Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er hestekræfter og store maskiner lige dig?

Så bliv lastvognsmekanikerlærling! Du har mod på en uddannelse hvor teknikken og mekanikken i lastbilerne er i fokus. Du vil i løbet af uddannelsen komme hele vejen rundt om lastbilerne og traailerne, og vil få et lastbilkørekort, så du selv kan testkøre materiellet.

Vi har en stor bredde i vores transporter, så du vil beskæftige dig med forskellige lastbil- og materieltyper. Uddannelsen foregår på vores store værksted i Vitten, nord for Aarhus, hvor du vil få en grundig introduktion til opbygningen af lsatbilerne, og hvordan alt fungerer i praksis. 

Uddannelsen planlægger vi, så den understøtter alle dine skoleophold og vi sammen realiserer dit fulde potentiale, så du får brugt alle dine nyerhvervede kompetencer indenfor bl.a. brændstofanlæg, styretøj, gearkasse osv. Under uddannelsen bliver du en del af et team på ca. 20 mekanikere, der tager hånd om dig og din udvikling som fremtidens lastvognsmekaniker.

Uddannelsen...

...til lastvognsmekaniker tager 3,5 år, hvor du samlet er på Syddansk Erhvervsskole i Vejle i ca. 35 uger. For at starte som lastvognsmekanikerlærling forudsætter det et bestået grundforløb, læs nærmere herom på frode-laursen.com/elev.

Som lærling...

...forventer vi at hænderne er skruet rigtigt på, at lysten til olie på hænderne er stor, at du har en nysgerrig tilgang til fejlsøgning på lastbilerne, og at du vil dygtiggøre dig indenfor mekaniker og teknik.

Hos os...

...får du en alsidig uddannelse, med fokus på din udvikling, og bliver en del af et værkstedsmiljø, hvor faglighed og humor er i højsædet. Du vil sammen med vores øvrige 65 elever og lærlinge indgå i en elevklub, med mange fælles aktiviteter på tværs. Derudover fastansætter vi 80% af alle vores lastvognsmekanikerlærlinge efter endt uddannelse.

Læs mere om stillingen og udfyld din ansøgning på frode-laursen.com/elev eller kontakt Værkfører Torben Fogh på 4074 3662 hvis du vil vide mere. Send din ansøgning inden d. 10. juli 2020. 

vi glæder os til at høre fra dig, og give dig en karriere med fart på!

Kort om Frode Laursen koncernen:
Koncernens primære forretningsområder omfatter lagerlogistik samt nationale og internationale transporter inden for segmenterne dagligvarer, byggematerialer samt recycling i Norden og Europa.Frode Laursen har 2.240 medarbejdere, disponerer dagligt mere end 700 biler og ejer 600.000 m2 lager under tag. Frode Laursen koncernen omfatter også de to delejede selskaber Skanol A/S og Agri-Norcold A/S.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.