Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye uddannelsesleder?

Er du vores nye uddannelsesleder?

Brænder du for at skabe uddannelser af tårnhøj kvalitet og savner du et sted at udvikle dine pædagogiske ledelseskompetencer? Lyder det som noget af det mest meningsfulde i verden, at deltage i udviklingen og kvalitetssikringen af uddannelser for fremtidens velfærdsmedarbejdere? Så er du måske den nye uddannelsesleder, som vi søger til vores skole i Randers.

Randers Social- og Sundhedsskole er i en spændende udvikling. Vi går nye veje og afprøver nye metoder for at få flere til at vælge vores uddannelser, og få alle dem, der vælger os, til at gennemføre.

Du bliver en del af en dynamisk organisation, som har store ambitioner for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være berigende at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid – ALTID – kan blive bedre.

Organisatorisk placering
Som uddannelsesleder bliver du en del af et team på i alt 3 uddannelsesledere, og du refererer direkte til uddannelseschefen, som har det overordnede ansvar for skolens uddannelser.

Opgaver og ansvarsområder
Du får personaleledelsesansvar for ca. 20 erhvervsfaglige undervisere. Du får desuden udviklingsansvar for skolens social- og sundhedsuddannelsers hovedforløb, EUX velfærd og talentindsats. Derudover tværgående ansvar for skolens mentor- og fastholdelsesindsats.

Randers Social- og Sundhedsskole har pædagogisk ledelse som strategisk indsatsområde. Skolen ønsker at arbejde systematisk med at inddrage undervisningsobservationer i lærende lærersamarbejder. Som uddannelsesleder vil du være med til at udvikle og implementere den pædagogiske ledelsesindsats. Vi forventer i den forbindelse, at du kan bidrage til at skabe et tillids- og respektfuldt organisatorisk læringsmiljø.

Stillingen indeholder undervisningsforpligtelse, hvor undervisningen vil være afhængig af fagkompetencer. Du skal kunne samarbejde ind i undervisergruppen og være i stand til at håndtere dobbeltrollen som underviser og leder.

Du skal som uddannelsesleder både være daglig leder for en gruppe medarbejdere og være med til at tegne uddannelsernes udvikling. Det er derfor væsentligt, at du har kendskab til social- og sundhedsuddannelserne og erhvervsuddannelsesområdet generelt, har et godt overblik og administrativ flair, som kan medvirke til at skabe gode rammer for en travl hverdag.

Derudover at du kan genkende dig selv i følgende udsagn:

 • Har erfaring med personaleledelse og generel ledelse samt gerne en formel lederuddannelse.
  Du er en kulturskabende og motiverende personaleleder, der arbejder målrettet med at skabe og sikre professionelle læringsfællesskaber i undervisergruppen
   
 • Har en inddragende ledelsesstil og er en professionel pædagogisk leder, hvor du har en drivkraft som har fokus på at eleverne, hvor de får det bedst mulige uddannelsesforløb og bliver så dygtige som muligt. Du finder løsninger i fællesskab med dine medarbejdere, og du lægger vægt på både at lytte, facilitere dialog samt at nå frem til en afklaring og skabe retning.
   
 • Har en udpræget organisationsforståelse og er indstillet på at indgå i et tæt, udviklende og forpligtende samarbejde med skolens øvrige ledelse om at sikre øget aktivitet og fremragende uddannelseskvalitet i hele organisationen.
   
 • Er en stærk læringsleder som evner facilitering og organisering af professionelle læringsfællesskaber, der øger fælles læring og refleksion blandt underviserne. Du er klar på at arbejde med udgangspunkt i vores strategi og ledelsesgrundlag, som har fokus på at skabe en målrettet læringsorienteret skolekultur. Du evner generelt at jonglere på tværs af organisatoriske strukturer og er en attraktiv samarbejdspartner.

Vi tilbyder dig

 • et vigtigt job i en dynamisk organisation, der har et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og pædagogisk udvikling.
 • en flok dedikerede undervisere, der brænder for at gøre en forskel.
 • en spændende og til tider hektisk hverdag med en uformel omgangstone, god stemning og højt til loftet.
 • en ambitiøs arbejdsplads, der arbejder med professionalisme og rummelighed som bærende værdi og stræber efter at sætte høje standarder for alt, hvad vi laver.

Hvis du synes, at jobbet lyder interessant, så er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Lars Due Juhre, tlf. 6196 0666 for yderligere information, og vi henviser ligeledes til vores hjemmeside for uddybning af skolens strategi (ny strategi 2023 er på vej) og ledelsesgrundlag.

Ansættelse er pr. 1. marts 2021 eller hurtigst muligt. Stillingen er på fuld tid og uden højeste tjenestetid

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til Organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser (herunder SOSU-skoler).           

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfristen er den 14. januar 2021. Første runde samtaler finder sted den 19. januar 2021. Eventuel 2. runde vil være i løbet af uge 4.

Vi gør opmærksom på, at der forventes interne ansøgere til jobbet.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "søg jobbet" herunder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.