes, akut dårlige patienter og lange komplicerede forløb efter intensiv behandling, hvor vi agerer tovholder og stamafdeling på tværs af specialer.

Hvordan ser en hverdag på 220 ud?
I en typisk dagvagt har man 3-4 patienter, der fordeles efter synergimodellen. Modellen hjælper os til at matche patientens sygdomskompleksitet og plejetyngde med sygeplejerskens kompetencer og erfaring.
Om morgenen dispenserer vores farmakonom medicin, imens vi læser på patienterne. Morgenmaden deles ud, og der måles BS og andre opgaver. Kl. 9.00 har vi en tværfaglig konference med læger, farmakonom, fysioterapeut og sekretær, hvor sygeplejerskerne kort præsenterer deres patienter og planen for dem, og de andre faggrupper kan byde ind med relevant information.
I løbet af dagen afvikles stuegang i samarbejde med lægerne, hvor vi forsøger at sikre, at samme læge og sygeplejerske så vidt muligt går stuegang på de samme patienter for at sikre kontinuitet og flow.
Dagen slutter kl. 15.00, hvor aftenvagten møder ind og overtager. Vi bruger ikke tid på rapport, medmindre der er noget akut information, der ikke kan vente. Ellers skriver vi resten på opgavelisten i SP, som alle tjekker i hver vagt. På den måde får hvert vagthold ro til at møde ind og sætte sig ind i patienterne uden for meget larm og uro fra foregående vagthold.

Vi arbejder i blandede vagter, nogle i 2-holdsskift, andre i 3-holdsskift samt weekendvagt hver 2.-3. weekend a 8 timer. Vores afdelingssygeplejerske er meget imødekommende for individuelle løsninger.

Vi tilbyder dig:

 • 6 ugers oplæring ved din personlige mentor med struktureret sidemands oplæring i sygeplejen og i behandlingen af den respiratoriske syge patient
 • Fleksibel vagtplanlægning og stor medindflydelse på din vagtplan
 • Kompetenceudvikling gennem kompetencekort, som synliggør din udviklingsproces og dit kompetenceniveau
 • Introduktionsforløbene ”Start i sygeplejen” og ”Godt på vej i sygeplejen”
 • Struktureret simulation med scenarietræning og ABCDE vurdering
 • Lungemedicinsk introuddannelse efter et års ansættelse og senere den specialiserede lungemedicinske uddannelse til erfarne sygeplejersker
 • IMA uddannelsen, som er et specialiseret kursusprogram over 4 moduler med teoretisk undervisning og simulationstræning, der er målrettet den lungemedicinske erfarne sygeplejerskes opkvalificering til at kunne passe den semiintensive patient. Der medfølger et funktionstillæg på 12-18.000,- årligt (ved fuldtidsansættelse)
 • Kompetenceudvikling til at varetage NIV behandling hos den kritisk syge patient
 • En velfungerende personalegruppe med høj trivsel, engagement og plads til smil
Vi forventer, at du:

 • Er glad for at samarbejde og skabe et godt arbejdsmiljø for alle
 • Er ansvarsbevidst, nysgerrig og ønsker at yde sygepleje på et højt fagligt niveau
 • Vil indgå i vores stærke kollegiale sammenhold og medvirke til at fastholde den høje trivsel
 • At du har et stort ønske om at lære at give NIV behandling
 • Har mod på at blive klædt godt på i alle respiratoriske lidelser og behandlingen heraf
Hvorfor vælge lungemedicin?
Da jeg blev færdiguddannet som sygeplejerske, anede jeg ikke, hvor jeg skulle søge job, men var ret interesseret i det lidt akutte og spændende ved sygeplejen. En veninde fra studiet foreslog mig at søge på den afdeling, hun skulle starte, da de var mega søde, og det altid var godt at få medicinsk erfaring. Jeg skyndte mig derfor at sende en ansøgning afsted og var så heldig at blive tilbudt ansættelse. Jeg startede derfor som helt grøn sygeplejerske på lungemedicinsk sengeafsnit på Hvidovre Hospital. Jeg var lidt nervøs for al den ”slim og snot”, jeg skulle møde, og en smule overvældet af at gå ned på gangen og skimte patienter, der hev efter vejret, lå i ”respirator”, og andre der sad på gangen med iltslanger på. Jeg havde aldrig været i klinik på en lungeafdeling før og havde kun mødt KOL patienterne i hjemmeplejen. Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg bare lige skulle samle erfaring i et års tid, så kunne jeg smutte videre til en akutmodtagelse eller intensiv afdeling og få en masse action. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at action manglede der bestemt ikke. Jeg fik både hænderne i NIV behandling (det, jeg troede, var en respirator, da jeg startede), akut drænanlæggelse, hjerte lunge redning og astma patienter, der blev intuberet på afdelingen og kørt på intensiv. Sikke et vanvittig spændende speciale! Heldigvis var det ikke hverdagskost, og der var også tid til fordybelse, bed-side undervisning, oplæring og gentagelser. Jeg blev budt velkommen i en personalegruppe, der både holdt af og passede på hinanden, hvor der var plads til at grine og fjolle, men også til at give et kram og græde ud, hvis man blev berørt af et patientforløb eller havde en dårlig dag.

Nu er det 4½ år siden, jeg startede, og jeg er slet ikke færdig med hverken afdelingen eller specialet. Jeg er faldet pladask for de patientgrupper, vi behandler, og jeg glæder mig til at gå på arbejde og bruge tid med mine kollegaer, og jeg nyder dagligt at blive fagligt udfordret, fordi der konstant er ny viden og nye behandlinger at lære om.

Kærlige hilsner fra Irene Borup, sygeplejerske på afsnit 220

Ansættelsessamtaler:

Send os din ansøgning via linket senest den 27. oktober 2021. Ansættelsessamtaler arrangeres efter aftale, ligesom ansættelsesdatoens start. Du bedes vedhæfte dit CV samt dokumentation for uddannelse.

Ønsker du yderligere oplysninger:

Er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Aslaug Jørgensen på e-mail: aslaug.joergensen@regionh.dk eller telefon 38621995.

Løn og ansættelsesforhold:

Sker efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Er du vores nye sygeplejerske kollega på lungemedicinsk sengeafsnit?

Vi søger både nyuddannede og erfarne sygeplejersker til vores lungemedicinske sengeafsnit. Vi ansætter nyuddannede sygeplejersker, da vi har god erfaring med, at jer nye sygeplejersker får en rigtig god start på jeres sygeplejekarriere hos os, så I kan finde jeres eget sygeplejefundament i trygge rammer. Det samme gælder selvfølgelig erfarne sygeplejersker. Vi har 2 vakante stillinger.

En tidligere studerende skrev følgende om vores afdeling i hendes ansøgning til os:

”Under mit uddannelsesforløb fik jeg via klinikophold på 6. semester på jeres afsnit sans for lungemedicin og sygeplejen til den lungesyge patient. Jeg oplevede et utroligt højt fagligt niveau og stort tværprofessionelt samarbejde, hvilket tiltalte mig meget. Jeg oplevede et hurtigt tempo, hvilket selvsagt kræver, at jeg er ansvarsbevidst og udvikler evner i forhold til prioritering af mine arbejdsopgaver, hvilket jeg bevidst vil fokusere på i mit opstartsforløb. Endvidere fik jeg fornemmelsen af et stærkt kollegialt sammenhold, der smittede af på patienternes tilfredshed – der alt i alt gjorde lungemedicinsk sengeafsnit til et spændende og lærerigt kliniksted, hvilket gør, at jeg ønsker at starte min sygeplejekarriere hos jer”.

Har vi vagt din interesse? Så læs endelig videre, hvor en at vores sygeplejersker præsenterer afdelingen og det vi kan tilbyde dig:

Først lidt om hvem vi er:

Vi har 30 pladser til vores lungemedicinske patienter, heraf er 2 af pladserne semiintensive IMA pladser. Vores patientgruppe rummer lungediagnoser på hele spektret, og derfor står vi ofte med komplekse patienter med behov for overvågning og specialiseret behandling. Vi har derfor et tæt samarbejde med vores læger døgnet rundt. Som nyansat sygeplejerske er du heller aldrig alene med de komplekse og dårlige patienter. For at kunne passe vores semiintensive patienter, bliver man special uddannet med en IMA uddannelse, som tilbydes vores sygeplejersker efter cirka 1-1½ år på afdelingen. Der er derfor altid kompetente kollegaer med overskud til sparring og hjælp på arbejde i hver vagt.

På vores afdeling vægter vi tværfagligt samarbejde og sparring højt. Vi har bl.a. en dygtig farmakonom, der hjælper med at dispensere medicin i både hverdage og weekender. Vores portør system gør det nemt og hurtigt at booke portører til at hjælpe os med forflytning og mobilisering af patienter, så vi ikke går på kompromis med tunge løft og akavede arbejdsstillinger.

Vores fantastiske afdelingssygeplejerske Aslaug brænder for sit personales trivsel, og gør derfor et stort arbejde for at sikre tid til kompetenceudvikling, kurser og undervisning i vagtplanen. Vi har derfor to kliniske trænere med mange års erfaring i specialet, som udover bedside undervisning og sparring i hverdagen også arrangerer simulationstræning og scenarieundervisning flere gange årligt med patientcases fra vores dagligdag, hvor der er mulighed for at få trænet alt det, man gerne vil styrkes i.

Hver tirsdag har vi undervisning af vores læger i alt fra respiratoriske lidelser, sepsis og shock, til refeeding og palliation. Der er aldrig dumme spørgsmål, og flere af vores læger og sygeplejersker bruges som undervisere på regionens kurser, så de er tossede med at få lov til at dele ud af deres viden.

Hvad er det lige der gør os særlige?
Vi kan godt lide hinanden i vores personalegruppe. Det lyder banalt, men vi mener det. Vi ses på kryds og tværs, i weekender og hverdage og tager endda på ferie sammen en gang i mellem. Derfor prioriterer vi også hygge, sjovt og socialt fællesskab på afdelingen. I december har vi nissevenner, hvor der trækkes lod om en hemmelig nisse, man både driller og giver gaver. Vi slutter legen af med æbleskiver og glögg og ønsker hinanden glædelig jul. Om sommeren ligger vores afdelingssygeplejerske hus til sommerfest, hvor vi får lov at hoppe i poolen og blande drinks i hendes Aloha-bar.
Er man i aftenvagt kan man være heldig, at en af vores sygeplejersker har taget mad med til hele holdet ”bare lige fordi hun havde lyst”. Ligeså er der tit fællesmorgenmad i weekenden, hvor de mere overskudsagtige pepper bagerens brød op med hjemmelavede pandekager.

Udover det sociale sætter vi en ære i at levere topspecialiseret behandling til vores patienter, hvor både læger og sygeplejersker brænder for specialet og yder en høj faglighed i alle aspekter. Vi har både semi-intensive patienter, der kræver 1-1 tilstedeværelse af en sygeplejerske, palliative patienter hvor både pårørende og patienters krise, spørgsmål og behov for omsorg rummes, akut dårlige patienter og lange komplicerede forløb efter intensiv behandling, hvor vi agerer tovholder og stamafdeling på tværs af specialer.

Hvordan ser en hverdag på 220 ud?
I en typisk dagvagt har man 3-4 patienter, der fordeles efter synergimodellen. Modellen hjælper os til at matche patientens sygdomskompleksitet og plejetyngde med sygeplejerskens kompetencer og erfaring.
Om morgenen dispenserer vores farmakonom medicin, imens vi læser på patienterne. Morgenmaden deles ud, og der måles BS og andre opgaver. Kl. 9.00 har vi en tværfaglig konference med læger, farmakonom, fysioterapeut og sekretær, hvor sygeplejerskerne kort præsenterer deres patienter og planen for dem, og de andre faggrupper kan byde ind med relevant information.
I løbet af dagen afvikles stuegang i samarbejde med lægerne, hvor vi forsøger at sikre, at samme læge og sygeplejerske så vidt muligt går stuegang på de samme patienter for at sikre kontinuitet og flow.
Dagen slutter kl. 15.00, hvor aftenvagten møder ind og overtager. Vi bruger ikke tid på rapport, medmindre der er noget akut information, der ikke kan vente. Ellers skriver vi resten på opgavelisten i SP, som alle tjekker i hver vagt. På den måde får hvert vagthold ro til at møde ind og sætte sig ind i patienterne uden for meget larm og uro fra foregående vagthold.

Vi arbejder i blandede vagter, nogle i 2-holdsskift, andre i 3-holdsskift samt weekendvagt hver 2.-3. weekend a 8 timer. Vores afdelingssygeplejerske er meget imødekommende for individuelle løsninger.

Vi tilbyder dig:

 • 6 ugers oplæring ved din personlige mentor med struktureret sidemands oplæring i sygeplejen og i behandlingen af den respiratoriske syge patient
 • Fleksibel vagtplanlægning og stor medindflydelse på din vagtplan
 • Kompetenceudvikling gennem kompetencekort, som synliggør din udviklingsproces og dit kompetenceniveau
 • Introduktionsforløbene ”Start i sygeplejen” og ”Godt på vej i sygeplejen”
 • Struktureret simulation med scenarietræning og ABCDE vurdering
 • Lungemedicinsk introuddannelse efter et års ansættelse og senere den specialiserede lungemedicinske uddannelse til erfarne sygeplejersker
 • IMA uddannelsen, som er et specialiseret kursusprogram over 4 moduler med teoretisk undervisning og simulationstræning, der er målrettet den lungemedicinske erfarne sygeplejerskes opkvalificering til at kunne passe den semiintensive patient. Der medfølger et funktionstillæg på 12-18.000,- årligt (ved fuldtidsansættelse)
 • Kompetenceudvikling til at varetage NIV behandling hos den kritisk syge patient
 • En velfungerende personalegruppe med høj trivsel, engagement og plads til smil
Vi forventer, at du:

 • Er glad for at samarbejde og skabe et godt arbejdsmiljø for alle
 • Er ansvarsbevidst, nysgerrig og ønsker at yde sygepleje på et højt fagligt niveau
 • Vil indgå i vores stærke kollegiale sammenhold og medvirke til at fastholde den høje trivsel
 • At du har et stort ønske om at lære at give NIV behandling
 • Har mod på at blive klædt godt på i alle respiratoriske lidelser og behandlingen heraf
Hvorfor vælge lungemedicin?
Da jeg blev færdiguddannet som sygeplejerske, anede jeg ikke, hvor jeg skulle søge job, men var ret interesseret i det lidt akutte og spændende ved sygeplejen. En veninde fra studiet foreslog mig at søge på den afdeling, hun skulle starte, da de var mega søde, og det altid var godt at få medicinsk erfaring. Jeg skyndte mig derfor at sende en ansøgning afsted og var så heldig at blive tilbudt ansættelse. Jeg startede derfor som helt grøn sygeplejerske på lungemedicinsk sengeafsnit på Hvidovre Hospital. Jeg var lidt nervøs for al den ”slim og snot”, jeg skulle møde, og en smule overvældet af at gå ned på gangen og skimte patienter, der hev efter vejret, lå i ”respirator”, og andre der sad på gangen med iltslanger på. Jeg havde aldrig været i klinik på en lungeafdeling før og havde kun mødt KOL patienterne i hjemmeplejen. Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg bare lige skulle samle erfaring i et års tid, så kunne jeg smutte videre til en akutmodtagelse eller intensiv afdeling og få en masse action. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at action manglede der bestemt ikke. Jeg fik både hænderne i NIV behandling (det, jeg troede, var en respirator, da jeg startede), akut drænanlæggelse, hjerte lunge redning og astma patienter, der blev intuberet på afdelingen og kørt på intensiv. Sikke et vanvittig spændende speciale! Heldigvis var det ikke hverdagskost, og der var også tid til fordybelse, bed-side undervisning, oplæring og gentagelser. Jeg blev budt velkommen i en personalegruppe, der både holdt af og passede på hinanden, hvor der var plads til at grine og fjolle, men også til at give et kram og græde ud, hvis man blev berørt af et patientforløb eller havde en dårlig dag.

Nu er det 4½ år siden, jeg startede, og jeg er slet ikke færdig med hverken afdelingen eller specialet. Jeg er faldet pladask for de patientgrupper, vi behandler, og jeg glæder mig til at gå på arbejde og bruge tid med mine kollegaer, og jeg nyder dagligt at blive fagligt udfordret, fordi der konstant er ny viden og nye behandlinger at lære om.

Kærlige hilsner fra Irene Borup, sygeplejerske på afsnit 220

Ansættelsessamtaler:

Send os din ansøgning via linket senest den 27. oktober 2021. Ansættelsessamtaler arrangeres efter aftale, ligesom ansættelsesdatoens start. Du bedes vedhæfte dit CV samt dokumentation for uddannelse.

Ønsker du yderligere oplysninger:

Er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Aslaug Jørgensen på e-mail: aslaug.joergensen@regionh.dk eller telefon 38621995.

Løn og ansættelsesforhold:

Sker efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.