Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye sygeplejerskekollega i vores ambulatorie i Klinik for Blodsygdomme - ?

Tænker du JA, så får du nu chancen for at blive en del af en stor velfungerende enhed med 45 sygeplejersker fordelt på et sengeafsnit og et ambulatorium. Vi er forankret i TEAM 1, Klinik for Blodsygdomme, hvor vi huser 20 patienter i vores døgnafsnit, og et ambulatorium med omkring 70 besøg dagligt. Det er en sygeplejerske til vores ambulatorie 4034, vi søger grundet opnomering.
 
Vi har i klinik for blodsygdomme et spændende speciale for den sygeplejerske, der søger faglige og personlige udfordringer og ønsker at arbejde med fokus på patienten samt højne den sygeplejefaglige udvikling. I teamet behandler vi bl.a. Myelomatose, Lymfomer og CLL patienter.  
 
Udover at du får de bedste kollegaer, får du også muligheden for at være med i en afdeling, hvor der er fokus på den faglige udvikling. Aktuelt arbejder vi meget fokuseret med flere projekter både i sengeafsnittet og i vores ambulatorie. Vi har fået muligheden for at sende kollager afsted på Specialuddannelsen i kræftsygepleje, Ungeambassadør og UCSF uddannelsen i efteråret 2017. Afdelingen bærer præg af højt humør, god kollegial sparring og godt samarbejde på tværs.  
 
Din oplæring vil foregå med et introduktionsforløb i sengeafsnittet på 5052, og derefter i ambulatoriet 4034. Du vil få weekendvagt hver 3.weekend i sengeafsnittet i alle vagttyper. Din stilling vil primært være i ambulatoriet. Stillingen er på 37/ timer pr uge. Der vil være mulighed for 32 timer efter endt oplæring.  
 
Vi er et engageret og dynamisk team, som vægter tillid, nærvær og det gode samarbejde samt det gode læringsmiljø højt. Personlig og faglig udvikling er i højsædet, og kompetencer udvikles i samspil med hinanden. Vi arbejder i makkerpar, så du vil altid have en kollega at spare med i daglige.  
 
Vi tilbyder dig  
• Faglig tilrettelagt undervisning internt og eksternt ved læger/sygeplejersker samt temadage.  
• Mulighed for faglig og personlig udvikling indenfor specialet – både for den erfarne og nyuddannede sygeplejerske, og vi arbejder målrettet med mentorordningen, som sikrer dig et individuelt introduktions – og oplæringsprogram  
• Tæt samarbejde med vores Klinisk sygeplejespecialister, introduktionssygeplejersker, og palliative enhed  
• En engageret og lyttende ledergruppe, der værdsætter og tilstræber et optimalt arbejdsmiljø  
• Indflydelse på egen vagtplan - vi arbejder med ønskeplan.  
 
Vi ønsker at vores fremtidige kollega  
• Har en positiv livsindstilling  
• Er omstillingsparat da afdelingen konstant er i udvikling  
• Sætter pris på høj faglighed  
• Du skal have hæmatologisk/onkologisk erfaring og være medicinsk certificeret i kemoterapi.  
• Du kommer med godt humør, høj energi – og vil arbejde hos os fordi, vi er de bedste.  
• Har lyst til at blive en del af Team 1´s fantastiske ånd !  
 
Ansøgningen sendes via link og ansøgningsfristen er d. 19/3-2018 kl. 12.00.
 
Samtaler holdes uge 12-2018. Stillingen er til besættelse pr 1.4.2018 eller efter aftale.  
 
Har ansøgningen vakt din interesse eller har du uddybende spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske Rikke Skjøde Baes på 35451150.
 
Link til stillingsbeskrivelse:
https://cdn-recruiter.hr-manager.net/Export/Attachments/ViewFileManagerDocument.aspx?id=9fce9985-dfc6-4623-9c40-2c036063b09d&cid=342
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her