Er du vores nye tysklærer?

Storkøbenhavns sødeste elever mangler en lærer!

Vi søger derfor en lærer, der kan undervise en dejlig 4. klasse i dansk.

Skemaet omfatter desuden tysk i  5.-9. klasse samt historie i 6. klasse.

Vi kan tilbyde en arbjdsplads, hvor du indgår i fællesskab med dygtige, engagerede kolleger, glade, livlige og videbegærlige elever, en forældregruppe, der er interesseret og tillidsfuld og en ledelse, der bakker op.

Der er tale om et barselsvikariat, med rigtig gode muligheder for efterfølgende fastansættelse.

Lyder det som noget for dig? 

 

Løn og ansættelsesforhold i hht overenskomst mellem Finansministerit og LC


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330047124Phoenix-cf403d3f12019-06-23T00:00:00Er du vores nye tysklærer?

Storkøbenhavns sødeste elever mangler en lærer!

Vi søger derfor en lærer, der kan undervise en dejlig 4. klasse i dansk.

Skemaet omfatter desuden tysk i  5.-9. klasse samt historie i 6. klasse.

Vi kan tilbyde en arbjdsplads, hvor du indgår i fællesskab med dygtige, engagerede kolleger, glade, livlige og videbegærlige elever, en forældregruppe, der er interesseret og tillidsfuld og en ledelse, der bakker op.

Der er tale om et barselsvikariat, med rigtig gode muligheder for efterfølgende fastansættelse.

Lyder det som noget for dig? 

 

Løn og ansættelsesforhold i hht overenskomst mellem Finansministerit og LC

Storkøbenhavns sødeste elever mangler en lærer! Vi søger derfor en lærer, der kan undervise en dejlig 4. klasse i dansk. Skemaet omfatter desuden tysk i 5.-9. klasse samt historie i 6. klasse. Vi kan tilbyde en arbjdsplads, hvor du indgår i fællesskab med dygtige, engagerede kolleger, glade, livlige og videbegærlige elever, en forældregruppe, der er interesseret og tillidsfuld og en ledelse, der bakker op. Der er tale om et barselsvikariat, med rigtig gode muligheder for efterfølgende fastansættelse. Lyder det som noget for dig? Løn og ansættelsesforhold i hht overenskomst mellem Finansministerit og LC11jobnetcf403d3f100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-28T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3537553AHI INTERNATIONAL SCHOOL11Klingseyvej 82720VanløseDKDanmark0ahi_skole@yahoo.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid47Tidsbegrænset770135JobNet4997518499751810029-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cf403d3fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cf403d3fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cf403d3f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cf403d3f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/6.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos AHI INTERNATIONAL SCHOOL er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale233103Friskolelærer9Undervisning og pædagogik362113161ahi_skole@yahoo.dkahi_skole@yahoo.dkDKDanmarkDKDanmark330063450Hjælp vi mangler en lærer til skolestartRobot Al-Huda Skolen søger en dansklærer med tiltrædelse pr. 1 8. Skolen er i rivende udvikling. I dette skoleår udvider vi skolen med 2 klasser, derfor står vi og mangler præcis dig. Du skal kunne undervise i dansk i udskoling og på mellemtrinnet. Hvis du også kan undervise i idræt, vil det være et plus, men søg endelig stillingen alligevel

Al-Huda Skolen søger en dansklærer med tiltrædelse  pr. 1/8. 

Skolen er i rivende udvikling. I dette skoleår udvider vi skolen med 2 klasser, derfor står vi og mangler præcis dig.

Du skal kunne undervise i dansk i udskoling og på mellemtrinnet. Hvis du også kan undervise i idræt, vil det være et plus, men søg endelig stillingen alligevel

 

AL-HUDA SKOLENKøbenhavn NV2019-07-24T00:00:002019-08-02T00:00:00
330048588Engagerede lærere med stærke klasseledelseskompetencer til Københavns Kommunes Ungdomsskole - afdeling 10. VestBasic Vi søger to lærere med stærke profiler indenfor primært matematik og gerne engelsk og eller dansk. Vi er en skole, der har som hovedformål at gøre vores elever afklarede i forhold til deres kommende ungdomsuddannelse. Vi har tilrettelagt vores tilbud med henblik på at udvikle vores elever både på det personlige og det faglige plan. Du kan se mere om vores tilbud på www.ungdomsskolen.kk.dk. Du bliver kontaktlærer for en gruppe elever, hvor du skal varetage personlige og udviklende samtaler med de unge og forestå forældresamarbejdet ved f.eks. skole hjem-samtaler. Målet er at få den unge afklaret til at træffe et valg om næste års ungdomsuddannelse og selvfølgelig have et sjovt, godt og udbytterigt år på 10 Vest. Du skal kunne varetage nogle af følgende opgaver Matematik (den ene stilling skal indeholde matematik) Engelsk Dansk Dansk som andet sprog linjefag eller tilsvarende kompetence Vores nye fag - Job og uddannelse udvikles og varetages i samarbejde med kollegerne Valgfag mulighed for at dyrke din særlige interesse ud fra elevernes ønsker og behov Fælles opgaver i teamet Den endelig fordeling af fagene bliver aftalt efter ansættelse og i samarbejde med teamet. Vi er et mindre team med fokus på faglighed og fællesskab, som vi dyrker i et tæt samarbejde med kolleger, eleverne, deres forældre og vores UU-vejledning i vores dejlige nye rammer på Vesterbro. Vi kan tilbyde et kollegialt samarbejde i professionelle, rummelige og fleksible rammer. Her kan du udfolde din faglige fantasi og sætte et personligt præg på læringsmiljøet med en alsidig tilgang til vores elevgruppe med faglighed og fællesskab i fokus. Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt, og vi venter gerne, hvis du er den helt rigtige kandidat. Stillingerne er en fastansættelse og kan både være på fuld tid eller deltid. Du må gerne tilkendegive i din ansøgning, om du ønsker fuld tid eller deltid (med præcisering af ønskede timetal). Yderligere oplysninger Du er velkommen til at ringe til afdelingsleder Carsten Juhler på 2449 6636, hvis du har spørgsmål omkring stillingen. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 26. juli 2019

Vi søger to lærere med stærke profiler indenfor primært matematik og gerne engelsk og/eller dansk.

Vi er en skole, der har som hovedformål at gøre vores elever afklarede i forhold til deres kommende ungdomsuddannelse. Vi har tilrettelagt vores tilbud med henblik på at udvikle vores elever både på det personlige og det faglige plan.

Du kan se mere om vores tilbud på www.ungdomsskolen.kk.dk.

Du bliver kontaktlærer for en gruppe elever, hvor du skal varetage personlige og udviklende samtaler med de unge og forestå forældresamarbejdet ved f.eks. skole/hjem-samtaler. Målet er at få den unge afklaret til at træffe et valg om næste års ungdomsuddannelse – og selvfølgelig have et sjovt, godt og udbytterigt år på 10 Vest.

Du skal kunne varetage nogle af følgende opgaver

 • Matematik (den ene stilling skal indeholde matematik)
 • Engelsk
 • Dansk
 • Dansk som andet sprog – linjefag eller tilsvarende kompetence
 • Vores ”nye” fag - Job og uddannelse – udvikles og varetages i samarbejde med kollegerne
 • Valgfag – mulighed for at dyrke din særlige interesse ud fra elevernes ønsker og behov
 • Fælles opgaver i teamet

Den endelig fordeling af fagene bliver aftalt efter ansættelse og i samarbejde med teamet. 

Vi er et mindre team med fokus på faglighed og fællesskab, som vi dyrker i et tæt samarbejde med kolleger, eleverne, deres forældre og vores UU-vejledning i vores dejlige nye rammer på Vesterbro.

Vi kan tilbyde et kollegialt samarbejde i professionelle, rummelige og fleksible rammer. Her kan du udfolde din faglige fantasi og sætte et personligt præg på læringsmiljøet med en alsidig tilgang til vores elevgruppe – med faglighed og fællesskab i fokus.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse snarest muligt, og vi venter gerne, hvis du er den helt rigtige kandidat.

Stillingerne er en fastansættelse og kan både være på fuld tid eller deltid. Du må gerne tilkendegive i din ansøgning, om du ønsker fuld tid eller deltid (med præcisering af ønskede timetal).

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at ringe til afdelingsleder Carsten Juhler på 2449 6636, hvis du har spørgsmål omkring stillingen.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 26. juli 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngKKU 10. VestKøbenhavn V2019-06-24T18:05:26.4572019-07-26T00:00:00
330048772Lærere til skolen i CharlottegårdenBasic Har du lyst til at gøre en forskel for elever med vanskeligheder inden for autisme- og ADHD-området? Kan du skabe forudsigelighed og struktur omkring det enkelte barns behov? Ser du muligheder i at tænke skole og fritid sammen og det tværfaglige teamsamarbejde som en selvfølgelighed? Så har vi lige nu brug for dig til at understøtte elevernes faglige og sociale trivsel på Skolen i Charlottegården. Fagligt ambitiøse lærere med gode samarbejdsevner søges til Skolen i Charlottegården. Skolen udvider med 32 nye pladser, og vi er i fuld gang med at gøre en ny integreret skole- og KKFO-bygning klar til skolestart august 2019. Vi har ansat lærere til den første etape af udvidelsen og har fået mulighed for at fremrykke anden del af udvidelsen til at gælde skolestart i september 2019. Vi søger derfor tre lærere til ansættelse med tiltrædelse senest den 1. september 2019. Din profil Du er uddannet lærer, og du har lyst til at have indflydelse på din nye arbejdsplads, så alle elever udvikler sig fagligt og socialt. Det er en opgave, der løses sammen med mange fagligt dygtige kollegaer. Du skal have interesse for og gerne viden om og erfaring med arbejdet omkring elever med særlige behov og have grundlæggende kendskab til pædagogiske og didaktiske strategier. Du skal være rollemodel for eleverne, vise vejen, skabe struktur og trygge rammer. Ligeledes skal du være god til at formulere dig anerkendende og tydeligt mundtligt såvel som skriftligt. Du er åben for sparring og udvikling af fælles og egen praksis. På skolen i Charlottegården er teamsamarbejdet rygraden i arbejdet med elevernes udvikling, og det er vigtigt, at du har gode samarbejdskompetencer, er ambitiøs på elevernes vegne og er optaget af at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper og med forældrene. Du skal kunne undervise i indskolingen mellemtrinnets fagrækker. Hvad kan vi tilbyde dig Skolen i Charlottegården er en specialskole i Københavns Kommune for normaltbegavede børn med vanskeligheder indenfor autisme og ADHD. Vi arbejder målrettet på at udvikle det faglige niveau for både elever og medarbejdere. På skolen spiller trivslen for elever, forældre og medarbejdere en central rolle. Vi søger flere nye lærere og pædagoger til vores skole og fritidsordning (KKFO), og vi ønsker et fællesskab om et højt fagligt niveau. Du bliver som lærer på Skolen i Charlottegården en del af et tværfagligt team med høje ambitioner om faglig kvalificeret læring. Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest. Tiltrædelse den 1. september 2019. Yderligere information Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Andrés Villaro på 5054 7973. Du kan også læse mere på skolens hjemmeside https: cha.skoleporten.dk sp Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. Søg via nedenstående link senest torsdag den 25. juli 2019 Vi afholder ansættelsessamtaler den 30. juli 2019.

Har du lyst til at gøre en forskel for elever med vanskeligheder inden for autisme- og ADHD-området? Kan du skabe forudsigelighed og struktur omkring det enkelte barns behov? Ser du muligheder i at tænke skole og fritid sammen og det tværfaglige teamsamarbejde som en selvfølgelighed? Så har vi lige nu brug for dig til at understøtte elevernes faglige og sociale trivsel på Skolen i Charlottegården.

Fagligt ambitiøse lærere med gode samarbejdsevner søges til Skolen i Charlottegården.

Skolen udvider med 32 nye pladser, og vi er i fuld gang med at gøre en ny integreret skole- og KKFO-bygning klar til skolestart august 2019. Vi har ansat lærere til den første etape af udvidelsen og har fået mulighed for at fremrykke anden del af udvidelsen til at gælde skolestart i september 2019. Vi søger derfor tre lærere til ansættelse med tiltrædelse senest den 1. september 2019.

Din profil
Du er uddannet lærer, og du har lyst til at have indflydelse på din nye arbejdsplads, så alle elever udvikler sig fagligt og socialt. Det er en opgave, der løses sammen med mange fagligt dygtige kollegaer.

Du skal have interesse for – og gerne viden om og erfaring med – arbejdet omkring elever med særlige behov og have grundlæggende kendskab til pædagogiske og didaktiske strategier. Du skal være rollemodel for eleverne, vise vejen, skabe struktur og trygge rammer. Ligeledes skal du være god til at formulere dig anerkendende og tydeligt – mundtligt såvel som skriftligt.

Du er åben for sparring og udvikling af fælles og egen praksis. På skolen i Charlottegården er teamsamarbejdet rygraden i arbejdet med elevernes udvikling, og det er vigtigt, at du har gode samarbejdskompetencer, er ambitiøs på elevernes vegne og er optaget af at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper og med forældrene.

Du skal kunne undervise i indskolingen/mellemtrinnets fagrækker.

Hvad kan vi tilbyde dig
Skolen i Charlottegården er en specialskole i Københavns Kommune for normaltbegavede børn med vanskeligheder indenfor autisme og ADHD. Vi arbejder målrettet på at udvikle det faglige niveau for både elever og medarbejdere. På skolen spiller trivslen for elever, forældre og medarbejdere en central rolle.

Vi søger flere nye lærere og pædagoger til vores skole og fritidsordning (KKFO), og vi ønsker et fællesskab om et højt fagligt niveau. Du bliver som lærer på Skolen i Charlottegården en del af et tværfagligt team med høje ambitioner om faglig kvalificeret læring.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Tiltrædelse den 1. september 2019.

Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Andrés Villaro på 5054 7973. Du kan også læse mere på skolens hjemmeside https://cha.skoleporten.dk/sp

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 25. juli 2019
Vi afholder ansættelsessamtaler den 30. juli 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSkolen i CharlottegårdenKøbenhavn NV2019-06-25T11:00:44.7972019-07-25T00:00:00
330049175Dygtig lærer til matematik og naturfag på Kirkebjerg Skole i VanløseBasic Kirkebjerg Skole i Vanløse søger en natur teknik- og matematiklærer til kommende skoleår til vores 6. årgang. Er du interesseret i at arbejde på en stor velfungerende folkeskole med engagerede lærere og søde, sjove og dejlige elever? Vi havde egentlig vores fagfordeling på plads, men en af vores nyansatte har takket ja til en lederstilling andetsteds. Derfor søger vi en natur teknologi- og matematik lærer til vores 6. årgang. Som udgangspunkt skal du have matematik og natur teknologi samt FF-timer på årgangen. Du vil blive hovedlærer i to af klasserne sammen med kompetente og erfarne kollegaer. Du er god til arbejdet med relationer og ser det som naturligt, at trivsel både handler om det faglige, relationelle og personlige. Skulle du være kompetent inden for det it-faglige, er det kun et plus. Vi er en velsøgt, 4-sporet folkeskole med ca. 1.050 elever. Skolen er nyrenoveret med gode og tidssvarende klasse- og faglokaler. Vi har på skolen desuden en specialklasserække. Vi arbejder i forpligtende årgangsteams og har fokus på fællesskaber, god og struktureret klasserumsledelse, relationskompetencer og det at udvikle didaktisk praksis igennem kollegial observation og sparring. Vi er stolte af vores skole og vores daglige arbejde og samarbejde. Vi tror på tillid og åbenhed, og at vi i fællesskab kan få tingene til at lykkes. Vi har en åben dialog mellem ledelse og personale samt et åbent kontor, hvor elever, forældre og personale altid er velkomne. Vores indskoling og mellemtrin har et godt samarbejde med fritidsinstitutionerne, der ligger på matriklen. Indskoling-mellemtrin har det seneste år udviklet på naturfagligt arbejde på Lille KIrkebjerg, forældreforeningens hytte i Bregnerød. Endvidere er hele mellemtrinnet tilmeldt DR og CFUs projekt, ultra:bit, næste skoleår. Udskoling er linjeopdelt, dvs. at eleverne foruden de normale fag har en linjedag om ugen, hvor de kan lære på nye måder og i andre læringsrum udenfor skolen. Vi har en naturfaglig og en global linje med to klasser på hver linje. Vi søger en uddannet lærer, der kan nikke ja til følgende Er interesseret i et professionelt og forpligtende teamsamarbejde, hvor man løfter i flok og forbereder sammen Er forankret i en solid faglighed, men er nysgerrig på at udvikle praksis sammen med andre Har lyst til at tage ansvar for elevernes faglige, personlige og sociale trivsel Er robust, stabil og stærk i relationen og kommunikationen til elever, forældre og kollegaer Er åben og ansvarsfuld og har mod på at deltage i og tage ansvar for fællesskabet på hele skolen Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest. Yderligere information Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, så kig på vores hjemmeside http: www.kirkebjergskole.kk.dk, vores facebookside eller kontakt skolens ledelse på 3366 1440 inden 3. juli 2019. Søg via nedenstående link senest mandag den 29. juli 2019 Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 32 mandag og tirsdag.

Kirkebjerg Skole i Vanløse søger en natur/teknik- og matematiklærer til kommende skoleår til vores 6. årgang.

Er du interesseret i at arbejde på en stor velfungerende folkeskole med engagerede lærere og søde, sjove og dejlige elever? Vi havde egentlig vores fagfordeling på plads, men en af vores nyansatte har takket ja til en lederstilling andetsteds. Derfor søger vi en natur/teknologi- og matematik lærer til vores 6. årgang.

Som udgangspunkt skal du have matematik og natur/teknologi samt FF-timer på årgangen. Du vil blive hovedlærer i to af klasserne sammen med kompetente og erfarne kollegaer. Du er god til arbejdet med relationer og ser det som naturligt, at trivsel både handler om det faglige, relationelle og personlige. Skulle du være kompetent inden for det it-faglige, er det kun et plus.

Vi er en velsøgt, 4-sporet folkeskole med ca. 1.050 elever. Skolen er nyrenoveret med gode og tidssvarende klasse- og faglokaler. Vi har på skolen desuden en specialklasserække.
Vi arbejder i forpligtende årgangsteams og har fokus på fællesskaber, god og struktureret klasserumsledelse, relationskompetencer og det at udvikle didaktisk praksis igennem kollegial observation og sparring.

Vi er stolte af vores skole og vores daglige arbejde og samarbejde. Vi tror på tillid og åbenhed, og at vi i fællesskab kan få tingene til at lykkes.

Vi har en åben dialog mellem ledelse og personale samt et åbent kontor, hvor elever, forældre og personale altid er velkomne.

Vores indskoling og mellemtrin har et godt samarbejde med fritidsinstitutionerne, der ligger på matriklen. Indskoling-mellemtrin har det seneste år udviklet på naturfagligt arbejde på Lille KIrkebjerg, forældreforeningens hytte i Bregnerød. Endvidere er hele mellemtrinnet tilmeldt DR og CFUs projekt, ultra:bit, næste skoleår.
Udskoling er linjeopdelt, dvs. at eleverne foruden de normale fag har en linjedag om ugen, hvor de kan lære på nye måder og i andre læringsrum udenfor skolen. Vi har en naturfaglig og en global linje med to klasser på hver linje.

Vi søger en uddannet lærer, der kan nikke ja til følgende

 • Er interesseret i et professionelt og forpligtende teamsamarbejde, hvor man løfter i flok og forbereder sammen
 • Er forankret i en solid faglighed, men er nysgerrig på at udvikle praksis sammen med andre
 • Har lyst til at tage ansvar for elevernes faglige, personlige og sociale trivsel
 • Er robust, stabil og stærk i relationen og kommunikationen til elever, forældre og kollegaer
 • Er åben og ansvarsfuld og har mod på at deltage i og tage ansvar for fællesskabet på hele skolen

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.
Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Yderligere information
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, så kig på vores hjemmeside http://www.kirkebjergskole.kk.dk, vores facebookside eller kontakt skolens ledelse på 3366 1440 inden 3. juli 2019.

Søg via nedenstående link senest mandag den 29. juli 2019
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 32 mandag og tirsdag.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngKirkebjerg SkoleVanløse2019-06-25T16:03:58.1572019-07-29T00:00:00
330048741Faglærer til personvognsmekanikeruddannelsenRobot Vil du være med til at uddanne TECs elever og kursister, så de har høj faglighed og forandringsparathed i forhold til den teknologiske udvikling i bilindustrien? TEC Technical Education Copenhagen søger en faglærer med stort engagement, høj faglighed og lyst til dannelse. Du skal kunne undervise på uddannelsens hovedforløb og undervise faglærte mekanikere i den nyeste teknologi indenfor området. Opgaver Formidle faglig viden til såvel lærlinge som faglærte mekanikere med fokus på avancerede måleteknologier, nyeste emissionskrav samt el hybrid og førerløs teknologi Tilrettelægge, gennemføre og udvikle undervisning i tæt samarbejde med teamet, så elever og kursusister opnår den ønskede læring og er rustet til en fremtid i en branche under stor forandring Som faglærer på TEC kommer du til at arbejde målrettet med elever og kursisters læring hovedsageligt i undervisningsværksteder. Både den teoretiske og praktiske undervisning foregår så tæt på værkstedsmiljøet som muligt. Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle kvaliteten i undervisningen, bl.a. ved at inddrage elevers og kursisters evalueringer. Derfor er det afgørende, at du er god til at arbejde sammen med andre om at skabe en rød tråd i undervisningen og sikre, at alle lever op til en meget høj undervisningsstandard. Profil Vi forventer, at du: kan formidle viden på et højt fagligt niveau har lyst til at undervise på en måde, så vores elever og kursister bliver så dygtige som muligt er begejstret for dit fag og kan videregive denne begjstring til elever og kursister vil gøre en særlig indsats for, at alle elever og kursister opnår læring på trods af forskellige forudsætninger er god til at skabe relationer med andre kan udnytte de rammer, der er for undervisningen, både i teorilokalet og i værkstedet er vant til at anvende it i det daglige arbejde er en god rollemodel for elever og kursister har behov for hele tiden at være opdateret på ny viden indenfor området Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring. Hvad brænder vi for? Vi brænder for at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet. Vi tilbyder På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid. Vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning. Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse. Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærer på tjenestemandslignende vilkår, med 2 års prøvetid. Ansættelse den 1. oktober 2019 Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos uddannelsesleder David Kjær på 25453425,dkj@tec.dk Ansøgning Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen. Ansøgningsfrist den 16. august 2019 Samtaler afholdes løbende Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.Vil du være med til at uddanne TECs elever og kursister, så de har høj faglighed og forandringsparathed i forhold til den teknologiske udvikling i bilindustrien?TEC – Technical Education Copenhagen søger en faglærer med stort engagement, høj faglighed og lyst til dannelse. Du skal kunne undervise på uddannelsens hovedforløb og undervise faglærte mekanikere i den nyeste teknologi indenfor området.Opgaver

 • Formidle faglig viden til såvel lærlinge som faglærte mekanikere med fokus på avancerede måleteknologier, nyeste emissionskrav samt el/hybrid og førerløs teknologi
 • Tilrettelægge, gennemføre og udvikle undervisning i tæt samarbejde med teamet, så elever og kursusister opnår den ønskede læring og er rustet til en fremtid i en branche under stor forandring


Som faglærer på TEC kommer du til at arbejde målrettet med elever og kursisters læring – hovedsageligt i undervisningsværksteder. Både den teoretiske og praktiske undervisning foregår så tæt på værkstedsmiljøet som muligt.Vi arbejder kontinuerligt med at udvikle kvaliteten i undervisningen, bl.a. ved at inddrage elevers og kursisters evalueringer. Derfor er det afgørende, at du er god til at arbejde sammen med andre om at skabe en rød tråd i undervisningen og sikre, at alle lever op til en meget høj undervisningsstandard.Profil

Vi forventer, at du: • kan formidle viden på et højt fagligt niveau
 • har lyst til at undervise på en måde, så vores elever og kursister bliver så dygtige som muligt
 • er begejstret for dit fag og kan videregive denne begjstring til elever og kursister
 • vil gøre en særlig indsats for, at alle elever og kursister opnår læring på trods af forskellige forudsætninger
 • er god til at skabe relationer med andre
 • kan udnytte de rammer, der er for undervisningen, både i teorilokalet og i værkstedet
 • er vant til at anvende it i det daglige arbejde
 • er en god rollemodel for elever og kursister
 • har behov for hele tiden at være opdateret på ny viden indenfor området


Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring.Hvad brænder vi for?

Vi brænder for at vores elever, lærlinge og kursister flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.Vi tilbyder

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø med en åben og ærlig dialog baseret på tillid. Vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.AnsættelsesvilkårLøn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærer på tjenestemandslignende vilkår, med 2 års prøvetid.Ansættelse den 1. oktober 2019Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos uddannelsesleder David Kjær på 25453425,dkj@tec.dkAnsøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.Ansøgningsfrist den 16. august 2019Samtaler afholdes løbendeVi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.Teknisk Erhvervsskole Center FrederiksbergFrederiksberg2019-06-26T00:00:002019-08-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Hjælp vi mangler en lærer til skolestart

AL-HUDA SKOLEN

København NV
Al-Huda Skolen søger en dansklærer med tiltrædelse pr. 1 8. Skolen er i rivende udvikling. I dette skoleår udvider vi skolen med 2 klasser, derfor står vi og mangler præcis dig. Du skal kunne undervise i dansk i udskoling og på mellemtrinnet. Hvis d...
Indrykket:24. juli 2019
Udløbsdato:2. august 2019

Engagerede lærere med stærke klasseledelseskompetencer til Københavns Kommunes Ungdomsskole - afdeling 10. Vest

KKU 10. Vest

København V
Vi søger to lærere med stærke profiler indenfor primært matematik og gerne engelsk og eller dansk. Vi er en skole, der har som hovedformål at gøre vores elever afklarede i forhold til deres kommende ungdomsuddannelse. Vi har tilrettelagt vores tilbu...
Indrykket:24. juni 2019
Udløbsdato:26. juli 2019

Lærere til skolen i Charlottegården

Skolen i Charlottegården

København NV
Har du lyst til at gøre en forskel for elever med vanskeligheder inden for autisme- og ADHD-området? Kan du skabe forudsigelighed og struktur omkring det enkelte barns behov? Ser du muligheder i at tænke skole og fritid sammen og det tværfaglige tea...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Dygtig lærer til matematik og naturfag på Kirkebjerg Skole i Vanløse

Kirkebjerg Skole

Vanløse
Kirkebjerg Skole i Vanløse søger en natur teknik- og matematiklærer til kommende skoleår til vores 6. årgang. Er du interesseret i at arbejde på en stor velfungerende folkeskole med engagerede lærere og søde, sjove og dejlige elever? Vi havde egentl...
Indrykket:25. juni 2019
Udløbsdato:29. juli 2019

Faglærer til personvognsmekanikeruddannelsen

Teknisk Erhvervsskole Center Frederiksberg

Frederiksberg
Vil du være med til at uddanne TECs elever og kursister, så de har høj faglighed og forandringsparathed i forhold til den teknologiske udvikling i bilindustrien? TEC Technical Education Copenhagen søger en faglærer med stort engagement, høj faglighe...
Indrykket:26. juni 2019
Udløbsdato:16. august 2019