Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er indflydelse og udvikling af dine kliniske kompetencer noget for dig? Så mangler vi dig på vores nye Fælles Intermediær Afsnit på Bispebjerg Hospital

Vil du sammen med dygtige og top motiverede kolleger være en del af et nyt afsnit, hvor patienten, høj faglighed og samarbejde er i centrum – så er Fælles Intermediært Afsnit (Fælles IMA) helt sikkert noget for dig.Om Fælles IMA

Vi er et helt nyt afsnit, der har ansvaret for Bispebjerg Hospitals mest komplekse, kritisk syge og sårbare patienter. Det er patienter, som er for syge til at være på et sengeafsnit, men ikke er syge nok til at være indlagt på intensiv.

Vi havde ”premiere” 1.september, hvor vi åbnede 6 senge og planen er at åbne yderligere 6 senge løbende. Til de i alt 12 senge er der et planlagt fremmøde på 7 i dagvagt, 6 i aftenvagt og 5 i nattevagt. Normeringen betyder, at du vil stå for pleje og behandling af 2-3 patienter i alle vagtlag. Afsnittets fysiske rammer giver dig mulighed for at være helt tæt på patienterne og yde sygepleje af højeste kvalitet.

Patienterne kommer fra alle specialer på hospitalet, bl.a. medicinsk modtageafsnit, ortopæd- og mavetarmkirurgi, lungemedicin, neurologi, geriatri og kardiologi. De fleste patienter har flere konkurrerende lidelser, hvilket øger kompleksiteten betydeligt. På Fælles IMA kommer speciallægerne til patienten. Læger fra flere specialer lægger i tæt samarbejde med afdelings Z’s anæstesiologer planer for patienterne, og dette tværfaglige samarbejde højner kvaliteten i de komplekse patientforløb.Hvem er du?

Du synes medinddragelse er vigtigt, og har lyst til at bidrage med din faglighed, tanker og ideer og i fællesskab med dine kollegaer skabe et afsnit, der er præget af udvikling, respekt og høj kvalitet. På Fælles IMA har du også mulighed for at sætte dit præg på alt lige fra indretning af afsnittet, arbejdsgange, vagtplanlægning og stuegang.

Du får også medansvar for at skabe en bærende kultur, der bygger på værdier, som vi værner om på hospitalet. Det er bl.a. at en god afdeling, - udover at behandle patienter - også handler om at skabe og værne om et arbejdsmiljø, der gør at man trives og er glad hver dag man går på arbejde.Du får et individuelt uddannelses- og træningsforløb

Der er et uddannelses- og træningsforløb til alle, der starter i vores nye afsnit. Du får en individuel plan for din introduktion, oplæring og uddannelse, hvor vi vil tage udgangspunkt i dine erfaringer.

Der er mulighed for at lave en kombinationsstilling med andre afsnit på hospitalet.Om ansættelsen
Stillingen er på fuld tid med skiftende vagter og weekendvagt hver 2. eller 3 weekend. Herudover udvises der stor fleksibilitet omkring vagtplanlægning, og hvad der er vigtigt for dig.

Så, hvis du vil udvikle dine kliniske kompetencer indenfor flere specialer og har lyst til at være med i en opstartsfase med nye patientforløb, nye kollegaer og nye rammer, skal du helt sikkert søge en stilling på Fælles IMA.Om anæstesiologisk afdeling

Fælles IMA er organisatorisk placeret i anæstesiologisk afdeling Z og ledes af afdelingssygeplejerske Sarah Lundstrøm og afsnitsoverlæge Birgitte Riis Andersen.

Anæstesiologisk afd. Z har 300 medarbejdere og består af intensivafsnit, anæstesiafsnit, perioperativt afsnit, sterilfunktion, smerteklinik, lægebil og Giftlinjen.

Anæstesiologisk Afd. Z er en velfungerende afdeling, hvor værdigrundlaget er præget af retfærdighed, forudsigelighed og helhed. Vi arbejder vedvarende med vores faglighed, trivsel og arbejdsmiljø som et fundament for dette.

På hospitalet generelt - og også i Afd. Z, arbejdes med ”Strategi for Sygeplejen”, som er udarbejdet på tværs af hospitalet og sætter fokus på ”Fundamentals of Care”.Kom forbi til en kop kaffe
Er du blevet nysgerrig, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at møde os?
Så er du velkommen til at komme forbi til en kop kaffe. Du kan kontakte

Afdelingssygeplejerske Sarah Lundstrøm, tlf. 20 31 07 85, mail sarah.lundstroem@regionh.dkTiltrædelse: 1. januar 2020 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist: den 23. november 2020 kl. 09.00

Ansættelsessamtale: Der afholdes løbende ansættelsessamtaler


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.