Er du vores nye telemarketing koordinator ?

SF søger en studentermedhjælp til at stå i spidsen for det telemarketing team, der skal engagere flere i kampen for et mere solidarisk og grønt Danmark? Har du erfaring med at være teamleder for et call-center? Går du gerne forrest og griber røret? Interesserer du dig for telemarketing faget og brænder du for at engagere og motivere folk omkring dig? - Så har vi jobbet til dig.

Jobbet

Som SF’s nye telemarketing koordinator vil du få en nøglerolle i vores arbejde med at engagere danskere i kampen for et mere grønt og socialt Danmark. Du vil stå i spidsen for vores nyetablerede interne call-center og vil både have ansvaret for at motivere vores teamledere og vores kampagnemedarbejdere. Du skal med gå-på-mod og passion løfte niveauet for, hvad vores kampagnemedarbejdere præsterer via motivation og coaching. Udgangspunktet for dit arbejde skal basere sig på egne erfaringer med telemarketing.

Arbejdstiden vil ligge udenfor normal arbejdstid og vil bestå af 2-3 ringeaftener om ugen, hvor du vil møde lidt før resten af teamet (fra cirka 15:30-21). Vi forventer, at du kan arbejde cirka 10-15 timer om ugen. Arbejdet foregår i SF’s lokaler på Christiansborg. Vi gør meget ud af, at teamet får et stærkt sammenhold, og at I engagerer jer i ambitionen om at styrke SF og fremme forudsætningerne for at realisere SF’s politik.

SF tilbyder et fleksibelt job, hvor du skal deltage i minimum to vagter om ugen fra søndag til torsdag. Lønnen som studentermedhjælper fastsættes efter gældende overenskomst til en timeløn på 126,67 kr. i timen de første tre måneder og derefter 146,41 kr. i timen.

Dig

Vi forventer, at du er studerende. Du har års erfaring med telemarketing- og teamledelse. Du kan lide at tage ansvar og er fagligt engageret i telemarketing som fag, herunder at analysere på resultater og samtaler. Du er dygtig til at coache og uddanne kampagnemedarbejderne, så de opnår succes på telefonen. Du har et positivt mind-set og er motiverende og engagerende. Sidst men ikke mindst er du selv indstillet på at gribe telefonen, og gå forrest i hvervningen af medlemmer til SF om end din opgave primært bliver at hjælpe dine kolleger.

 

Os

Vi tilbyder en enestående mulighed for at gøre en forskel for SF’s politiske arbejde. SF har 25 medarbejdere, der står til rådighed for folketingsgruppen, medlemmer af Europa Parlamentet og partiorganisation i hjertet af det politiske liv på Christiansborg. Vi har konstant fokus på, hvordan vi bedst forandrer verden i en mere grøn og solidarisk retning. Som arbejdsplads tilbyder vi gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Her er højt til loftet, kort til smil og plads til store og små diskussioner ved bordfodboldbordet og kaffemaskinen.

I SF tror vi på mangfoldighed og lige muligheder. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede - uanset køn, kultur og etnisk baggrund - til at søge den opslåede stilling. Dog er det en forudsætning for at kunne begå sig i jobbet, at du taler flydende dansk.

Ansøgning sendes til nils.broegger@ft.dk. Ansøgninger behandles løbende. Tiltrædelse snarest.

Spørgsmål kan rettes til SF’s Kampagneleder Nils Brøgger på 6162 4946.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Energisk og dygtig socialfaglig koordinator søges til Memox

Memox & Øresund Psykoterapi ApS

Vil du have et job i en privat virksomhed, hvor vi støtter udsatte børn og familier til en bedre hverdag? I Memox tilbyder vi familiebehandling, kontaktpersonsordninger, støttet samvær, overvåget samvær og mentorordninger. Vi har en stor gruppe af f...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:25. april 2018

IT-INTERESSERET DISPATCHER MED GOD ERFARING TIL FUJITSU I BALLERUP

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

København
Er du serviceminded og en person med gode kommunikative evner? Vil du være en del af et team af dispatchers og arbejde med at lede servicearbejde og tildele opgaver for en stor international virksomhed? Så er du muligvis den rette kandidat til dette...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Ernæringskoordinator til Slottet (barselsvikariat)

Slottet

Brænder du for at gøre en forskel for skrøbelige ældre med din ernæringsviden som dit værktøj? Får du energi af at arbejde tværfagligt og udfolde din viden om ernæring med de ældres livskvalitet som overordnet formål? Regnbueplejehjemmet Slottet søg...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Teamkoordinator til Københavns trafikafvikling (signalteamet), Center for Trafik og Byliv

Center for Trafik og Byliv

Kan du stå i spidsen for det team, der driver og udvikler Københavns trafiksignaler til gavn for byens borgere og brugere? Vil du være med til at sikre en velfungerende trafikafvikling, kommunikere effektivt med borgere og brugere, samt underbygge o...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Facility Management koordinator til Rigspolitiet (tidsbegrænset stilling)

Koncern HR

København
København, Rigspolitiet, Koncernstyring Trives du i en serviceminded rolle, som har betydning for alle medarbejdere på en arbejdsplads? Så er stillingen som Facility Management koordinator muligvis noget for dig. Afvekslende hverdag med fokus på god...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018