Er projektledelse din metier? Professionel og erfaren projektleder søges til Udenrigsministeriets IT-kontor

Er projektledelse din metier?
Professionel og erfaren projektleder søges til Udenrigsministeriets IT-kontor


Udenrigsministeriets IT-kontor søger en dygtig og erfaren IT projektleder til at føre ministeriet godt igennem dynamiske projektforløb og realisere gevinsterne på den anden side.

Udenrigsministeriets IT-kontor består af et halvt hundrede medarbejdere, der dagligt hjælper ca. 2200 kollegaer i både ind- og udland med ministeriets kommunikationssystemer, it-infrastruktur og koncernfælles it-systemer. Udenrigsministeriet er en organisation i forandring. Fælles for it-udviklingen er en ambition om forenkling, standardisering og værdiskabelse, hvilket du som projektleder skal arbejde ind i.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job på en global arbejdsplads, hvor du vil komme til at arbejde i snitfladen mellem IT og forretningen. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af anskaffelses og implementeringsprojekter inden for bl.a. opgradering af global it infrastruktur og systemimplementering. Du vil være én af kontorets få dedikerede projektlederressourcer, men du vil komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer både i og uden for IT-kontoret, ligesom du vil få en tæt kontakt til eksternt tilknyttede konsulenter og løsningsleverandører.

Udenrigsministeriets har en ambitiøs digitaliseringsdagsorden, og du vil få et stort ansvar og en meget central rolle med fokus på succesfuld gennemførelse af projekter i UM samt en hverdag med stor variation i opgaverne og gode muligheder for selvudvikling.


Vi søger en projektleder, der har gennemført succesfulde projekter og har mod på at blive udfordret. Du har projektværktøjskassen i orden og relevant erfaring, der gør, at du kan sikre fremdrift og føre projektet sikkert i mål, uafhængigt af om det handler om digitalisering, compliance eller ny it infrastruktur. Du bidrager endvidere til at øge projektmodenheden generelt i ministeriet ved at være en god rollemodel.

Du er en handlekraftig og engageret projektleder, der har ledet komplekse projekter fra start til slut og bl.a. kan definere scope i samarbejde med forretningen og dine kolleger i IT, udarbejde business cases, projektplaner og kravspecifikationer, og følge op på alle aspekter undervejs. Du kommunikerer sikkert med projektets interessenter, gør styregruppen tryg med kompetent afrapportering og sikrer projektets nedlukning og overdragelse til drift.

Vi forestiller os kort sagt, at du har:

 • En relevant uddannelse og ca. 5 års erfaring som projektleder, samt at du har drevet større og succesfulde tværorganisatoriske it-projekter.
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner på både dansk og engelsk.
 • Gennemslagskraft og fokus på at opnå de bedste resultater for forretningen.
 • Erfaring med brug af klassiske projektlederværktøjer og evner at tilpasse projektmetoder og værktøjer til projekternes karakteristika.
 • Erfaring fra større, komplekse og gerne politisk ledede organisationer
 • Relevante certificeringer i projektledelse (f.eks. Prince, IPMA C eller B, MSP el. lign)


Personlig profil
Du har et stort drive, og du er både passioneret og professionel. Du har overblik og er struktureret i din tilgang til opgaverne i en til tider hektisk hverdag med flere parallelle opgaver og projekter. Desuden er du kendetegnet ved, at du er:


 • En naturlig brobygger mellem teknikere, forretningsudviklere og slutbrugerne.
 • Kvalitetsbevidst, pligtopfyldende, vedholdende og proaktiv.
 • Selvstændig, struktureret og løsningsorienteret.
 • God til at samarbejde på tværs af organisationer både internt og eksternt.
 • Robust og ser forandring som en velkommen udfordring.
 • Digitalt tænkende


Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.


Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker som special- eller chefkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation.


Ansøgning
Ansøgningsfristen er 26. april 2018, kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i løbet af maj måned. Stillingen søges på www.um.dk under job/ledige stillinger. Klik nederst i det relevante opslag på ”søg stillingen”. Vi skal have en målrettet og motiveret ansøgning, samt et CV, der som minimum indeholder informationer om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Du kan få svar på yderligere spørgsmål om stillingen ved at kontakte souschef Signe Wolsgård Krøyer på telefon 33 92 05 46 eller kontorchef Lone Munch Thorsen på telefon 50 87 66 54. Du kan også læse mere om ministeriets værdigrundlag, opgaver og organisation på vores hjemmeside www.um.dk. Har du brug for oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Thomas Hadrup på telefon 33 92 10 08, e-mail thohad@um.dk.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingerne.


Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Software Engineering Manager

SITEIMPROVE A/S

Do you aspire to the challenge of leading a software delivery team comprised of a mix of roles such as developers, UX and testers, fostering and inspiring the team to deliver quality features and continuously coming up with solutions for improving t...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Junior Project Manager

WIREDELTA DENMARK ApS

You push and you push [...] until it starts pushing back. And then you push some goddamn more because you are to become a WD Project Manager, and that s all about hustle! Pushing designers to create, developers to program and clients to validate the...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Senior Project Manager

Cloudeon A/S

ABOUT US: At Cloudeon we are building the next generation cloud solutions. Our mission is to empower Enterprises to grow digital innovation and become disruptive through the usage of Cloud technology, Cloud methodology and process automation. We are...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Software Application Development Manager

RADIOMETER MEDICAL ApS

About us Hach is a world leader in the manufacture and distribution of analytical instruments, test kits and reagents for testing the quality of water, aqueous solutions and air. Our products are designed specifically for quality, accuracy, and simp...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Service Delivery Manager for Workplace Backend Services

CARLSBERG BREWERIES A/S

Are you passionate about technology and how it can help create probably the best digital end user experience in the World? Then perhaps the role as Service Delivery Manager for the backend services in the Digital Workplace Experience team might be t...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018